Я маленькая фея, питаюсь маковой росой - поэтому меня все время страшно прет :)
blackd, пыщ пыщ, ты мне льстишь)))
Welcome to the jungle! :)
Що? Чого не смієтесь? Не зрозуміли? Не смішно?
Я думаю, этот стёб можно отложить для более лучшего случая) А то потом в потоках этого бреда не понять, где суть, а где мусор))...
Согласен, причем фантазия в любом возрасте и независимо от пола. Просто привык говорить только из своего примера) Иначе не интересно было бы)
Последний раз редактировалось spector; 28.11.2008 в 23:44.
Welcome to the jungle! :)
Що? Чого не смієтесь? Не зрозуміли? Не смішно?
Я так понимаю, что автору уже очень хорошо и душевно живется. В своей любви (нелюбви) он разобрался и вся эта история закончилась замечательно! Так?
Спрацює 100%. В мене схожа сітуація була - я був 3 роки закоханий в одну.... одногрупницю. Вона теж казала "друзі", "я тебе люблю, але інакше" та всяка така інша пурга. Я чесно ридав та страждав... Але на початку 4-го курсу знайшов подругу, з якою зав'язалися інтимні стосунки. Так ось, зазноба моя після того, як побачила цю подругу, що вона з ранку виходила з моєї кімнати, через тиждень зробила мінет, ще через пару днів - дала повністю (сорі за прозу, але інакше не можу). І потім вже до кінця 5-го курсу ми з нею жили статевим життям, причому наприкінці 5-го курсу, вона взагалі сказала, що кохає мене (але це, скоріше, було обумовлене тим, що наближався термін здачі диплому, який я їй робив)... Щоправда, зараз, коли вже минуло 7 років, я знайшов її на Однокласниках, запросив до друзів, а вона відмовила... не знаю, може образилася на щось.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Прошла любовь, завяли помидоры....![]()
Я маленькая фея, питаюсь маковой росой - поэтому меня все время страшно прет :)
Социальные закладки