Сообщение от
Стебельце
З історією по Інтострою я знайомий...На жаль, можу тільки висловити свої співчуття інвесторам. Каміння в город пана Коробчинського можна також накидати достатньо - але хто в цьому світі без гріха? Нікого не захищаю і не звинувачую, скажу одне - будівельні компанії насправді ще більше за інвесторів хочуть здати свої будинки і чим пошвидше, тим краще. Але ніхто із забудовників не скаже Вам - скільки грошей коштує той чи інший підпис чиновників: одні платять - а інші ні, одні здають, а інші - ні. Я не захищаю забудовників, але мабуть трішки більше за пересічного інвестора знаю ту кухню їхню...
Був випадок, коли в Одесі здавався будинок в експлуатацію і тільки держкомісія помітила, що в ньому просто немає одного ліфта - мав бути, а немає. Як ви думаєте, куди він дівся? Так, вкрали...хто? підрядники і вони вже давно втікли з Одеси у сусідню країну - (здогадайтеся яку). Що робити директору буд.компанії в такому випадку - легко звільнити начальника стройки, прораба, і так далі за те, що недогледіли, підрядника вже не знайдеш, а ліфт новий купити треба...знову ж таки - хтось купує ліфт, а хтось Ролс-ройс.
На рахунок прес-конференції чи журналістів скажу наступне - якщо зумієте це (проблему) представити, не як "битовуху", чи розборки із забудовником, а як тенденцію у місті, то ЗМІ відгукнуться, в іншому випадку ефекту не буде.
Социальные закладки