Тема: "Покращення життя вже сьогодні" (с)

Закрытая тема
Страница 489 из 3071 ПерваяПервая ... 389 439 479 487 488 489 490 491 499 539 589 989 1489 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 9,761 по 9,780 из 61405
  1. Вверх #9761
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от mama68 Посмотреть сообщение
    не радоваться такой жизни надо, вот продадут вашу землю, на которой ваш дом стоит и тогда, кукарекать поздно будет.
    кто сказал о радости ?....я задал вопрос : что дальше ?...в ответ привычная жвачка об олигархах...после януковича одигархов не будет ?

2. Вверх #9762
    Не покидает форум Аватар для mama68
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    кто сказал о радости ?....я задал вопрос : что дальше ?...в ответ привычная жвачка об олигархах...после януковича одигархов не будет ?
    я вопросов не видела в предыдущих постах.
    а разве после Януковича что-то останется?!
    Свет всего плотского есть солнце; свет души есть вечная Правда.

3. Вверх #9763
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Седьмой Посмотреть сообщение
    Ты оказывается, с церковно приходским образованием, и эксперт в металлургии))))
    Ви з тією ж метою і у цій темі?

Невже Вам немає чим зайнятись, що Ви стільки часу присвячуєте марноті?
    Ви ж навіть не по темах пишете, а так, шпиняєте то одного, то іншого...
    Тут же не клуб "веселих та кмітливих", а тематичні розмови, зокрема щодо покращення життя "ще вчора"...

4. Вверх #9764
    я вопросов не видела в предыдущих постах.
    а разве после Януковича что-то останется?!
    мы все умрем !(с)

может вы просто их не хотите видеть эти вопросы ?

https://forumodua.com/showthread.php?t=742079&p=23373880&viewfull=1#post23373880

5. Вверх #9765
    User banned
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Це Ви про що??
    Ви дійсно не "напрягайтєсь", а то бачте, що виходить...
    Ви з тією ж метою і у цій темі?

Невже Вам немає чим зайнятись, що Ви стільки часу присвячуєте марноті?
    Ви ж навіть не по темах пишете, а так, шпиняєте то одного, то іншого...
    Тут же не клуб "веселих та кмітливих", а тематичні розмови, зокрема щодо покращення життя "ще вчора"...
    И что ты сделал для покращення життя, ще вчора? То, что ты спец в обхаивании всего, что выходит за рамки оранжа, это уже не только я знаю.
    Расскажи, как ты покращувал життя. Что хорошего сделано твоими руками?

6. Вверх #9766
    мы все умрем !(с)

может вы просто их не хотите видеть эти вопросы ?

https://forumodua.com/showthread.php?t=742079&p=23373880&viewfull=1#post23373880
    там лично мне вопросы были?
    если можно повторите.

7. Вверх #9767
    там лично мне вопросы были?
    если можно повторите.
    я не гордый:
    какой вы видите Украину после Регионычей...
    что будет сделано
    и самое главное Кто .

8. Вверх #9768
    я не гордый:
    какой вы видите Украину после Регионычей...
    Не вижу ее вообще, если честно, долго будем ее собирать в одно целое.
    что будет сделано
    народу все надоест и снесут эту власть к чертовой матери.
    самое главное Кто
    лидер появится на выборах в ВР.(но это не Тимошенко,Яценюк,Греценко,Симоненко,Тигибко, Янукович и Ющенко, Литвин, Мороз).Будет новое лицо от народа.

9. Вверх #9769
    User banned
    Не вижу ее вообще, если честно, долго будем ее собирать в одно целое.

народу все надоест и снесут эту власть к чертовой матери.

лидер появится на выборах в ВР.(но это не Тимошенко,Яценюк,Греценко,Симоненко,Тигибко, Янукович и Ющенко, Литвин, Мороз).Будет новое лицо от народа.
    Конечно появится ....... , поросший густой шерстью, с хвостом ,и стуча копытами , пообещает тышу из банка , покращеня вже вчера , разнесет кульки с бубликами и традиционной гречкой, под хаты , и встречай страна нового кондома (штопанного)....

