Результаты опроса: Придать ли русскому языку статус государственного?

Голосовавшие
425. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Да

268 63.06%
  • Нет

157 36.94%

Тема: Придать ли русскому языку статус государственного?

Закрытая тема
Страница 50 из 622 ПерваяПервая ... 40 48 49 50 51 52 60 100 150 550 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 981 по 1,000 из 12427
  1. Вверх #981
    Новичок
    Вот вы уже и угрожаете войной.
    А мову сусідню вам не нав'язують, тільки просять не чипать де не треба.
    А нав'язуєте Ви, і Кримчанам більш за все.
    Американські технології діють, націоналісти починають ворушити по трохи вуглі, а коли вискакують іскри кричать, що не треба підпалювати, що це роблять російськомовні. Яка у Вас дика неприємливіть до інших.

Цитата Сообщение от Norman
    Артонис, ми не для того боролися за Україну, щоб нам зараз хтось нав'язав мову сусідньої держави. Бажаєте крові? Буде кров...Хочите відокремитися? Буде війна... Нетреба згадувати Придністровьє. Я проти війни, бо це буде громадянська війна. Не будіть лихо.
    Владимир

2. Вверх #982
    Постоялец форума Аватар для Norman
    Артонис, МИ У СВОЇЙ, БОГОМ ДАННІЙ КРАЇНІ. Іншої Батьківщини у нас немає, іншої мови теж. А на американців та їх технології нам наплювати.
    Non pergam ad cetera!

3. Вверх #983
    Постоялец форума
    Norman, зарекалась свинья в болото лезть (не принимай как оскорбление - просто поговорка)
    It is good to be bad

4. Вверх #984
    Inky, "Нет пастуха, одно лишь стадо..." Ф.Ницше
    Non pergam ad cetera!

5. Вверх #985
    Постоялец форума
    Norman, Если есть стадо - есть пастух (с) В. Цой
    It is good to be bad

6. Вверх #986
    Постоялец форума
    Норман , не Богом , а Кравчуком .
    гастарбайтер з пiд Мэлитополя - наш помирювач!

7. Вверх #987
    Новичок
    Точно сегодня первый раз подумал, что придется голосовать за Януковича.

Навіть смішно Росія в іншій країні щось повинна робити, а свій (Костенко) ні? І це подвійні стандарти?? Ось Ви точно не маєте права в цьому сенсі щось пропонувати робити Росії . Це не я витяг зараз на розмову про Росію. Тобто Ви натякуєте, що російськомовні не зовсім такі, тобто нехай за них піклується Росія. Тобто це у Вас подвійні стандарти. А ось якби Росія, як колись США (робили передачі на СРСР і це ж було справедливо, демократично?), почала радіомовлення на Україну, своє телемовлення спеціально для російськомовних за свої кошти, то я міркую почались би крики про порушення суверинітету. Як нещодавно самі олімпіаду показували п’яте через десяте, а Російські платні канали на цей час позакривали!!

Фраза „Это из смысла видно» это Ваша, ранее употребленная фраза в этом диалоге, еще одно свидетельство Ваших двойных стандартов.! Сами пишете , а у других не признаете.
    Про шоколадки Ваши. Это я пишу, что выбор есть и рус. и укр. (с изюмом и без) А Вы утверждаете, что если выбора нет, то нет смысла возмущаться и требовать от хозяина магазина чего-то. Согласен! Но выбор есть!!! И Вы против выбора!

Русскоязычные не хотят особого статуса русскому? Так не хотят или против? Не хотят, так потому и не хотят, что не думают об этом, им пофиг, или почти пофиг? Я, например, не хочу пить кока колу, но я не хожу и не выступаю против ее продажи.
    Владимир

8. Вверх #988
    Новичок
    Артонис, МИ У СВОЇЙ, БОГОМ ДАННІЙ КРАЇНІ. Іншої Батьківщини у нас немає, іншої мови теж. А на американців та їх технології нам наплювати.
    Якщо у Вас немає іншої мови, то це ваші проблеми. Від цього Ви не будете гірше, і я буду спілкуватися з Вами українською.
    Але в мене є, і це мій вибір, якщо Ви його не поважаєте, то це ваші проблеми, нажаль і проблеми нашої країни.
    А в мене є ще і росйська, не так гарно англійська, знаю декілька слів на грузинській, японській, німецькій, літовській, і мені це сподобається...
    Владимир

9. Вверх #989
    Новичок
    Батьківщина, теж цікаве питання. У СРСР нам казали, що Батьківщина - увесь СРСР. Зараз хтось нав'язує що це тільки Україна. А може я сам визначусь де моя Батьківщина, чи це село Погорелівка, чи це Земна куля???
    Владимир

