а карпу помоєму і читати не треба...це просто марна трата часуСообщение от Satine
![]()
|
а карпу помоєму і читати не треба...це просто марна трата часуСообщение от Satine
![]()
Я начала его читать не по порядке вообще) Конечно же с "Культа"Сообщение от Ice_Hunter
Книга вроде и не ахти бестселлер, но оторваьтся так и не смогла
![]()
Дозволь мені бути собою, коли я поруч з тобою
у Києві, у Львові, у теплому морі
а хіба треба читати по порядку? мені здається це не суттево, тимпаче у дереша книжки неповязані між собою...ну хіба що намір! і поклоніння яшірці.Сообщение от Аннушка
А коли я читав культ то мені теж подобалося, але особливих вражень він на мене не справив, просто сприймалося як вигадка...![]()
мені НЕ сподобалося лише її "Полювання у Гельсінкі" - оце точно рідкісна лажа... а все інше - нічого, особливо "Фройд би плакав" і "Ганеша і Синкопа"...а карпу помоєму і читати не треба...це просто марна трата часу
з.і. ніяк не можу назбирати грошей на Жадана... =) хто зна - є його книжки зараз в "Українській книзі" на Молдаванці?
Все, що робиться за життя - робиться зараз. Або не робиться ніколи.
.і. ніяк не можу назбирати грошей на Жадана... =) хто зна - є його книжки зараз в "Українській книзі" на Молдаванці?[/QUOTE]
На петрівці точно є Жадан "гімндемократичної молоді"-11гивень, "Депеш Мод"-10 гривень.![]()
"На петрівці"? В Киеве??)) Ага.. 10 грн книга и 40 грн проезд в одну сторону))) Начинайте собирать, господа![]()
Я би радив читати по порядку. Культ-Поклоніння ящерці-АРХЕ-Намір!Сообщение от Ice_Hunter
Доречі Культ і Ящерка мають більше спільного між собою аніж Культ-Намір!
Мені теж найбільш сподобалося АРХЕ.
Можу при нагоді купити, і передати вам поїздом.))) Раптом що - звертайтеся...Сообщение от Аннушка
Спасибо - я часто в Киеве бываюСообщение от Напівкровний одесит
![]()
А вопреки устоявшемуся мнению, "Поклоніння ящерці" более раннее произведение, чем "Культ"...Сообщение от Йура
А я тут живуСообщение от Аннушка
А пропозиція - цілком серйозно. Якщо комусь з читачів гілки треба закупити україномовну літературу, звертайтеся, буду радий допомогти.
Тогда ещё и советуй, что б заказатьСообщение от Напівкровний одесит
![]()
Ну, в мене смаки специфічні. Я сучасну українську літературу, до речі, не дуже люблю...Сообщение от Аннушка
Іван Багряного ви читали? "Сад Гетсиманський", "Тигролови"...
Якщо ні - раджу.
На вкус и цвет фломастеры разные) Но попробовать надо. В последнее время вообще нечего читатьСообщение от Напівкровний одесит
![]()
Попереджаю зразу, Багряний - це не сучасне... Це еміграційне, сорокових років.Сообщение от Аннушка
Із зарубіжки, якщо не читали, раджу Еріха Марію Ремарка "Тріумфальну арку", "Три товариші". НМСД, Ремарк - один з найкращих німецьких письменників. Читав його в оригіналі, а також українською, російською і англійською... Однозначно балдю
P.S. Він (Ремарк), був одним з трьох великих кохань Марлен Дітріх.
P.P.S. З українського ще можу порадити Гео Шкурупія, це з розстріляних тридцятих... Але футуризм - це на любителя...
Потужно пише Сенкевич... Читав "Ogniem i miechem". Фільм був по ньому... Але фільм абсолютно не схожий на книжку... Польскою сприймається зовсім інакше, ніж переклад. Я б сказав, більш поетично...
Ще поцікавтеся "Диким полюванням короля Стаха" і "Чорним замком Ольшанським". Готичні такі твори, хоч і давно написані![]()
А Ремарк у мене взагалі замість антидепресанта. Коли на душі тяжко, читаю "драй камераден", і життя розвиднюється![]()
А хто ще, крім robie, читав Тараса Прохасько "НепрОсті"?
Мені дуже сподобалося. Дав почитати кільком знайомим, вони теж були у захваті.
Конечно Ремарка читала))) Но это не по теме)Сообщение от Напівкровний одесит
Вибачаюся за офф-топСообщение от Аннушка
![]()
13 апреля, в пятницу, в клубе "Выход" в 19:00, состоится творческий вечер Юрия Андруховича и фотовыставка Юрия Бакая.
Андрухович представляет свое творчество вообще и, в частности, новую книгу "Таємниця". Надеюсь, ее там можно будет сразу и купить.
Вход - 15 грн.
Я вот, постараюсь быть, обязательно.![]()
Социальные закладки