Журналістка одного рівненського телеканалу, яка як і очікувалося виявилася помічницею місцевого депутата з БПП, звинуватила мене в популізмі під час поїздки до Рівного, тоді як вони навіть не спромоглися приїхати на бурштинові поля, де нас супроводжував всього один місцевий канал. А справа в тому, що майже всі канали в Рівному контролює бурштиновая мафія, тому я відповів цієї журналістиці дуже різко, а коли хтось почав голосування з вимогою, щоб я вибачився, на підтримку піднялося всього кілька рук зі ста присутніх. Я знаю, що в Україні теж є багато порядних журналістів, але я не буду вибачатися перед іншими рупорами корумпованої вертикалі. Буду і далі доносити правду людям через ці проплачені голови.
І ще, всі наші критики повинні запам'ятати, що я не схожий на політиків, до яких вони звикли і не буду грати за правилами українського політикуму. У багатьох місцях регіональні ЗМІ вимагають за висвітлення гроші і хочу їх заздалегідь попередити: від мене ані грошей, ані договірняків вони не дочекаються.
—
Журналистка одного ровенского телеканала, которая как и ожидалось, оказалась помощницей местного депутата из БПП, обвинила меня в популизме во время поездки в Ровно, тогда как они даже не удосужились приехать на бурштыновые поля, где нас сопровождал всего один местный канал. А дело в том, что почти все каналы в Ровно контролирует бурштыновая мафия, поэтому я ответил этой журналистике очень резко, а когда кто-то начал голосование с требованием, чтобы я извинился в поддержку поднялось всего несколько рук из ста присутствующих. Я знаю, что в Украине есть тоже много порядочных журналистов, но я не буду извиняться перед остальными рупорами коррумпированной вертикали. Буду и дальше доносить правду людям через эти проплаченные головы.
И еще, все наши критики должны запомнить, что я не похож на политиков, к которым они привыкли и не буду играть по правилам украинского политикума. Во многих местах региональные СМИ требуют за освещение деньги и хочу их заранее предупредить: от меня ни денег, ни договорняков они не дождутся.
Социальные закладки