Тема: ЖК "Новые Черемушки" на Малиновского - Гайдара

Ответить в теме
Страница 493 из 728 ПерваяПервая ... 393 443 483 491 492 493 494 495 503 543 593 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 9,841 по 9,860 из 14549
  1. Вверх #9841
    User banned
    Цитата Сообщение от Вячеслав Олищук Посмотреть сообщение
    По поводу завышеных показаний счетчика: Звонил сегодня в Центральный РЭС по поводу официальной проверки счетчика, мне отказали,по причине того,что у меня нет прямого договора с РЭСом,но дали координаты компании, что этим занимается от них(на Глушко 27а).Там же за это не берутся, мол,всем должен заниматься РЭС. Замкнутый круг,блин...
    Есть структура Одесастандартметрология,что занимается этим,и готова взяться.Но весь комплекс услуг стоит 2500 грн.
    Ну пусть этим и займется обслуживающая организация. Они же счетчики ставили
    В Рэсе это стоит 80 грн один счетчик. Ну еще надо дать взятку

2. Вверх #9842
    Частый гость Аватар для Сварог1
    Потрібна аргументація ринкових (реальних) заробітних плат для штатного розкладу ОСББ. Що значить аргументація? Прошу висловлюватись щодо прикладів оплати праці бухгалтера, електрика, сантехніка, прибиральниці. У всіх є приклади з інших ОСББ, може хтось сам бухгалтер чи сантехник і може висловитись за яку заробітну плату він готовий працювати. Висловлюйте свою думку, хто повинен бути в штатному розкладі нашого ОСББ, який фонд заробітної плати. Від цього залежить оплата СДПТ зараз і в майбутньому. Тільки реальні цифри, які базуються на реальних прикладах.

Щодо лічильників тепла. Мені писали: "...но если вкратце, в зависимости от количества расходных материалов и необходимости в проектах на каждую квартиру , механический немецкий счетчик ( гарантия 4 года, типа зеннер или энгельман) на "опте" можно говорить о 4000,0 - 5000,0 грн", - крім цього було сказано, що періодичність перевірки - 4 роки, вартість 820 грн. При такому розкладі, є сенс ставити індивідуальні прибори обліку. Чому підіймається це питання? Є у нас мешканці, які мають тверде бажання встановити індивідуальний лічильник, щоб там хто не думав і не домовлявся. І цього права не відняти. І якщо піде така тенденція індивідуального монтажу, повірте мені, кожному буде вигідно встановити цей лічильник, тільки за більш вищими тарифами
    Последний раз редактировалось Сварог1; 26.03.2016 в 20:39.
    Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення

3. Вверх #9843
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Сварог1 Посмотреть сообщение
    Потрібна аргументація ринкових (реальних) заробітних плат для штатного розкладу ОСББ. Що значить аргументація? Прошу висловлюватись щодо прикладів оплати праці бухгалтера, електрика, сантехніка, прибиральниці. У всіх є приклади з інших ОСББ, може хтось сам бухгалтер чи сантехник і може висловитись за яку заробітну плату він готовий працювати. Висловлюйте свою думку, хто повинен бути в штатному розкладі нашого ОСББ, який фонд заробітної плати. Від цього залежить оплата СДПТ зараз і в майбутньому. Тільки реальні цифри, які базуються на реальних прикладах.

Щодо лічильників тепла. Мені писали: "...но если вкратце, в зависимости от количества расходных материалов и необходимости в проектах на каждую квартиру , механический немецкий счетчик ( гарантия 4 года, типа зеннер или энгельман) на "опте" можно говорить о 4000,0 - 5000,0 грн", - крім цього було сказано, що періодичність перевірки - 4 роки, вартість 820 грн. При такому розкладі, є сенс ставити індивідуальні прибори обліку. Чому підіймається це питання? Є у нас мешканці, які мають тверде бажання встановити індивідуальний лічильник, щоб там хто не думав і не домовлявся. І цього права не відняти. І якщо піде така тенденція індивідуального монтажу, повірте мені, кожному буде вигідно встановити цей лічильник, тільки за більш вищими тарифами
    Скажите, была вчера встреча с Либерти, что решили? Что с нашими наболевшем вопросами? Придомовая, парадные, лифты, ТП. ....

4. Вверх #9844
    Новичок
    Присоединяюсь к вопросу о вчерашней встрече! !! Почему все молчат? . ....

