Меня всегда интересовало, почему пакт Молотова-Риббентропа упоминается без всяких намеков на существование Мюнхенского соглашения.
Не достоизволит ли любезнейший пан Romko пролить нам свет на этот вопрос?
|
Меня всегда интересовало, почему пакт Молотова-Риббентропа упоминается без всяких намеков на существование Мюнхенского соглашения.
Не достоизволит ли любезнейший пан Romko пролить нам свет на этот вопрос?
Последний раз редактировалось Romko; 10.12.2007 в 18:53.
Ромко, але просто автоматично замінювати новими агітками агітки старі, а штампами про героів - штампи про бандитів - навряд чи правильно. Чим це відрізняється від того ідеологічного "оболванювання", яке на пам'яті нашого з Вами покоління?.. Хіба що "плюс" змінено на "мінус" і навпаки, а решта - однаковісінько...
И это пройдет.
Так мама еврей или еврейка?А есть разница - полурусский грузин или полугрузинский русский ?Ротики закрыли, ага? Я Никому разрешения не давал обсуждать своих предков.Это как стакан: то ли полупустой, то ли полунаполненый...
Які ж крайощі?
Ви можете мене називати як завгодно,але я виріс на ЗУ,і бачив подвійність і брехливість тої "радянської історії".коли навколо мене жили живі люди,котрі пам’ятали ті часи(в тому числі і справжні ветерани ЧА,які залишились жити тут).А серед місцевих нема родини,яка б не постраждала від того режиму.
І Ви мені повторюєте про зміну "агіток"?І до чого тут штампи про героїв?
УПА для мене завжди були героями.
Ромко, а чому, власне, я мушу Вас якось називати? Ви чекаєте, що я буду лаятись з Вами через те, що у Вас принципово інша точка зору, аніж у мене? УПА для Вас герої - це Ваша позиція. Для мене вони героями не є - це моя позиція. То що, через це будемо вбивати одне одного? Я не маю такого бажання...
И это пройдет.
Мене щось почали звинувачувати в тому,що я відповідаю штампами.Але,коли я приводжу лінки,в тому числі і свідчення і висновки урядової комісії,ви на те все реагуєте.як на ворожу пропаганду.
Не знаю,може у Вас УПА винищило всю родину,вивезла в Сибір,тоді я розумію Вашу ненависть до них...Ви з молоком всмоктали ненависть "пролетарської більшості" до свободолюбивих людей, що просто не могли зрозуміти, як то можна дозволити вирізати їхніх рідних та близьких як баранів?
А,якщо відкинути ідеї,то і прості червоноармійці і УПівці боролись проти окупантів.Тільки УПА було важче - окупантів більше...
До речі - Хрущов "амністував" УПА більше ніж 40 років тому. Ті ж поляки - вже більше ніж півстоліття про УПА не говорять.
Чому у вас і на Східній Україні до цього часу розказують небилиці про ЗУ і на повному серйозі далі одне одного лякають бандерівцями ?
Цілий час цитуєте лінки про співпрацю Шухевича з німцями?
Не заперечую,прчитайте історію ОУН-УПА.Я нє "отріцаю",навіть того,що він у 7 років лазив до сусідського саду красти ябка.
Факт є фактом:Роман Шухевич боровся і віддав життя за Україну.
Последний раз редактировалось Romko; 10.12.2007 в 20:55.
Ромко
Если грубо штампы:
-это переводить разговор с завидным постоянством на НКВД, когда речь идет о дивизии СС "Галичина";
-выводить тему на Катынь, когда речь идет о зачистках поляков, евреев, ну наверно другие украинцы и русские уже даже не в счет - работа такая;
-говорить о пакте Молотова-Рибентропа, в ответ на вопрос о сотрудничестве УПА с немцами.
Говорить можно долго...
P.S. Ничего личного.
Социальные закладки