Сергій Лещенко с Lena Sotnyk
16 ч ·
Хочете прикол?
Старшим прокурором у кримінальному провадженні щодо мене є Юрій Столярчук. Той самий, що заступник генерального прокурора та куратор "департаменту Кононенка-Грановського". Той самий, який грозився допитати посла США Джеффрі Пайєтта і переслідував Віталій Касько та Vitaliy Shabunin.
Конкретно з числа підлеглих Столярчука справу проти мене веде 6-ий відділ Управління з розслідування особливо важливих справ. І саме до цього 6-го відділу два тижні тому генпрокурором Луценком був переведений... Дмитро Сус. Той самий, який донедавна працював у так званому "департаменті Кононенка-Грановського" та на якого була накладена догана за подання неправдивих даних про свій майновий стан. За моїми заявами відносно Суса було навіть відкрито в НАБУ кримінальне провадження.
Про ці та інші дивні обставини, які вказують на політичний характер справи щодо мене, будемо говорити на брифінгу для журналістів та дипломатів у четвер о 15:30 в
Ukraine Сrisis Media Center. Запрошуємо, буде багато цікавого
Сергій Лещенко
1 ч ·
Сьогодні зранку я прокинувся людиною, якій подарували 1,8 мільйона гривень. Відчуваю себе дуже щасливим, тільки от не можу пригадати, де ці гроші лежать. Бо вони існують лише в уяві співробітників НАЗК.
Розповідаю як було. Вчора зранку на адресу Верховної Ради прийшло запрошення від НАЗК прийти до них та дати пояснення (лист - на фото). Я мав інші плани на день, але прибув о 17:30 з документами. Однак замість "пояснень" на мене вже чекала налаштована відеокамера, і співробітник НАЗК повідомив, що буде знайомити мене з протоколом про адміністратине правопорушення. На що я відповів, що наполягаю на присутності свого адвоката - і це логічно, бо мене запрошували зовсім на інше. Набрав адвоката, він був у судовому засіданні. Після чого я повідомив співробітника НАЗК, що зв'яжуся з адвокатом та повідомлю про час і дату. Потисли руки та розійшлися. Але вже сьогодні о 9 ранку НАЗК, не чекаючи дзвінка від мене, оприлюднили брехливе оголошення. Невже "чемоданчик від Грановського" побував і тут?
Ну а тепер по-суті. Жодних знижок я не отримував. Є оголошення агентств нерухомості з меншою ціною квартири. Є інші покупці, які купили дешевше. Є свідки моїх переговорів. Журналістів, які зранку обривають мені телефон, запрошую на прес-конференцію о 15:30 до Українського кризового медіа-центру.
Я жодного дня не працював на державній службі та не сидів на бюджетних коштах. На відміну від інших, оформив майно на себе, а не на бабусю або бухгалтершу. Я не проти, щоб перевірку почали з мене, але хотів би, щоб так само перевірили схеми Кононенка, вплив на прокуратуру та суди Грановського, квартири Луценка, декларацію Матіоса тощо. Але ви знаєте краще за мене - їм нічого не буде. А я ще поборюся

Социальные закладки