5. Вверх #9845
    Цитата Сообщение от Miss 23 Посмотреть сообщение
    Присоединяюсь к вопросу о вчерашней встрече! !! Почему все молчат? . ....
    Всі - це 3 чоловіка + В.А.
    Коротко. Конкретика поки відсутня. Домовились, що будемо домовлятись по ел.енергії, опаленню та комунальним платежам в понеділок. Гостро стало питання СДПТ. Тому, зустрічне питання: чому всі мовчать про своє бачення сплати СДПТ. Не ми вирішимо це питання так вирішать інші і це буде далеко не 3 грн/кв.м., чекати залишилось не так вже і багато.
    Якщо є бажаючи очолити ОСББ, електрики, сантехніки, бухгалтер (один кандидат вже є) з нашого будинку, пишіть, пропонуйте свої умови, поки є можливість.
    Потрібно ще 8 осіб з оформленою квартирою + паспорт+інд.код для пробного укладання догвору з РЕМ.

6. Вверх #9846
    Постоялец форума Аватар для Jina
    3 грн СДПТ было бы прекрасно.

7. Вверх #9847
    Цитата Сообщение от Jina Посмотреть сообщение
    3 грн СДПТ было бы прекрасно.
    Це при умові, що фонд оплати праці + ЄСВ+ військовий збір+резерв індексації не буде перевищувати 50000 грн., а площа, на яку розподіляються витрати 29708.

8. Вверх #9848
    Я,конечно очень извиняюсь,но я в этом мало что понимаю.
    Нам надо нанять юриста,который бы нам помог создать ОСМД.

9. Вверх #9849
    Посетитель
    А к чему такая спешка? Пусть для начала Либерти выполнит свои обязательств, а мы уже потом решим кому, за что и сколько платить. Я могу помочь с бухгалтерией, мой муж может помочь с сантехникой и электрикой. Я думаю в нашем доме найдется достаточно людей нужных профессий. Но это сейчас вопрос двадцатый. Кто и когда будет закрывать долги Либерти? Когда будет придомовая территория? Когда все желающие, а не только 10 человек смогут подписать договор с РЕСом и платить по общегородским тарифам..... Вопросов очень много и их надо решать в первую очередь!

10. Вверх #9850
    Посетитель
    У нас есть все необходимые документы для договора с РЕС. Есть еще вакантные места в десятке?

11. Вверх #9851
    Цитата Сообщение от Nikolya00 Посмотреть сообщение
    А к чему такая спешка? Пусть для начала Либерти выполнит свои обязательств, а мы уже потом решим кому, за что и сколько платить. Я могу помочь с бухгалтерией, мой муж может помочь с сантехникой и электрикой. Я думаю в нашем доме найдется достаточно людей нужных профессий. Но это сейчас вопрос двадцатый. Кто и когда будет закрывать долги Либерти? Когда будет придомовая территория? Когда все желающие, а не только 10 человек смогут подписать договор с РЕСом и платить по общегородским тарифам..... Вопросов очень много и их надо решать в первую очередь!
    Вже починається дискусія. Вже є думки.
    В принципі, я так розумію, що ніхто особисто нікуди не спішив, поки не стала конфліктна ситуація з тарифами від Легіону - приватне підприємство, яке діє на законних підставах. Нема проблем, Легіон виставляє нам рахунки без їх обговорення і ми платимо, якщо не Легіон так призначать іншу компанію, тариф затвердять на сесії і все. А потім потрібний тривалий час, щоб розірвати відносини з призначеною компанією і створити ОСББ.
    Те що Ліберті повинно завершити робити - це апріорі зрозуміло. Питання: а коли вони завершать, 1 рік, 2 роки, хтось може впевнено сказати?. Тарифи для ОСББ більш привабливі ніж для інших форм власності + пільгові кредити і т.д. Думайте.

Щодо фахівців. Я перепрошую, може з мого боку це буде "словогризство", але потрібний штат працівників, які будуть відповідальними за свої посадові обов*язки. Тобто, потрібна не допомога, а працівники згідно КЗпП і бажано з нашого будинку, так як є можливість взаємної компенсації квартирної плати/оплата праці (при бажанні) - передбачено законом.

