|
В следующем году победит конкурсант, который выведет в подтанцовку пару слонов, причём певцом конкурсанту при этом быть необязательно - успех и так гарантирован.![]()
От така {censored}, малята...
Эдвин Мартон венгерский скрипач, родился на Западной Украине, происходит из семьи музыкантов. 7 лет он учился в Центральной музыкальной школе при московской консерватории и прекрасно говорит по-русски.
"Эдвин Мартон играет на скрипке великого Антонио Страдивари, созданной непревзойденным мастером в 1698 году. Музыкант получил это почетное право, победив на международном конкурсе скрипачей в Орфорде (Канада) в 1997 году"
http://vision.rambler.ru/users/r-divan/1/140/
Фото троицы..![]()
Последний раз редактировалось Mixmix; 26.05.2008 в 10:38.
Если человек лишен чувства юмора, значит, было за что.
Помню как поляки на евровидении,где выступали "грынжолы" со своим мегахитом, поставили Украине 12 баллов.Вот и думается что если политики тут нет,то становится откровенно жаль поляков с таким музыкальным вкусом)
Пистолет и доброе слово - это лучше, чем просто доброе слово(с).
Ну логіка ж має бути.
Кіпр з Грецією завжди один одному дають 12 балів. Чи подобаються їм пісні одна одної? Цілком модливо. Просто підозрюю, що від країн їдуть виконавці, які відомі в цих країнах. Тобто голосують їхні фани, от і виходить.
Тобто Україна з цих самих міркувань дає 12 балів - відомим в нашій країні виконавцям.
Чому Польща нам дає 12? А чому б і ні? Цього року дала 12 балів Вірменії. Цього року активізувалися вірменсько-польські стосунки чи як?
Чи пересічний європеєць не знає, як звуть президента своєї країни, але добре орієнтується в геополітичній ситуації в Європі. Маразм.
Навіть найкращі стають згодом катами
А где тут логика?Исходя из Ваших слов можно сделать вывод что голосуют не за понравившуюся песню?
По порядку.
Мне "грынжолы" не нравятся,но они известны в моей стране и я за них голосую(даже предположить страшно),так что ли?Или исполнитель и песня мне не понравилась,но я очень люблю (к примеру Албанию) и я проголосую за нее,так?
Пистолет и доброе слово - это лучше, чем просто доброе слово(с).
Ні, Ви все не так зрозуміли.
Уявімо, ви збираєтесь дивитися цей конкурс. Виходить Румунія з баладою. Якщо Вам такий стиль подобається, Ви звернете увагу на виступ. Або заснете, як і я. Далі виходить британець з посередньою піснею та виглядом, для мене повз вуха. Наступна Албанія. Дівчинка с балканською баладою. я такі вже переслухала, тому мені також ніяк. Потім йде Німеччина. Відомий в минулому гурт, тому їх виступ мене зацікавив. Але те, як вони співали і не потрапляли у ноти, звісно не дає їм право очікувати моїх голосів. Далі Вірменія. О, тут я прокинулася. І не тому, що пісня така жвава, просто мені цікаво що там цього року представляє колишня республіка СРСР. А представляє вона симпатичну дівчинку з танювальною пісенкою зі східними мотивими.
Це я Вам проілюструвала як я подивилася перші 5 номерів. З них я найбільше запам'ятала Вірменію просто тому, що це країна з пострадяснького простору.
Якщо б я була з Швейцарії, то мене навряд би зацікавила Вірменія. Я скоріше звернула увагу на Німеччину. Що власне і сталося. Швейцарія за Німеччину проголосувала, а за Вірменію - ні. А от українці, навпаки, за Вірменію проголосували, а за Німеччину - ні.
За наявності супер-пупер пісні, я звертаю на неї увагу се одно, хоч це і Сан Маріно, наприклад. Якщо ж ні, то особисто я звертаую увагу на країни пострадянського простору. Так поводяться й інші країни. В першу чергу звертають увагу на сусідів. Тому після того, як виступили 25 країн я запам'ятала пісні країн пострадянського простору й ті, які чимось виділялися від загала. Останнє щороку стає все більш сумнівним.
Щодо Гринджол, то та пісня була просто популярна на той момент в Польщі. Її там добре знали, й навіть вподобали. Тому поялки прослухали 25 пісень, почули ту, яку вже знають і яка їм подобається. І проголосували за неї. НІчого дивного. І ніякої політики.
Навіть найкращі стають згодом катами
Уже какой год песни одинаковые. Только антураж разный. Пару экзотических рокеров, девчонки тоже а-ля Шакира или Лопес. Набриолиненные мальчики. Ну чем пение Билана отличалось от позапрошлогоднего. Ничем! Вот антураж, да согласна, скрипка, Плющенко и т.д. И голосуют за своих соседей - это правда. Только не внимательный это не замечает.
Евровидение уже давно превратилось в балаган.Где участников оценивают непонятно по каким критериям.Хотя, пожалуй, понятно-политика и раскиданные по всей Европе диаспоры.Вот и получается "Кукушка хвалит петуха за то что хвалит он кукушку".
В прошлом году реально хорошо пели участники из Ирландии, в итоге они на последнем месте оказались.Маразматический конкурс.
Я реально валялся.Смотрим видео!http://www.youtube.com/watch?v=iRQ07...0:embedcontent
Раша тумбай
Социальные закладки