|
Як тут вже справедливо сказали, корінним жителем (одеситом, кияном, львівяном, донетчаном, москвичом і т.д.) може себе називати ТІЛЬКИ ТОЙ, хто таким є в третьому коліні.
Тобто, якщо ваш дідусь з бабцею та батьки таки да одесити, то ви КОРІННИЙ ОДЕСИТ,
а як ні... то ви просто одесит, але не корінний.
Тут могла бути ваша реклама
Чого мамою вважається саме та жінка, яка тебе народила, а не наприклад сусідка, чи бабуся?
Вопросом на вопрос - это по нашему![]()
Угу, я просто захтіла і ляпнула.
Не бери до серця, тут окрім тебе ще дві третини некорінних одеситів.
Ага, не корєнная я.я так и поняла,что ты тоже не коренная.
Та для тебе бачу це настільки болюче питання, що ти аж мінуса мені до репутації додала.
А на таблицю множення посилання не дати?а вообще по теме более вразумительный ответ или ссылочка найдется?
Це загальновідомі речі, лишається тільки дивуватися, що хтось ще цього не знає.![]()
Може просто вам варто об`єднати свої зусилля в пошуку такої інформації, або ж навпаки протилежної?
"Спасение утопающих...."
Я так бачу, зараз всі хто не попадає в категорію "корінних" мешканців,
будуть мати до мене притензіі, бо бачте, сильно їм кортить корінними побути.
Шановні, не я це вигадав, не мені це скасовувати.
Шановні, ваша безмежна фантазія і іі плоди як наслідки мене не цікавить чесно кажучи. Понафантазують собі чогось, а потім до мене якісь притензіі, бо мовляв я на їх звичний статус зазіхаю.
Який взагалі першоджерело може бути в такому випадку?!
Науковий труд якогось з відомих вчених чи що?
Це загальновідомі данні, як наприклад "бабуся" - це мама когось з батьків.
Як на подібне можуть бути якість першоджерела?
Не вірите мені - скажіть, хто по вашому тоді вважається "корінним мешканцем" і вкажіть першоджерело, раз любите щоб все документально підтверджено було.
это не общеизвестно. это раз.
я не знаю как определяются коренные жители. это два.
а еще бабушками мы назваем совершенно посторонних женщин определенного возраста.
уже понятно, что аргументов у вас нет. не страшно. просто было интересно узнать кто такие коренные жители. может кто-то другой аргументированно расскажет
Ну, чекайте когось більш аргументованого в такому випадку, щоб він підтвержив сказане мною посилаючись на Даля.![]()
Це як з титулами. Вони передаються спадково і даруються за заслуги.
так от останнє, як на мене, більш почесне.
Одеситом за народженням бути не так вже й важко, а от за духом...
Панночко, ЦЕ ТИ нічого не знаєш, а не я.
Якщо Вася не може чи не хоче пояснити теорему Ферма якомусь Федору, який про неї ніколи не чув навіть, то це не означає, що її не існує, просто у Феді бракує знань і ЦЕ ЄДИНА ПРОБЛЕМА.![]()
А чому тут дивуватися, як ми вже мали змогу переконатися, що білих плям у тебе достатньо.и что-то я впервые слышу чтобы "коренные" одесситы говорили на щирий украинский мови.
Доречі, окрім української розмовляю чотирма мовами, не інакше вірна ознака того що нетутешній? )))
Последний раз редактировалось Kaiser_Wilhelm_II; 24.09.2007 в 20:48.
-Этим удивительным свойством - говорить на СВОЁМ языке в чужой языковой среде - отличаются, обычно, молдавские строители, кавказские "пришельцы" нашего города и прочие не совсем воспитанные люди...
Но жизнь прекрасна и удивительна (как утверждали классики) и, возможно, она ещё их научит нормам поведения...
MOD за уничижительное отношение к другим национальностям.
Последний раз редактировалось Kaiser_Wilhelm_II; 24.09.2007 в 20:51.
Социальные закладки