|
чому ви причепились з провокаційним питанням своїм? що Махно зробив для України, щоб бути її героєм??? Махно він і в Африці Махно... думаете він зробив меньше звірств?
АТ, так зробила б будь яка влада в кризовому становищі.
а ви думали вважаю героем? я розчарю-ні. і не вважаю його ворогом... авантюрист, та і все
які ми розумні та упереджені висновки робимо!!!!!!!! браво!!!!!!!!!!!
Я спрашиваю -ненависть к большевикам переходит на русских?
Вы, конечно, знаете лучше Махно, чем он руководствовался..
Думаю, что если Махно перестрелял бы этих студентов (а он был на стороне большевиков в то время), то и темы такой не возникло бы.
И еще -когда человек с ружьем против вас - важно кто он -студент, аптекарь или музыкант?
Необов"язково.Адже русские активно боролись проти "червоної зарази"
Під час революційних подій загинули його брати.Тому помста-один з важливих чинників,що впливали на нього..Вы, конечно, знаете лучше Махно, чем он руководствовался..![]()
І характерна для лівих сил тяга до влади будь-якою ціною...
Здається, мова йшла про героїв сьогодення....Думаю, что если Махно перестрелял бы этих студентов (а он был на стороне большевиков в то время), то и темы такой не возникло бы.
И еще -когда человек с ружьем против вас - важно кто он -студент, аптекарь или музыкант?
Йа Йожег-кросавчеГ:)
чому ж переходить? ніби було мало більшовиків українців.
знаемо краще, а є претензії? і на той час-я так розумію, "коли перестреляли тих студентів"-Махно ще не був на боці комуністів, тоді ще ним і не пахло... ніхто про нього і не чув... герой країни людина, якій зовсім начхати на країну та власні амбіції для неї важливіші за все???
і зря ви вважаете, що тема б не зявилася. ну занадто ви упереджений якийсь, "до крові костей" як казав Шандибін.
звичайно, коли в тебе стріляють-плювати, хто стріляє, треба відстрілюватись. але до чого це? наскільки мені не зраджує память, над вбитими вчинили наругу. прикольна вбита "людина з ружжом", яку можна без ризику понівечити
ну да, ми ж про фашистів забули. будь ласка, в чому різниця між фашистами, нацистами та націоналістами? все життя мріяв почути це з вуст такого от індівідуума.
Махно после захвата Екатеринослава силами Центральной Рады (декабрь 1917) стал инициатором проведения экстренного съезда Советов Гуляй-Польского района, вынесшего резолюцию с требованием «смерти Центральной Раде» и высказавшегося за организацию противоборствующих ей сил. Так что он тоже стрелял бы по этим студентам. Так как время было жестокое.
Социальные закладки