10. Вверх #9770
    Цитата Сообщение от Кочубей Посмотреть сообщение
    Конечно появится ....... , поросший густой шерстью, с хвостом ,и стуча копытами , пообещает тышу из банка , покращеня вже вчера , разнесет кульки с бубликами и традиционной гречкой, под хаты , и встречай страна нового кондома (штопанного)....
    ну, шо Вы так сразу.
    Может мы вас выставим на выборах в Президенты.

11. Вверх #9771
    User banned
    ну, шо Вы так сразу.
    Может мы вас выставим на выборах в Президенты.
    Этот народ не достоин меня)))

12. Вверх #9772
    Постоялец форума Аватар для SwOFD
    Не вижу ее вообще, если честно, долго будем ее собирать в одно целое..
    Да так и не соберём никогда...

народу все надоест и снесут эту власть к чертовой матери..
    Пустые надежды, которые продолжают "юношей" питать.

Ну да. И этот будет "от народа"...

13. Вверх #9773
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Кочубей Посмотреть сообщение
    Этот народ не достоин меня)))
    (с)(ющенкоянукович)
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

14. Вверх #9774
    Цитата Сообщение от SwOFD Посмотреть сообщение
    Да так и не соберём никогда...

Пустые надежды, которые продолжают "юношей" питать.

Ну да. И этот будет "от народа"...
    если вы зададите эти вопросы своим родителям, я думаю они ВАм более доходчиво на них ответят.

15. Вверх #9775
    Постоялец форума Аватар для SwOFD
    если вы зададите эти вопросы своим родителям, я думаю они ВАм более доходчиво на них ответят.
    Аналогично и ответили.

16. Вверх #9776
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Седьмой Посмотреть сообщение
    То, что ты спец в обхаивании всего, что выходит за рамки оранжа, это уже не только я знаю.Расскажи, как ты покращувал життя. Что хорошего сделано твоими руками?
    Життя покращувати (ще вчора) обіцяв не я і звітувати у цім не мені!! А собі я його дійсно покращую власними руками, як можу...
    Окрім того (до Вашого відому), в Україні немає поділу людей за кольорами (памаранчеві чи блакитні), а є поділ лише по відношенню до неї самої та її незалежності, на тих, хто підтримує все, що цього стосується і в подумках вже в Європі, і тих, хто ненавидить як Україну, так і її незалежність та душою і тілом у Росії!
    Все решта - мішура, що все це приховує...

17. Вверх #9777
    User banned
    Життя покращувати (ще вчора) обіцяв не я і звітувати у цім не мені!! А собі я його дійсно покращую власними руками, як можу...
    Окрім того (до Вашого відому), в Україні немає поділу людей за кольорами (памаранчеві чи блакитні), а є поділ лише по відношенню до неї самої та її незалежності, на тих, хто підтримує все, що цього стосується і в подумках вже в Європі, і тих, хто ненавидить як Україну, так і її незалежність та душою і тілом у Росії!
    Все решта - мішура, що все це приховує...
    Ты не обещал? А тебе лично давали обещания? Как оно звучало? Вот им(они ведь тоже покращують свое будьтя своими руками, почти как ты) и покращилось ще вчора.

Чего это вдруг мысленно в Европе? Физически уже там и детишек туда же забирают. И началось это не вчора. А с времен обвалившейся на головы незалежности, о який так мриялы ще пращуры загоняя мамонта.))))

