Тема: ВИБОРИ 30 ВЕРЕСНЯ 2007 РОКУ. ВІДБУДУТЬСЯ ЧИ НІ?

Ответить в теме
Страница 5 из 5 ПерваяПервая ... 3 4 5
Показано с 81 по 87 из 87
  1. Вверх #81
    Не покидает форум Аватар для Good++++
    Цитата Сообщение от Ant Посмотреть сообщение
    Что-то я не понял. Я говорил о том, что люди не ходят на работу, но от льгот и зарплат не отказываются (что было бы честно).
    Вы бы стали держать такого работника? И платить ему зарплату за прогулы?
    Когда мне работодатель становится противен, я говорю ему это в лицо и подачкой бросаю свою зарплату за прошедший месяц!!!
    Пусть давится от жадности! А вообще, каждый волен поступать как считает нужным он!
    Есть трудовое законодательство - подавай на них в суд!
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас!

2. Вверх #82
    Почетный старожил

Цитата Сообщение от Good++++ Посмотреть сообщение
    Когда мне работодатель становится противен, я говорю ему это в лицо и подачкой бросаю свою зарплату за прошедший месяц!!!
    ...
    Что-то депутаты не спешат воспользоваться Вашим советом...
    Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
    (с) Флобер

3. Вверх #83
    Почетный старожил

Цитата Сообщение от Good++++ Посмотреть сообщение
    ...А вообще, каждый волен поступать как считает нужным он!
    ...
    Вашими устами да мед пить... Но! Президент посчитал иначе...
    (с) Флобер

4. Вверх #84
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    Ну тогда попробуйте, объясните, почему два первых куплета этой песни не рекомендованы для публичного исполнения...
    Кем и кому? Первый раз такое слышу.

5. Вверх #85
    Живёт на форуме
    Текст песенки написал Август Генрих Гоффманн фон Фаллерслебен еще в 1841 году на уже существовашую музыку гимна Австрии, которую написал Гайдн. Песня вначале распевалась в Германии революционерами всех мастей. И ее автор даже был уволен вначале по этой самой причине (был он профессором и библиотекарем). Потом песня стала гимном Веймарской республики в 1922 году. У нацистской партии был свой гимн, который стал гимном страны с приходом нацистов к власти. Они, правда, отдали дань традиции. Гимн исполнялся следующим образом. Вначале исполняли самое начало старого гимна (первый стих, т.е. меньше куплета), а потом сразу переходили к исполнению нацистского гимна. После войны в ФРГ взяли в качестве гимна третий куплет песни.

6. Вверх #86
    Почетный старожил

Сам спросил - сам ответил.
    (с) Флобер

7. Вверх #87
    Новичок Аватар для Bandido
    Янукович написал прощальное письмо Раде, так что выборы, похоже, таки будут.

Лист до парламенту Прем'єр-міністра України Віктора Януковича

19.06.2007 | 14:50 | Прес-служба Кабміну

Шановний Олександре Олександровичу!
    Шановні народні депутати України!

Сьогодні, перед тим, ніж ви розпочнете роботу в комітетах та округах, я хотів би звернутися до вас зі словами подяки за плідну і конструктивну працю тут, у залі парламенту.

Незважаючи на труднощі та перепони, які вам довелося долати, парламент України протягом усього часу разом з Урядом забезпечував життєдіяльність країни. Без законів, які ви ухвалили, неможливим було б прискорення темпів економічного розвитку та реалізація важливого соціального пакету, які дали зелене світло початку поліпшення життя громадян України.

Сьогодні ми можемо сказати, що ми разом заклали фундамент для тих стандартів життя людей, які прагнемо створити в Україні.

Я сподіваюся, що ми разом продовжуватимемо цю потрібну для країни та народу справу.

Шановні колеги!

Я називаю Верховну Раду п’ятого скликання парламентом реформ. Тому що були здійснені принципові реформи влади в Україні. І ми з вами будемо продовжувати та закріплювати цей процес. Ми робитимемо все для прийняття ефективних рішень, спрямованих на поліпшення життя людей та на утвердження демократії в Україні.

Ми з вами встигли чимало зробити. Але ще більше належить реалізувати. Мені шкода, що нам не дають продовжувати працю, не дають завершити ті заходи з підвищення стандартів життя громадян України, які ми запланували.

Але як би там не було, ви, шановні народні депутати, підбиваєте підсумки даного етапу своєї роботи в парламенті на добрій ноті. Успішно завершуєте цей період, щоб уже незадовго повернутися до наступного кроку, який разом будемо здійснювати на шляху, який ми визначили.

Маю на увазі роботу з ухвалення податкового кодексу, з цілого комплексу заходів, які поліпшать умови для діяльності малого та середнього бізнесу. Маю на увазі реалізацію реформи судочинства з тим, щоб перед законом в Україні рівними були всі... Та цілу низку інших законів, які треба буде ухвалити для реалізації нашої програми розвитку держави.

Шановні народні депутати України, висловлюючи сьогодні вам подяку за продуктивну співпрацю у цьому періоді нашого партнерства, я хотів би наголосити, що прагну працювати з кожним із вас і надалі, оскільки ви довели Україні та народу свою ефективність, державну мудрість, толерантність та відповідальність перед людьми та Батьківщиною.

Бажаю вам успіхів, здоров’я та перспективи.

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович

Текст отсюда , а они взяли здесь, с официального сайта.

Ответить в теме
Страница 5 из 5 ПерваяПервая ... 3 4 5