|
Не....Всё не так. Сперва будет голосование за то (или против), чтобы удовлетворить заявление Яценюка о его отставке. А там возможны варианты. Сколько у нас работают недоуволенные министры экономики, инфраструктуры и здравоохранения? Ну не хотят их отпускать....
Однажды уже Сеню увольняли.....В этом я скептик, пока не увижу голоса на табло ВР, не поверю, что он уже ушел.
Народний депутат з фракції «Народний фронт» Антон Геращенко заявляє, що у вівторок, 12 квітня, парламент може затвердити Володимира Гройсмана на посаді прем’єр-міністра. Про це він заявив в ефірі Радіо Свобода.
«У вівторок заява Яценюка буде в Раді, після чого має буде створена коаліція. На сьогодні коаліція планується в складі БПП і «Народного фронту», для чого «Блоку Петра Порошенка» потрібно збільшити кількість депутатів. Якщо БПП виконає ті завдання, які ставить перед собою, то у нас буде коаліція, буде обраний Гройсман, буде сформований Кабмін з рекомендованих «Блоком Порошенка» і «Народним фронтом» осіб, а інші, чотири фракції, будуть в опозиції», – сказав він.
«Це відповідальність БПП добирати в коаліцію тих людей, які склали б коаліцію, 226 голосів. Ми дамо 81 голос, будемо опорою цього уряду. Делегуємо кращих своїх представників в цей уряд. Також ми наполягли на збереженні на своїх посадах міністрів-реформаторів – міністра Авакова і міністра Петренка», – додав Геращенко.
И что теперь снова взлёт по ценам и свежие карманы пополнять ... Ох ля-ля
Ну все, ушел Яценюк. Вот, сам сказал)))
Я не думаю, что станет лучше. Просто все останется по старому(((
Не знаю про второй мильярд)))
Просто" коней на переправе не меняют". В Польше министра, Саакашвили в Грузии в свое время, Маргарет Тетчер - их тоже народ, с их реформами, ненавидел. У нас никто ничего менять не хочет. Вот нравится тихонько людям сидеть в навозе ковыряться, и никто ничего не хочет. Почитала биографию Гройсмана, вообще грустно стало.
Отозвалась и Сенина крыша
Віце-президент США Джозеф Байден мав телефонну розмову з Арсенієм Яценюком після оголошення українським прем’єром свого наміру піти у відставку
Про це повідомляє "Голос Америки".
"Віце-президент подякував прем’єр-міністру Яценюку за його партнерство у цей історичний для України період часу. Він привітав уряд України за його досягнення за останні два роки, особливо за кроки зроблені на шляху втілення у життя складних, але необхідних реформ, роботу по підписанню Угоди про Асоціацію с ЄС та збільшенню енергетичної незалежності України", - йдеться у повідомленні Білого Дому.
Лідери також погодились на важливості формування нового Кабміну, відданого імплементації необхідних реформ, особливо тих, які були рекомендовані МВФ та Євросоюзом. Віце-президент "похвально висловився про невтомні зусилля прем’єр-міністра Яценюка від імені України та його активну участь у процесі втілення реформ, потрібних для забезпечення стабільності, добробуту та територіальної цілісності України".
11 квітня, 2016, 07:54 espreso.tv
Посмотрел сегодня утром повтор его речи. Пипец такое пафосное выступление как будто с нами прощается президент огромной страны или какая то звезда мировой величины заявляет о своём уходе из кино или сцены!!))
Социальные закладки