Сообщение от
НекогдаЖдать
.ІНТЕРВ'Ю ДОНАЛЬДА ТРАМПА ПРО ЗОВНІШНЮ ПОЛІТИКУ (The New York Times, 27.03.2016)
Показать скрытый текст Це інтерв'ю було взагалі проігноровано всіма "українськими ЗМІ" — гадаємо, причини (а саме - мова йде про джерела їхнього фінансування) усім зрозумілі...
Якщо уважно прочитати та послухати Дональда Трампа, то стає зрозумілою уся та істерія, яку піднято в масмедіа чільних країн Євросоюзу щодо його президентства, і чому під впливом їхньої агітації його так люто атакують (атакували) недолугі політики в інших країнах — закінчились медові часи для єврочиновників, прийшов час платити та ворушити своїми дупами.
Фрагмент інтерв'ю про Європу та Україну:
...Сполучені Штати непропорційно багато фінансують НАТО. Дивіться яка жахлива ситуація з Україною. Я повністю на боці України, в Україні живуть мої друзі, але ж гляньте, коли недавно виникла ця проблема (ви розумієте, про що я), коли Росія пішла на конфронтацію — так взагалі крім нас до цього нікому немає діла. При тому, що нас це найменше зачіпає — бо ми географічно найдалі від України. А її сусіди навіть не говорять про це! Подивіться на Німеччину, подивіться на інші країни — вони цим взагалі не займаються. Ніби це стосується лише нас та Росії. Я глибоко здивований — чому, чому країни-сусіди України та ті, що недалеко, ретельно цим не займаються? Чому вони ретельно цим не займаються? Чому цим завжди займаються США? ... Ви бачили, щоби інші країни казали "ми повинні втрутитись, ми повинні це припинити!"? Вони й цього не роблять! А насправді вони позакривали рота бо їм треба газ, їм треба нафта, їм ще щось там треба від Росії. І знову, лише Сполучені Штати сказали своє слово і твердо стали на бік України. Ось я й сказав собі — дивись як цікаво: ніхто крім нас (та безперечно її самої) не бореться за Україну. Це нечесно та неправильно.
*
PS. Це інтерв'ю було взагалі проігноровано всіма "українськими ЗМІ" — гадаємо, причини (а саме - мова йде про джерела їхнього фінансування) усім зрозумілі...
http://www.nytimes.com/…/polit…/donald-trump-transcript.htm
Социальные закладки