18. Вверх #9778
    Живёт на форуме Аватар для senbernar
    зато народ прессовать они умеют неслабо (((

Могильов: українська міліція не готова до спецоперацій на кшталт одеської

Українська міліція не готова до спецоперацій на кшталт тієї, що відбулася минулої суботи в Одесі. Це визнав міністр внутрішніх справ. Головна причина - вважає Анатолій Могильов - правоохоронців тривалий час не невчали, спецальні підрозділи були розформовані.
    Зброю для штурму в Одесі збирали по всій Україні. Опозиція у Верховній Раді вимагає скликання засідання РНБО з приводу подій минулого тижня. Міністр внутршніх справ та голова СБУ мають подати у відставку - заявив віце-спікер Микола Томенко. Минулого тижня на Одещині бандити дали відсіч "Беркуту" та ДАІ, які перепинили їхню машину. Загинуло 2 міліціонерів, четверо були поранені. Троє зловмисників втекли. Правоохоронці знайшли їх через добу в приватному готелі Одеси. Спецпідрозділи "Альфа", "Сокіл" та "Беркут" - більше ста осіб - штурмували примішення із кількома бандитами більше чотирьох годин. Двох застрелили, один втік.

19. Вверх #9779
    Старый конь
    интересные данные о рейтинге городов Украины по качеству жизни. Список 22 найкращих за якістю життя великих міст України очолили Калуш та Ялта, на третьому місці Івано-Франківськ.

Згідно з дослідженням аналітичного центру Universitas, ці міста мають відкрите і добре підзвітне їхнім жителям управління, високий рівень міграції в міста, розвинену соціальну інфраструктуру. А також низьку дитячу смертність, істотні інвестиції в основний капітал.

Далі йдуть Бровари, Львів, Сміла, Чернівці, Одеса, Новоград-Волинський, Мукачеве, Коростень, Прилуки, Ізмаїл, Іллічівськ, Білгород-Дністровський, Дрогобич, Артемівськ, Феодосія, Дніпродзержинськ, Євпаторія, Мелітополь та Ніжин.

Загалом найбільша кількість міст з високою якістю життя в Україні розташовані на Півдні країни, трохи менше - на Заході та Півночі України.

В цілому, за даними дослідження, найбільша кількість маленьких міст з високою якістю життя на Заході і майже вдвічі менше - на Півдні, в Центрі, Півночі і Сході країни.

Список 22 найкращих маленьких міст України за якістю життя за всіма показниками очолило місто Буча (Київська область), друге місце посів Острог (Рівненська область), і третє - Трускавець (Львівська область).

Також до списку увійшли Березань, Алушта, Новий Розділ, Чоп, Васильків, Миргород, Яремче, Золотоноша, Новодністровськ, Володимир-Волинський, Фастів, Южноукраїнськ, Судак, Охтирка, Знам’янка, Лебедин, Вознесенськ, Старокостянтинів та Болехів.

Що стосується антирейтингу, то найбільше "міст-лузерів" на Сході. Зокрема, найгіршими за якістю життя містами виявилися Слов'янськ, Харцизьк та Костянтинівка (усі міста в Донецькій області), Алчевськ (Луганська область), Запоріжжя. Потрапили до сумного списку і Хуст, Луганськ, Красноперекопськ, Дніпропетровськ та Торез.

Цікавим виявився той факт, що 21 обласний центр і місто Сімферополь не потрапили в топ-44 найкращих міст України, не дивлячись на їхній офіційний статус "регіональних столиць" та ресурси, якими вони володіють.

12 обласних центрів через малу кількість балів увійшли до списку міст-лузерів: Тернопіль, Хмельницький, Полтава, Харків, Кіровоград, Сімферополь, Рівне, Донецьк, Миколаїв, Дніпропетровськ, Луганськ і Запоріжжя. І тільки два обласні центри, за даними дослідження, мають високу якість життя - Одеса та Львів.

Дослідження включає статистичні дані Держкомстату, Асоціації міст України, відкритих джерел, Google AdWords, експертне опитування, а також опитування читачів сайту Регіональні новини. Воно проводилося з метою дослідження рівня комфортності (якості) життя в 178 великих (більш ніж 50 тис. осіб) і маленьких (менш ніж 50 тис. осіб) містах України.

Нагадаємо, на початку вересня журнал Weekly.ua опублікував рейтинг українських регіонів "Де в Україні жити добре", згідно з яким Донецька, Луганська і Дніпропетровська області є найгіршими для життя регіонами України. Лідером рейтингу якості життя став Київ. ----------------------------- Я так понял что города которые кормят всю Украину сюда не входят,бедные все другим отдают,собой жертвуют.