12. Вверх #9852
    Цитата Сообщение от Nikolya00 Посмотреть сообщение
    У нас есть все необходимые документы для договора с РЕС. Есть еще вакантные места в десятке?
    Я не знаю. Вчора вечером були. Зверніться до Саші.

13. Вверх #9853
    Посетитель Аватар для Cашa
    Я не знаю. Вчора вечером були. Зверніться до Саші.
    Жду от вас смс с номером секции (парадной) для формирования первой десятки жильцов, для оформления договоров с Южным РЭС. 067-780-38-00.

14. Вверх #9854
    Посетитель
    Вже починається дискусія. Вже є думки.
    В принципі, я так розумію, що ніхто особисто нікуди не спішив, поки не стала конфліктна ситуація з тарифами від Легіону - приватне підприємство, яке діє на законних підставах. Нема проблем, Легіон виставляє нам рахунки без їх обговорення і ми платимо, якщо не Легіон так призначать іншу компанію, тариф затвердять на сесії і все. А потім потрібний тривалий час, щоб розірвати відносини з призначеною компанією і створити ОСББ.
    Те що Ліберті повинно завершити робити - це апріорі зрозуміло. Питання: а коли вони завершать, 1 рік, 2 роки, хтось може впевнено сказати?. Тарифи для ОСББ більш привабливі ніж для інших форм власності + пільгові кредити і т.д. Думайте.

Щодо фахівців. Я перепрошую, може з мого боку це буде "словогризство", але потрібний штат працівників, які будуть відповідальними за свої посадові обов*язки. Тобто, потрібна не допомога, а працівники згідно КЗпП і бажано з нашого будинку, так як є можливість взаємної компенсації квартирної плати/оплата праці (при бажанні) - передбачено законом.
    Возможно меня не правильно поняли. Я не против создания ОСМД, я против того что бы мы за свои деньги устраняли недоделки Либерти. И если у кого то есть четкий план действий в нашу защиту мы будем очень благодарны. Не стоит игнорировать выше изложенное предложение нанять грамотного юриста, лучше 1 раз потратиться, но потом жить спокойно.

15. Вверх #9855
    Посетитель Аватар для Cашa
    Цитата Сообщение от Cашa Посмотреть сообщение
    Жду от вас смс с номером секции (парадной) для формирования первой десятки жильцов, для оформления договоров с Южным РЭС. 067-780-38-00.
    4 человека уже есть, необходимо ещё 6.

16. Вверх #9856
    Новичок
    Сантехника и электрика, можно оформить на пол ставки, или же обговорить ситуацию в ближайших домах.Кто у них сантехник (электрик) и возможно договориться с ним об обслуживании.Думаю так будет дешевле. Либо же оформлять не 2 единицы в штате , а по одной. Все же вывоз мусора, предлагаю считать не за квадратный метр, а за количество проживающих.

17. Вверх #9857
    Живёт на форуме Аватар для zlatovlaska
    Цитата Сообщение от Cашa Посмотреть сообщение
    4 человека уже есть, необходимо ещё 6.
    Если не соберете нужное кол-во людей, у меня документы будут уже завтра с утра. Звоните, тел. в репутации

18. Вверх #9858
    Сьогодні в 17-00 є пропозиціє зібратись і обговорити тарифи

19. Вверх #9859
    Цитата Сообщение от INNUSICHKA Посмотреть сообщение
    Сантехника и электрика, можно оформить на пол ставки, или же обговорить ситуацию в ближайших домах.Кто у них сантехник (электрик) и возможно договориться с ним об обслуживании.Думаю так будет дешевле. Либо же оформлять не 2 единицы в штате , а по одной. Все же вывоз мусора, предлагаю считать не за квадратный метр, а за количество проживающих.
    Постоянные работники-это председатель,дворники и уборщицы.Электрик,сантехник в новом доме чем будет занят?А делать обход поквартирный можно раз в какой-то период по трудовому договору или соглашению.Нанять и труд оплатить.Про инженера по техн.безопасности я вообще молчу.Кстати бухгалтер на полную ставку тоже нонсенс.Про охрану пока не знаю

20. Вверх #9860
    Сьогодні в 17-00 є пропозиціє зібратись і обговорити тарифи
    Буду

Ответить в теме
Страница 493 из 728 ПерваяПервая ... 393 443 483 491 492 493 494 495 503 543 593 ... ПоследняяПоследняя