|
Инициативная группа помощи животным "Кот и пес"
Если душа — это умение любить, быть преданным и благодарным, то животные обладают ею в большей степени, чем многие люди.
Ось які у мене новини:
С.М. ( у кого жили цуценята) просить рудого хлопчика собі додому. У нього вже є один песик, хоче ще одного. Руді - його улюбленці. Але ..живе він (С. М.)над дорогою...Траса дибільна. Ніхто не буде цілодобова слідкувати за собакою. Його рудого машина одного разу збила, так я вичухала уколами. Шкульгає на лапу,але живий.
Як вчинити? Віддавати?
А як віддавати, то бажано стерилізованого,бо він виросте і побіжить руденьких по селу далі робити, а собак там...є де розгулятися))
Що робитимемо? Ми ж не домовлялись за стер. хлопчиків.
І ще вирішується питання щодо однієї дівчинки, С. М. має дізнатись у знайомого.
Решта бажаючих раніше - відмовились брати тепер =(
Если есть потенциальный хозяин,то нужно обязательно стерилизовать,не важно мальчик это или девочка,а от туда сразу можно отдавать в новый дом.
Что касается дороги и собаки,то тут должны хозяева думать,нужно попробовать сделать так чтоб у щенка не было возможности выходить(заделать дырки в заборе) и ещё один вариант,это садить собаку на цепь,когда все уходят,чтоб он не гулял самостоятельно.
Если душа — это умение любить, быть преданным и благодарным, то животные обладают ею в большей степени, чем многие люди.
Идеальное место найти очень сложно и чтоб всё было как нам хочется.
Значит повезём мальчиков тоже на стерилизацию в понедельник.
А, і ще..С. М. зібрався весною на малу Батьківщину в Генічеськ. Я питаю, а що з собаками потім? Кому і на кого залишите? Сказав, забере з собою, бо там у нього немає собак зовсім.
Дірок в заборі немає..є фіртка (калитка) і коли вона відкривається, то собака просто вискакує на всіх парах,як і було з іншим рудим. Можна щось придумати,гадаю.
Тоді маємо руденького Арнольда забрати в НП?
Ну в таком случае ещё просто,просто нужно закрывать калитку и всё,что тут сложного...
Да запросто,раз всё равно едем,значит возьмём с собой и его тоже.
Оля,что вчерашний звоночек? Звонили? я пока не набирала,надеюсь,что вы пообщались.
Я намагалась поспілкуватись))
Странно, я вчера общалась, вроде адекватно, не Фонтан. конечно,но ...может дать номер другим- пропадут ручки, не так часто они бывают...
Телефонувала. Живе він в Першотравневому,йому потрібні сучка і кобель - гарні, великі. У нього були породисті собаки, але їх застрелили (чи одну чи обидвох), бо вона когось вкусила. Він не хоче,щоб цуценят стерилізували. На питання,що він буде робити, коли вони народять йому ще 10 цуценят, він сказав,що раніше цуценят у нього швидко розбирали(але ж то були породисті). Я зрозуміла для чого йому потрібні собаки,хоча він казав,що для охорони =( Сказав " на х*й мне эта стерилизация".І почалося, що якби оце мене позбавили права народжувати, то як би мені було - на цьому розмова припинилась.
Я думаю немає смислу віддавати нестерилізованих собак, тим більше в село =(
Мужик цей був трішки п"яний.
Black swan, ми можемо поїхати у вівторок?
Я вільна (якщо це можна так назвати) у вівторок, середу і четвер. І кого ми повезем спочатку: домовлялись за 4 дівчинки, а руденького хлопчика захотів С.М. - вже виходе 5 цуценят.
Я трішки впадаю у відчай з усією ситуацією.
Якщо всі цуценята прилаштуються, це буде просто великий подарунок Долі для мене)
Девушки! я вот, что подумала. Если люди из деревни, то они в большинстве своем не стерилизуют животных. До них еще мода не дошла)
Но, это не обязательно означает, что человек плохой. Может не нужно отказывать всем подряд? Ведь среди них тоже попадаются нормальные, адекватные люди. (я имею ввиду, что мальчиков щеночков можно и без стерилизации раздавать).
Последний раз редактировалось Lesya_r; 16.12.2013 в 12:09.
Моё мнение однозначное в этом вопросе.Кристина не для того столько времени спасает собаку с щенками,растит их,кормит и т.д..чтоб потом эти же щенки дальше плодили таких же бездомышей и чтоб их судьба была такая,какая мы знаем у них будет,утопить,выкинуть,вывезти...это всё что смогут сделать люди в деревне,не хотят щенков,пусть берут кабеля и никому не морочат голову,но осмысленно отдавать собаку туда.где мы за ранее знаем что над ней или её потомством будут издеваться...это не правильно.
Социальные закладки