|
Та бог с ним, только вот не надо меня убеждать, что я- Леся Украинка, а сын мой - Тарасык Бульбэсык. А то пришел как-то из школы:
...- мама, я украинец...,
-господи, откуда ж ты у меня взялся-то украинец?
- а нам в школе сказали, что все кто живет на Украине - украинцы
- Да? Это что значит, если бы я тебя родила в Эфиопии, ты бы был эфиопом? Эфиоп твою мать!
Коли ви пишите повідомлення, то не керуйтесь хитророзумною дипломатією, бо вона протилежна мудрості. Я не сприймаю де-то хто-то обіцяв, сказав чи висловився. Ви написали, то майте мужність і віповідати за написане вами. Ви керуїтесь антинаціоналістичним розумінням перекрученного в угоду собі і вам подібних написаним в Біблейському Новому Завіті "де нема ні грека, ні іудея, ні обрізання, ні необрізання, ні варвара, ні скіфа, ні невільника, ні вільного, а Христос усе і в усьому." (Колосян. 3; 11) І з цього ви зробили висновок буди антинаціолістом. А треба читати і розуміти спочатку, навіть і цього розділу де написано: "Коли ж ви воскресли з Христом,..." (Колосян; 3 ;1) То відразу становиться зрозуміло, що це станеться після ВоскресІння мертвих, тобто після 2 прихода Господа Ісуса Христа. Тому прошу вас не вводьте людей в оману, особливо за гроші, бо це великий гріх і перед людьми і Богом.
Последний раз редактировалось Sklif; 26.08.2011 в 22:23.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки