Браво, miss!![]()
|
Браво, miss!![]()
Павлик-Морозов, "Это моя работа..."![]()
:xlop-xlop:Сообщение от pgas
Даниель 27.07.10.
Счастье — это ПРЕОДОЛЕНИЕ, радость победы.
БРАВО MISS :xlop-xlop: :wink:Сообщение от miss
Даниель 27.07.10.
А если так:"Громадяни України" это мы все а енти двое aliens :flying: пытающиеся понятие УКРАИНСКИЙ НАРОД подменить понятием УКРАИНСКАЯ НАЦИЯ.мольфар, "Громадян України" у нас на форуме два.ВЫ и IРИСЯ.
Ирися писала:
"Згадалась така цитатка:
Цитата:
«Ми українці: ти і я. Ми з тобою однієї крові: червоної. І всі навкруги нас теж українці. Навіть отой, що питає «Как дєла?» теж українець, але він цього ще не розуміє.»"
По их мнению наверное кровь у русских зеленая. :twisted:
ALKA, якщо хочете звернутися до мене, то звертайтеся особисто...
Бо звертання "енті двоє" - є некрасивим з Вашого боку...
До речі, питання щодо громадянства України тут ніхто не вирішує. Якщо у Вас є паспорт України - значить ви громадянин України...
А ваші спроби когось зачепити, принаймні мене, - це дитячий садочок... Ввважаєте себе правими на всі 100%?! Та будь ласка... Успіхів... От тільки не ви мені очі муляєте, а я вам... Так шо не тре...
Навіть найкращі стають згодом катами
МДЯяя.......
Даниель 27.07.10.
Міss, хочу відповісти вам, починаючи з кінця: я не збираюсь "усложнять и без того нелегкую жизнь тех кто остался", але хочу вам нагадати, що вас ніхто не примушує до спілкування у форумі, якщо вам це "усложняет жизнь" ви можете взяти жіночий роман та відпочивати у ліжку.
По-друге, переглядаючи цю тему можна побачити що більшість моїх опонентів з задоволенням (при нагоді ) залишили б цю країну і поїхали - світ за очі, бо вони не привязані до цієї землі і ненавідять все що тут відбувається (добре чи погане). По-третє, я вже двадцятий раз повторюю, що не проти громадян інших країн які спілкуються на цьому форумі, я проти таких як Лохматий, який є громадянином США, людиною без сумніву божевільною, який паплюжить свою колишню батьківщину і ніхто йому не дає в цьому відсіч. Деякі, як наприклад, Guns, дають нам "поради" як і за кого голосувати. Інші, як Павлик-Морозов, постійно втручаються в наші внутрішні справи. Якщо вам таке подобаться - це ваші проблеми, я ж буду давати відсіч всім їх намаганням перетворити одеський форум у форум "американо-російської дружби".
я проти таких як Лохматий, який є громадянином США, людиною без сумніву божевільною, який паплюжить свою колишню батьківщину і ніхто йому не дає в цьому відсіч. Деякі, як наприклад, Guns, дають нам "поради" як і за кого голосувати.
мольфар, А почему Вас там не видно ! И Ирися не часто проявляет интерес...
Одни русскоязычные Олдманы,Алки-палки ,Шелтоны и прочие индейцы "отдуваются"
Или у Вас великая миссия.
Научить нас неразумных как мы без украинского полноценными гражданями не станем.
Ирися писала:"але він цього ще не розуміє."
ALKA, а можно для непонятливых, еще раз и по-русски?![]()
До чого?!И Ирися не часто проявляет интерес...![]()
Навіть найкращі стають згодом катами
мольфар,
"але він цього ще не розуміє."
но он этого еще не понимает.
Иногда заглядывайте в другие темы -поймете.
МДЯааа....
мольфар, Наконец-то на человеческом языке стали изьясняться. :bee:МДЯааа....
ALKA, нажаль про вас цього сказати неможу!![]()
мольфар Оце насмешили. :gy: :gy1::lol: :alien: .....Ой,Я :P неможу!!!
-"Наконец-то на человеческом языке стали изьясняться"...
-""Громадян України" у нас на форуме два.ВЫ и IРИСЯ"...
Хм, однако... Получается, что я, проживший в етом городе чертову кучу лет, получивший здесь не одно образование, проработавший на благо одесского обшества добрых ... охо-хо... очень много лет, по мановению волшебной палочки обшественного мнения, вдруг оказываюсь в осмеиваемом меньшинстве...(?) Я ведь тоже (кокой ужос!) - украiномовный... Натуральный native, как ни взять...
И хлопает народ друг другу, и млеет один от другого, ату их, ату..! Вы что, подростки?
Rusnak, Не бурите в голову. Если эту проблему поднимают в Одессе - значит кому-то заняться больше нечем.
Кому тут в телевизор?
Ne shto, proshu..?
"Не бурите в голову..."
Не шо, прOшу..?
Социальные закладки