20. Вверх #9780
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от Федорович Посмотреть сообщение
    интересные данные о рейтинге городов Украины по качеству жизни. Список 22 найкращих за якістю життя великих міст України очолили Калуш та Ялта, на третьому місці Івано-Франківськ.

Згідно з дослідженням аналітичного центру Universitas, ці міста мають відкрите і добре підзвітне їхнім жителям управління, високий рівень міграції в міста, розвинену соціальну інфраструктуру. А також низьку дитячу смертність, істотні інвестиції в основний капітал.

Далі йдуть Бровари, Львів, Сміла, Чернівці, Одеса, Новоград-Волинський, Мукачеве, Коростень, Прилуки, Ізмаїл, Іллічівськ, Білгород-Дністровський, Дрогобич, Артемівськ, Феодосія, Дніпродзержинськ, Євпаторія, Мелітополь та Ніжин.

Загалом найбільша кількість міст з високою якістю життя в Україні розташовані на Півдні країни, трохи менше - на Заході та Півночі України.

В цілому, за даними дослідження, найбільша кількість маленьких міст з високою якістю життя на Заході і майже вдвічі менше - на Півдні, в Центрі, Півночі і Сході країни.

Список 22 найкращих маленьких міст України за якістю життя за всіма показниками очолило місто Буча (Київська область), друге місце посів Острог (Рівненська область), і третє - Трускавець (Львівська область).

Також до списку увійшли Березань, Алушта, Новий Розділ, Чоп, Васильків, Миргород, Яремче, Золотоноша, Новодністровськ, Володимир-Волинський, Фастів, Южноукраїнськ, Судак, Охтирка, Знам’янка, Лебедин, Вознесенськ, Старокостянтинів та Болехів.

Що стосується антирейтингу, то найбільше "міст-лузерів" на Сході. Зокрема, найгіршими за якістю життя містами виявилися Слов'янськ, Харцизьк та Костянтинівка (усі міста в Донецькій області), Алчевськ (Луганська область), Запоріжжя. Потрапили до сумного списку і Хуст, Луганськ, Красноперекопськ, Дніпропетровськ та Торез.

Цікавим виявився той факт, що 21 обласний центр і місто Сімферополь не потрапили в топ-44 найкращих міст України, не дивлячись на їхній офіційний статус "регіональних столиць" та ресурси, якими вони володіють.

12 обласних центрів через малу кількість балів увійшли до списку міст-лузерів: Тернопіль, Хмельницький, Полтава, Харків, Кіровоград, Сімферополь, Рівне, Донецьк, Миколаїв, Дніпропетровськ, Луганськ і Запоріжжя. І тільки два обласні центри, за даними дослідження, мають високу якість життя - Одеса та Львів.

Дослідження включає статистичні дані Держкомстату, Асоціації міст України, відкритих джерел, Google AdWords, експертне опитування, а також опитування читачів сайту Регіональні новини. Воно проводилося з метою дослідження рівня комфортності (якості) життя в 178 великих (більш ніж 50 тис. осіб) і маленьких (менш ніж 50 тис. осіб) містах України.

Нагадаємо, на початку вересня журнал Weekly.ua опублікував рейтинг українських регіонів "Де в Україні жити добре", згідно з яким Донецька, Луганська і Дніпропетровська області є найгіршими для життя регіонами України. Лідером рейтингу якості життя став Київ. ----------------------------- Я так понял что города которые кормят всю Украину сюда не входят,бедные все другим отдают,собой жертвуют.
    Ниче, теперь януковичи примут меры, чтобы вся Украина жила так, как живет Донбасс и остальные проПРовские регионы! Нечего выпендирваться всяким там Калушам прочим "бандерам"! Скоро усё будет донбасс...

Закрытая тема
Страница 489 из 3071 ПерваяПервая ... 389 439 479 487 488 489 490 491 499 539 589 989 1489 ... ПоследняяПоследняя