Сообщение от
Сварог1
Поділюсь інформацією, може комусь цікаво.
Ахіллесовою п'ятою (між лопатка Зігфрида) в нашій справі реєстрації прав власності є Акт вводу в експлуатацію. Розумію тих скептиків, які заявляють, що це не законно вимагати цей Акт, коли є Сертифікат, але вимагають.
Тепер по пунктам:
1. Письмово звернувся до забудовника – ТОВ «Ліберті». Стверджують, що нема цього Акту і їм цей Акт в ДАБІ (Київ) не дають.
2. Телефоном звернувся до ДАБІ. Говорять, що у них є, але на руки інвесторам вони не дають і потрібно звертатись за Актом до Замовника - КП «Міське капітальне будівництво». При цьому, повторили вимогу Закону щодо зобов'язань Замовника про необхідність забезпечення прав власності інвесторам на протязі 120 діб.
3. Письмово звертають до КП «МКБ», сьогодні дають відповідь. Телефоную, відчувається їх стурбованість в голосі , але Акта в них теж нема, бо вони дали Довіреність ТОВ «Ліберті», щоб вони отримали в ДАБІ (Київ) цей Акт, коли будуть в Києві. І до сих пір, з їх слів, ТОВ «Ліберті» не передало їм цей Акт. При цьому добавили, що вони знають про цю проблему, бо в них вже є 5 звернень від «Нових Черемушек». Нащо я відповів, що може бути сотні, бо даний факт є ніщо інше як корумповане коло по якому нас «запускають» (тільки хто саме?). Запевнили, що розуміють і будуть тримати руку на пульсі.
Я не знаю чим це все закінчиться, але я продовжу звернення з проблемою по «Новим Черемушкам» в Мінюст, в НАБі, в прокуратуру, в ДАБІ. У разі, якщо мені відмовлять в реєстрації, буду подавати судовий позив. Явна тупо - корупція.
Социальные закладки