Тема: ПАТРІОТИ УКРАЇНИ ПІКЄТУЮТЬ ШТАБ ОКУПАЦІЙНИХ ВІЙСЬК

Ответить в теме
Страница 5 из 22 ПерваяПервая ... 3 4 5 6 7 15 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 81 по 100 из 427
  1. Вверх #81
    Конечный бенефициар
    Маяк, тебе, великому политологу поясню: партия, которую создал Эрнст Рэм, и которую после возглавлял Адольф Гитлер, называлась: НСДРП - национал-социалистическая демократическая рабочая партия. Так что Гитлер националист самый настоящий. Еще и социалист.

Мого друга заарештували в якійсь Словенії за образу національної валюти ( він викинув дрібноту у смітник)
    Вероятно твой друг еще туда и смачно помочился, поскольку в европейских странах за подобное никого и никуда не высылают. Я уже не говорю о наказании в виде подметания улиц. Единственная страна с жестким отношением к банкнотам - Тайланд, потому как на банкноте изображение короля, а по конституции Тайланда любые его изображения охраняются законом.
    А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.

2. Вверх #82
    Постоялец форума
    Cheshirrrrre, це щось новеньке щоб за Шевченка MOD!!!!

3. Вверх #83
    Конечный бенефициар
    Cheshirrrrre, це щось новеньке щоб за Шевченка MOD!!!!

Не за Шевченко, а за неуместное его цитирование.

4. Вверх #84
    Посетитель
    Проффесионал, По-перше тебе послухати так він (Гітлер) ще і демократ і робочий, бо в назві його партії є таки слова, за цією логікою можна назвати фашистами робітників Національного банку України тому що в сполученні цьому є слово "национальний", і всі вони націоналісти тобто фашисти.
    По-друге ми відрізняємось тим що інформацію один з нас тобто я беру з досвіду, а ти з інтернету, коли ти побуваєш хочаб у Румунії де вигоняють з села якщо скажеш "румун вонючий", то твої аргументи будуть авторитетними.
    По-третє вважаю що на такому форумі як політичний, цитування в підписі це справа користувача, це його позиція, мені що стрічки гурту "руки вверх" встромляти?
    І останнє, скажи просто: "Я ненавиджу вас українці! Ви повинні постачати нам своїх хохлянок за те що смажите своє смердюче сало на нашому газі! " і лишимо безпредметну полеміку.

5. Вверх #85
    Постоялец форума
    Проффесионал, НСДАП була створена людиною яку звали А. Дрекслер, а Е.Рем був керівником штабу штурмових загонів. Назва партії правильно розщифровувається так: націонал-соцалістична робітнича партія Німеччини (НСДАП - німецькомовна абревіатура).
    Що стосується Шевченка, то москалі завжди його цензурували бо він звісно - перший український націоналіст і всі ми (українці) цим пишаємось!

6. Вверх #86
    User banned Аватар для ALKA
    Вероятно твой друг еще туда и смачно помочился, поскольку в европейских странах за подобное никого и никуда не высылают. Я уже не говорю о наказании в виде подметания улиц. Единственная страна с жестким отношением к банкнотам - Тайланд, потому как на банкноте изображение короля, а по конституции Тайланда любые его изображения охраняются законом.
    Незнаю какую мелочь тот человек выкинул но год назад был в их столице Любляне.В аэоропорту осталось 200 таллеров БУМАЖКОЙ -около 25-35 центов.На вопрос что с ними делать,может ты возьмешь ? сопровождающий ответил "Выкинь!" УУУУ провокатор,видно с дворниками у них напряженка. Для справки чашка чая 350 таллеров.И вааще они переходят или перешли на евро.

7. Вверх #87
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Що стосується Шевченка, то москалі завжди його цензурували бо він звісно - перший український націоналіст і всі ми (українці) цим пишаємось!
    Ну... не тре так за всіх...
    Андрієм Шевченком пишаюсь...
    А от Т.Г.Шевою - не дуже...
    Навіть найкращі стають згодом катами

8. Вверх #88
    Упс.... черный список увеличился на одного человека.
    Iрися, необдумано.Из здесь написанного "пидождыть,мы всэ помьятаем"

9. Вверх #89
    Конечный бенефициар
    за цією логікою можна назвати фашистами робітників Національного банку України тому що в сполученні цьому є слово "национальний", і всі вони націоналісти тобто фашисти.
    По-друге ми відрізняємось тим що інформацію один з нас тобто я беру з досвіду, а ти з інтернету,
    Маяк, твой "досвид" студента ПТУ ярко просматривается в твоих постингах. Это ж кто тебя учил то?!

І останнє, скажи просто: "Я ненавиджу вас українці!
    Я одессит, мои родители одесситы. Мне национальность человека безразлична. Во мне самом смешана куча кровей. А такие "украинцы", как ты, которые балакают на ломаном языке и истерично рвут на себе рубашку, стремясь выказать какой то патриотизм, смешны и жалки. Позорище!

Мы - украинцы! мольфар, звучит то как: "Мы, УКРАИНЦЫ". Т.е. это какие - настоящие, с чубами и в шароварах? Или если украинец не любит Шевченко, то он не настоящий, не "ширий"?

10. Вверх #90
    ALKA, а я не збираюсь тут нікому подобатись всупереч свої позиції.
    Не подобається мені Шева і на те є багато причин. Приховувати це не збираюсь, бо нічого такого в тому не бачу.

11. Вверх #91
    Постоялец форума Аватар для Shelton
    А мені подобається. Вважаю, що це суто приватна справа кожного.
    Украина вслед за братскими славянскими странами идет в цивилизoванную Европу. Удачи тебе, Кремль!
    Aвтор Shelton (Избранное)

12. Вверх #92
    Iрися,"черный воронок" ломал любые позиции.Люди со слезами на глазах "изобличали" сами себя и родного отца.
    А здесь присутствует часть народа делящих нас на настоящих Украинцев и нет.
    Ничего не напоминает ?

13. Вверх #93
    Постоялец форума
    Iрися, цікаво, і чого це вам так Т.Шевченко неподобається. Роскажіть, будь-ласка, може ми чогось незнаємо?

14. Вверх #94
    мольфар, та хоча б його "Щоденник" почитати...
    Він і легендарним та неповторним став лише тому, що вірші в нього були актуальні... Але це не є доказом його неповторного таланту...
    В Українській літературі були й кращі письменники/поети, але не писали вони " на злобу дня".

До того ж, в нас того Шеву куди тре й не тре пхають...

15. Вверх #95
    Постоялец форума
    Iрися, я читав "Щоденник", але все одно я вас нерозумію... Ми стали нацією завдяки йому! Так, як стали нацією чехи завдяки П.Шафарику, шотландці завдяки Р.Бернсу, голандці завдяки Ш. де Костеру, німці завдяки Гете та Шиллеру... Для нас він більше ніж поет. А що стосується його літературної спадщини то для мене існує лише один показник: якщо на вірши Т.Шевченка і досі складаються пісні ( в тому числі і рок-гуртами) то значить вони чогось варті!

16. Вверх #96
    мольфар, що значить
    Ми стали нацією завдяки йому!
    а до нього ким були?!
    Жодну націю ЖОДЕН письменник зробити не може.
    Вона або є або немає... Єдине шо, він може дати їй прокинутися...

Шевченко як Тимошенко. Як для Майдану - вона супер. Як прем'єр - ноль...
    Шева писав потрбні вірші в потрібний час. Але це ще не робить його ГЕНІАЛЬНИМ поетом.

якщо на вірши Т.Шевченка і досі складаються пісні ( в тому числі і рок-гуртами) то значить вони чогось варті!
    Кон'юктура... :wink:

Я ж не кажу, що в нього нема симпатичних віршів... Але й ідеалізувати його не варто, однозначно...

Щодо "Щоденнику"... Ви вичитали там ТЕ, що ХТІЛИ вичитати...
    Як власне і всі...

17. Вверх #97
    Постоялец форума
    Iрися, коли на всі запитання вже готові відповіді - сперичатися нема сенсу...

18. Вверх #98
    Посетитель
    ALKA, Ви окрім Корсунців не були ніде, такий висновок я роблю з того що Словенія вже три роки як перейшла на Євро і не користується своєю національною валютою яка мала назву Словенський ТОЛАР, я розповів історію яка трапилась зі мною та моїми друзями в Маріборі наприкінці 90-х. Похвально що ви хоть столицю цієї чудової країни знаєте.

19. Вверх #99
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Проффесионал
    за цією логікою можна назвати фашистами робітників Національного банку України тому що в сполученні цьому є слово "национальний", і всі вони націоналісти тобто фашисти.
    По-друге ми відрізняємось тим що інформацію один з нас тобто я беру з досвіду, а ти з інтернету,
    Маяк, твой "досвид" студента ПТУ ярко просматривается в твоих постингах. Это ж кто тебя учил то?!

І останнє, скажи просто: "Я ненавиджу вас українці!
    Я одессит, мои родители одесситы. Мне национальность человека безразлична. Во мне самом смешана куча кровей. А такие "украинцы", как ты, которые балакают на ломаном языке и истерично рвут на себе рубашку, стремясь выказать какой то патриотизм, смешны и жалки. Позорище!

Мы - украинцы! мольфар, звучит то как: "Мы, УКРАИНЦЫ". Т.е. это какие - настоящие, с чубами и в шароварах? Или если украинец не любит Шевченко, то он не настоящий, не "ширий"?
    Якщо тобі цікаво то дійсно наш Одеський (в той час Державний) університет ім Мєчнікова який я закінчив у 98му дійсно можна назвати бурсою завдяки тим "українським" викладачам які того Шевченка бачили тільки у Милані, ніхто звісно з тих викладачів звісно жодної лекції на державній мові не виклав. І я не дивлячись на те що такий самий Одесит як і ти вивчав мову в тих самих умовах що і ти, так хто з нас ПТУшнік? І окрім образ в "вашого брата" аргументів не існує.
    Про одеситів то ти добре сказав, але тільки космополітам притаманний негативізм до національної ідентифікації. То і кажи, що ти космополіт, не плутай поняття.

20. Вверх #100
    Конечный бенефициар
    Маяк, мне с тобой общаться противно. Ибо у тебя все либо "пархатые жыды" либо "проклятые москали". Это оскорбляет не только лично меня, поскольку во мне и еврейская, и русская и украинская кровь есть, но и остальных участников форума.
    С националистами не общаюсь.

OFF.

Ответить в теме
Страница 5 из 22 ПерваяПервая ... 3 4 5 6 7 15 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права