10. Вверх #990
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Артонис, О, Боже, дай мені сил...
    Навіть смішно Росія в іншій країні щось повинна робити, а свій (Костенко) ні? І це подвійні стандарти?? Ось Ви точно не маєте права в цьому сенсі щось пропонувати робити Росії .
    Ну Ви спершу визначтесь, що мені приписуєте: повинна чи пропоную. Це, як у нас кажуть, дві великі різниці. Це, по-перше.
    По-друге, питання стосовно Костенка прошу адресувати йому особисто, я не його прес-секретар і не маю таких повноважень. Може він щодня дає мільйон на випуск дисків, хто зна.
    По-третє, Я НЕ ПИСАЛА, що пан Костенко щось має чи не має робити. Я лише сказала, що це не БЕЗПОСЕРЕДНЬО його турбота. Про це в першу чергу має турбуватись ДЕРЖАВА!!!! А Україні і так, дякувати Богу, є люди, які за власні гроші відроджують українську культуру. От тільки вони не світяться і не піаряться цим, тому про це мало хто знає.
    По-четверте, я НІХТО щоб щось Росії офіційно пропонувати чи тим більше вимагати. Але я ЗНАЮ, що в світі така практика кругом. Болгари не кричать про обмежання прав їх етнічного населення в Україні, а щось для нього роблять. Так само себе поводять Греція, Ізраїль, Польща та інші. І лише Росія НІЧОГО не хоче робити для тих громадян, про яких вона так піклується...
    Я у ЖОДНОМУ РАЗІ не стверджую, що Україна не повинна про тих піклуватись чи робити це у меншій мірі, аніж до україномовного населення. В ЖОДНОМУ випадку.
    Тому надалі не треба мені приписувати того, що Я НЕ КАЗАЛА:

Тобто Ви натякуєте, що російськомовні не зовсім такі, тобто нехай за них піклується Росія. Тобто це у Вас подвійні стандарти.
    Додумувати будете за своїх друзів, а тут попрошу посилатись чітко на мої слова. Інакше буду вимушена звинуватити Вас у наклепі та образі честі та гідності.
    А ось якби Росія, як колись США (робили передачі на СРСР і це ж було справедливо, демократично?), почала радіомовлення на Україну, своє телемовлення спеціально для російськомовних за свої кошти, то я міркую почались би крики про порушення суверинітету.
    Ні... в тому немає жодних порушень суверенітети. Головне, щоб вони в тому мовленні дотримувались законодавства України.
    Як нещодавно самі олімпіаду показували п’яте через десяте, а Російські платні канали на цей час позакривали!!
    Тьфу ти, а це тут до чого?!
    Це взагалі з іншої площини. Це з договорів про трансляцію. Якщо УТ-1 купує ексклюзивні та виключні права на трансляцію якоїсь події, то там хоч Китай чи Буркіна-Фасо її показуй, вони все одно вирублять. І російські платні канали тут ні до чого.

Фраза „Это из смысла видно» это Ваша, ранее употребленная фраза в этом диалоге, еще одно свидетельство Ваших двойных стандартов.! Сами пишете , а у других не признаете.
    Цитату в студію.
    Про шоколадки Ваши. Это я пишу, что выбор есть и рус. и укр. (с изюмом и без) А Вы утверждаете, что если выбора нет, то нет смысла возмущаться и требовать от хозяина магазина чего-то. Согласен! Но выбор есть!!! И Вы против выбора!
    Ви мені знову приписуєте те, чого я не казала. Я не проти ВИБОРА. Вже набридло просити цитати.
    На превеликий жаль, хоч всі і знають, що я родзинки не їм, але шоколад мені дарують саме з родзинками. І для мене не є великою проблемою їх взяти і виколупати, якщо я справді хочу шоколад. Я звісно можу почати топати ніженькою і казати, що хочу тільки чистий шоколад і все, але сенс?! Мої нерви мені дорожчі. І насправді, мені ж шоколад і пропонують, от тільки з родзинками. Це не смертельно і позбутися дуже легко. Головне - бажання.
    От тільки не треба казати, що я знову проти вибору. Змініть своє ставлення до ситуації.

Русскоязычные не хотят особого статуса русскому? Так не хотят или против? Не хотят, так потому и не хотят, что не думают об этом, им пофиг, или почти пофиг? Я, например, не хочу пить кока колу, но я не хожу и не выступаю против ее продажи.
    Не хочуть, бо це їм не потрібно. Їм нічого не заважає себе реалізовувати сьогодні, коли російьска мова немає ніякого особливого статусу (хоча б я так і не сказала). Вважайте, що проти цього.
    Навіть найкращі стають згодом катами

11. Вверх #991
    User banned
    Молодец Артонис, рвешь их как Тузик грелки. Сам помню увлекся, но надоело. Твоего фиолетово-жирного оппонента игнорирую (там все по кругу), тебя читаю.

12. Вверх #992
    Inky, Артонис, мені здається що ви просто погано розумієте з ким маєте справу. Якщо б наша партія прийшла до влади ваші соплі та воплі закінчилися б в той же день. Ми - партія сили і поважаємо сильних людей здатних захистити себе та свою країну.
    Non pergam ad cetera!

