|
что такое 1-я группа классификатора?
Если в слове ЖОПА наделать ошибок, то получится слово СЧАСТЬЕ.
я была утром,народ только к 11 собрался,а так пусто было и на стоянке и на пляже.
это одна "контора".
там продают и Турецкий и Украинский...вкусняшка....
та капец...только на днях читала то в одном,то в другом....вроде завели дело уже на Коблевских...![]()
Все приходит в свое время для тех, кто умеет ждать.
Постанова Про затвердження Класифікатора іноземних валют правда я там не разобралась.
Последний раз редактировалось Марина"; 04.08.2013 в 21:35.
Любой женщине для счастья нужно всего две вещи: муж и все остальное.
Кстати,всех с Днём Железно-Дорожника!!!!!(по старому)
Нужен Ваш совет в группке!!!!!
4. Про обов'язковий продаж надходжень в іноземній валюті із-за меж України на користь фізичних осіб.
Згідно із пунктом 4 Постанови № 163 вимога щодо обов'язкового продажу на міжбанківському валютному ринку України поширюється на всі надходження із-за меж України в іноземній валюті 1-ї групи Класифікатора та в російських рублях на користь фізичних осіб (резидентів та нерезидентів) у сумі, що дорівнює або перевищує в еквіваленті 150000 гривень за місяць.
Таким чином, для цілей обов'язкового продажу під такими надходженнями розуміються будь-які перекази із-за меж України на користь фізичних осіб у сумі, що дорівнює або перевищує в еквіваленті 150000 гривень за місяць, у тому числі:
кошти за операціями іноземного інвестування в Україну, що надходять на поточні рахунки фізичних осіб - резидентів та інвестиційні рахунки іноземних інвесторів - фізичних осіб;
кошти, переказані нерезидентами як кредит, позика, фінансова допомога;
кошти, що надходять для розміщення на депозитних (вкладних) рахунках фізичних осіб.
Если в слове ЖОПА наделать ошибок, то получится слово СЧАСТЬЕ.
разряжу обстановку фотками с миниморячника)))))
не цитируйте, плиз, завтра удалю))) а то Нордбешка покусает)))))))))
Последний раз редактировалось Motherhood; 05.08.2013 в 22:13.
Я ненавижу это расстояние,что делит нас с тобою пополам...
Гуд морнинг, гёрлы!!!
Показать скрытый текст
)))))))
Мама, жена любимого мужа, девушка-боксер и автоледи на Ниссане!
Доброе всем утро и отличного дня.
Принцесса родилась 09.06.12
Социальные закладки