|
Не знаю. Мені Галя не дуже сподобалась на ПШ. Надто багато негатива в ній було. Я такого не лю.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Йому потрібно покинути цю балувану Галю і шукати собі долю де інде. Вона надто важка людина. Імпульсивна. Капризна. Занадто емоційна, а як кажуть поляки, що занадто то нє здрово. Нашо вона йому?
І Іванна йому не потрібна. Такий гарний хлопак як Рожден ще найде собі сотні дівок.
нам показали тiльки 15 хвилин тандему Галя+Рожден,але знiмали це набагато довше,навiть було видно напруження на обличчях Рози та експертiв,навiть дiвчат,
Галина трохи переграла,потрiбно було сказати або чiтке "нi" або "давай спробуемо ще раз",якщо уважно передивитися 4 частину ПШ-Клара все виклала,то можна переконатися,що Рожден все логiчно пояснював
Якби знала, то сказала б.
Не думаю, що він не зрозумів помилок. Суть жеж не у тому, що не захотіла обнімашки чи ще щось. А суть у тому, що він робив якісь спроби назустріч, а вона заклякла і зі свого боку ніяких рухів назустріч не робила. Якщо любиш, то все рівно будеш не гонором своїм перейматись , а лбов"ю. Він про це їй говорив. Але ж Галя трошки недалека і таких тонких і глибоких розмов не роузміє.
Стосунки - це завжди двоє. А в їхніх стосунках теж двої: Рожден і галін Гонор.
Таки логічно. Потрібно дивитись в глибину, а не на поверхню. Галя надто поверхнева. Вона що, очікує, що він силою її буде брати? Викраде і женицця? Вона перегинає палку, як на мене.
Я ю воліла побачити між ними більш конструктивну розмову, можливо якийсь натяк на примирення чи навпаки, що все давно згоріло. А я побачила лише зациклену на своїй образі жінку.
Интересно, что было, когда выключились камеры после ПШ. Может они все-таки пообщались?
Вона зараз наче сп"яніла від свого успіху, але дуже швидко настане забуття, як і у випадку з Ганетою. І лише стоснуки з Рожденом можуть її виділити у натовпі переможниці і учасниць шоу всіх сезонів, реальні стосунки, а не фейкові, які ми бачили постійно. Якщо ні, то до наступного сезону її забудуть, як капризну бабу, разом з її купальниками.
Гаразд. Я спатки.
один вопрос остался по итогам пост-шоу - ПОЧЕМУ Рожи с Ваней не вместе???
объяснение от Ваньки "потому что у меня огромное терпение, но есть и предел и не могу ни с кем делить..." - это о чем вообще????
если намеком о просмотре шоу и неё прям так крышу срывало от ревности - так я не поняла от чего...) с двумя всего кроме нее целовался (не чета предыдущим Х...)
вариант - или заподозрила (или вырвала признание у Ро) что в Египте не просто поцелуйчики...хотя даже если... выбрал то он тебя- вот и строй отношения живи и радуйся что смогла "победу зубами"...
или же после проекта что то мутил еще с кем то... и Ванька побоку осталась...
в любом случае - история темная и непонятная((( и слова Рожи что типа это еще не точка с Ванькой...почему не получилось, отчего у них не сложилось - темно и непонятно...
если это чувачелло из претендентов - у него УЖЕ трое детей и он не свободен, младшей дочке 4 мес.!!! А это он, тк в видео от января сего года промелькнула та самая фотка в синей футболке.
свят-свят-свят
походу, Богданчик окажется божим одуванчиком на фоне остальных
или КАЛина совсем охренела, подсунула изначально тухлый ассортимент, без вариантов нормального выбора. фу
Последний раз редактировалось ShaLi; 02.06.2018 в 00:54.
ShaLi пока молодой )))
Социальные закладки