|
У мене, до речі, чоловік - єврей, і я цим навіть пишаюся: по-перше - ..., по-друге - генетична витривалість і мудрість, по-третє - співплеменник нинішньлгл Спікера ВР - теж приємно!
А галичанам шкоди заподіяли або поляки/австрійці, або свої ж, місцеві, запроданці...
Тому зицу Вам розуму та поваги до одеських ... співгромадян!
Або ви не читаєте моїх дописів,або Симоненко так запудрив вам мозки,що вже нічого,крім бризканням слиною не залишається.
Нас вирвали з Польщі,щоб тут же запхати в "тєплушки" і вивезти освоювати "Сибирь неисходимую" в чому мама народила.
Ми дуже вдячні за наше "освобождєніє" від життя,від волі,від помешкань,від Батьківщини.
ПЕКЛО: Західна Україна у Єдиному ... Просторі із Москвою в 1939-1941рр.
Якби я не збирав матеріали для Меморіалу",не бачив отих могил,з розстріляними немовлятами,я б промовчав.
А так..."іскрєннє благодарім"...
У меня там дед погиб... Любить ли мне УПА после этого? Чисто по человечески я никогда не смогу этого сделать... В этом вся суть. Внукам будет побоку -- нам нет...Червоная Армия всего единожды застала укр.наци., при Бродах, после чего от тех не осталось ни слуху ни духу, - некудышные вояки, это было не евреев ловить, не партизан выкуривать, не концлагеря охранять, не славянские восстания подавлять.
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
Та вони про це все нічого не знають, вони дійсно думають що радянська армія була визволителм для ЗУ.А це була просто зміна одних окупантів іньшими.
Рома, если кто и запудрил, то Зюганов...Або ви не читаєте моїх дописів,або Симоненко так запудрив вам мозки,
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
Romko, коли не заперечуєте, хотіла б повернутися до мого запитання, що його Ви, певне, не помітили. Ви писали, що "совєти" були для Західної України ворогом більшим, аніж німці та поляки, разом узяті. У зв'язку з цим - моє запитання: коли так, то навіщо було поляків різати?
И это пройдет.
Вибачте а щось розумне ви можете писати, крім цих ваших примітивних жартів
Первое.
Ты сам некорректоно себя ведеш, когда, если точка зрения не соыпадает в твоей, говориш про: "Симонеко". А ПР, коя получила абсолютное большинство на ВУ?
Проще всех подогнать под формат крайних.
Второе.
А, как же те данные, которые были приведены, про количество убитых, среди колхозников, врачей, рабочих?
Конечно, о них не удобно вспоминать. Да и их хоронили не в братской могиле, которую вы раскапывали. Но, от этого, они не перестали быть убитыми.
ЗЫ. Делаешь что-то, принимаешь участие, значит уже себя хорошо характеризируешь.
Социальные закладки