|
Потрібна аргументація ринкових (реальних) заробітних плат для штатного розкладу ОСББ. Що значить аргументація? Прошу висловлюватись щодо прикладів оплати праці бухгалтера, електрика, сантехніка, прибиральниці. У всіх є приклади з інших ОСББ, може хтось сам бухгалтер чи сантехник і може висловитись за яку заробітну плату він готовий працювати. Висловлюйте свою думку, хто повинен бути в штатному розкладі нашого ОСББ, який фонд заробітної плати. Від цього залежить оплата СДПТ зараз і в майбутньому. Тільки реальні цифри, які базуються на реальних прикладах.
Щодо лічильників тепла. Мені писали: "...но если вкратце, в зависимости от количества расходных материалов и необходимости в проектах на каждую квартиру , механический немецкий счетчик ( гарантия 4 года, типа зеннер или энгельман) на "опте" можно говорить о 4000,0 - 5000,0 грн", - крім цього було сказано, що періодичність перевірки - 4 роки, вартість 820 грн. При такому розкладі, є сенс ставити індивідуальні прибори обліку. Чому підіймається це питання? Є у нас мешканці, які мають тверде бажання встановити індивідуальний лічильник, щоб там хто не думав і не домовлявся. І цього права не відняти. І якщо піде така тенденція індивідуального монтажу, повірте мені, кожному буде вигідно встановити цей лічильник, тільки за більш вищими тарифами
Последний раз редактировалось Сварог1; 26.03.2016 в 20:39.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
Присоединяюсь к вопросу о вчерашней встрече! !! Почему все молчат? . ....
Всі - це 3 чоловіка + В.А.
Коротко. Конкретика поки відсутня. Домовились, що будемо домовлятись по ел.енергії, опаленню та комунальним платежам в понеділок. Гостро стало питання СДПТ. Тому, зустрічне питання: чому всі мовчать про своє бачення сплати СДПТ. Не ми вирішимо це питання так вирішать інші і це буде далеко не 3 грн/кв.м., чекати залишилось не так вже і багато.
Якщо є бажаючи очолити ОСББ, електрики, сантехніки, бухгалтер (один кандидат вже є) з нашого будинку, пишіть, пропонуйте свої умови, поки є можливість.
Потрібно ще 8 осіб з оформленою квартирою + паспорт+інд.код для пробного укладання догвору з РЕМ.
3 грн СДПТ было бы прекрасно.
Я,конечно очень извиняюсь,но я в этом мало что понимаю.
Нам надо нанять юриста,который бы нам помог создать ОСМД.
А к чему такая спешка? Пусть для начала Либерти выполнит свои обязательств, а мы уже потом решим кому, за что и сколько платить. Я могу помочь с бухгалтерией, мой муж может помочь с сантехникой и электрикой. Я думаю в нашем доме найдется достаточно людей нужных профессий. Но это сейчас вопрос двадцатый. Кто и когда будет закрывать долги Либерти? Когда будет придомовая территория? Когда все желающие, а не только 10 человек смогут подписать договор с РЕСом и платить по общегородским тарифам..... Вопросов очень много и их надо решать в первую очередь!
У нас есть все необходимые документы для договора с РЕС. Есть еще вакантные места в десятке?
Вже починається дискусія. Вже є думки.
В принципі, я так розумію, що ніхто особисто нікуди не спішив, поки не стала конфліктна ситуація з тарифами від Легіону - приватне підприємство, яке діє на законних підставах. Нема проблем, Легіон виставляє нам рахунки без їх обговорення і ми платимо, якщо не Легіон так призначать іншу компанію, тариф затвердять на сесії і все. А потім потрібний тривалий час, щоб розірвати відносини з призначеною компанією і створити ОСББ.
Те що Ліберті повинно завершити робити - це апріорі зрозуміло. Питання: а коли вони завершать, 1 рік, 2 роки, хтось може впевнено сказати?. Тарифи для ОСББ більш привабливі ніж для інших форм власності + пільгові кредити і т.д. Думайте.
Щодо фахівців. Я перепрошую, може з мого боку це буде "словогризство", але потрібний штат працівників, які будуть відповідальними за свої посадові обов*язки. Тобто, потрібна не допомога, а працівники згідно КЗпП і бажано з нашого будинку, так як є можливість взаємної компенсації квартирної плати/оплата праці (при бажанні) - передбачено законом.
Возможно меня не правильно поняли. Я не против создания ОСМД, я против того что бы мы за свои деньги устраняли недоделки Либерти. И если у кого то есть четкий план действий в нашу защиту мы будем очень благодарны. Не стоит игнорировать выше изложенное предложение нанять грамотного юриста, лучше 1 раз потратиться, но потом жить спокойно.
Сантехника и электрика, можно оформить на пол ставки, или же обговорить ситуацию в ближайших домах.Кто у них сантехник (электрик) и возможно договориться с ним об обслуживании.Думаю так будет дешевле. Либо же оформлять не 2 единицы в штате , а по одной. Все же вывоз мусора, предлагаю считать не за квадратный метр, а за количество проживающих.
Сьогодні в 17-00 є пропозиціє зібратись і обговорити тарифи
Постоянные работники-это председатель,дворники и уборщицы.Электрик,сантехник в новом доме чем будет занят?А делать обход поквартирный можно раз в какой-то период по трудовому договору или соглашению.Нанять и труд оплатить.Про инженера по техн.безопасности я вообще молчу.Кстати бухгалтер на полную ставку тоже нонсенс.Про охрану пока не знаю
Социальные закладки