13. Вверх #993
    Не покидает форум Аватар для novic
    Артонис,
    Понимая, что с такими людьми консенсуса быть не может, демократии тоже, учета мнений и желаний других тоже, я уже не говорю о взаимопонимании. Значит надо идти за Януковича, хотя и очень не хочется.
    Да, точно надо голосовать за Яныча, с ним и демократия будет, и консенсус и терендец, и гаплык :flying:
    С дураками не спорю.

14. Вверх #994
    Новичок
    Inky, Артонис, мені здається що ви просто погано розумієте з ким маєте справу. Якщо б наша партія прийшла до влади ваші соплі та воплі закінчилися б в той же день. Ми - партія сили і поважаємо сильних людей здатних захистити себе та свою країну.
    В этой фразе истинное лицо националиста, ненависть и непримеримость!!!
    Но это не Крым пришел в Украину, а Украина пришла в Крым, ибо люди родившиеся до 1954 г. в Крыму, родились в России, а живут сейчас в Украине и никуда не переезжали!!!
    А так, как вы жестко навязываете свой образ жизни, вы станете оккупантами! Русскоязычные никаких идей отделения не вынашивают, против укр. языка тоже ничего не имеют, хотят мира и дружбы, , но равноправного. Насильно мил не будешь, какие бы благородные цели вы не ставили. Хотя откуда взяться благородству??? Если вы уже угрожаете ?!
    Владимир

15. Вверх #995
    Новичок
    Наша песня хороша, начинай сначала.
    1. Примеры других стран Вас не устраивают? Все эти примеры-аналоги, говорят за определение статуса русского в Украине!
    2. Законы Европы, касающиеся языковых проблем, Вас тоже не устраивают! Видите ли мы уникальны настолько, что универсальные европейские законы Вам не подходят!
    3. Конституция Украины Вас тоже не устраивает. (Законы Украины должны соответствовать Конституции Украины и , если в Конституции есть слово русский язык, то этот вопрос должен быть развит, конкретизирован и определен в законах)
    4. Правила социума, о которых Вы вспомнили, устраивают Вас только в том случае, если он (социум) украиноязычный. Социум Крымский Вам не подходит.

И после этого ВАши сторонники утверждают, что русские хотят раскола страны?

Да это Ваши сторонники делают все, чтобы расколоть страну!!!!!!!
    Коммунисты в революцию тоже всех хотели осчастливить, навязав свое представление мироустройства, (теория кстати очень справедливая, хотя и утопическая в конечном результате) Что получилось??
    Теперь чья-то национальная идея должна объединить??!!!! Насильно мил не будешь!
    А о какой демократии и свободе вообще можно говорить, если одни навязывают другим???
    Владимир

16. Вверх #996
    Новичок
    А что ж это за партия у Вас? Объявите вслух!
    Владимир

17. Вверх #997
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Артонис, тихо, спокійно...
    За вікном Великий пост почався, не гнівіть Бога.
    Вас неодноразово я запитувала, чи влаштовують Вас українські закони та Контитуція, які регламентують всебічний розвиток російської мови.
    Нє, Вам давай якийсь особливий статус.

Це ще питання, що кого тут не влаштовує.

А прикладів-аналогів тут в інших темах на мою користь також предостатньо.
    І якій розкол провокую безпосереднбо Я?! Я ж не проти російської мови. Навпаки. Я набагато більше налаштована на компроміс, аніж Ви. Це у Вас на якомусь особливому статусі російській мові щось заїло. Можна подумати, що тільки він все вирішує...
    Навіть найкращі стають згодом катами

18. Вверх #998
    Постоялец форума
    Артонис, глупо спорить, они никогда не придут. Тут не Германия, у нашего населения не тот менталитет. Нашим бы только языком молоть, а как до дела доходит, где надо шкурой рисковать - голову ф песок.
    It is good to be bad

19. Вверх #999
    Постоялец форума
    Артонис , а Вы не знаете что это за партия? Аналогичная той , которую в 33-м возглавлял гитлер.
    Почитайте ветку "Будете ли вы голосовать за ВО Свобода" . Вообще говоря удивительно , что ЦИК зарегистрировал ее.
    гастарбайтер з пiд Мэлитополя - наш помирювач!

20. Вверх #1000
    artur_105, коли ми прийдемо до влади, ми назавжди закриємо тему другої державної мови, сепаратизму ЄЕПу і т.і. Україну будуть поважати і свої гомадяни і громадяни інших країн. Для цього буде потрібно 48 годин. А що стосується 33 року, то ти просто неуявляєш міру своєї нікчемності, якщо порівнюєш нашу партію з партією Гітлера.
    Non pergam ad cetera!

Закрытая тема
Страница 50 из 622 ПерваяПервая ... 40 48 49 50 51 52 60 100 150 550 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права