А Вермахт, в отличие от СС, не был признан в Нюрнберге преступной организацией.
|
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
А Вермахт, в отличие от СС, не был признан в Нюрнберге преступной организацией.
мда...600 і 650 дивізії... вермахт не був визнаний злочинним, хоч і був далеко не рицарською організацією, але факт залишаеться фактом.
чомусь мені здалося що до роа ви відноситесь яксоь тепліше чи що, ніж до українських "героїв". чи мені тільки здалося?
але почекаемо виступу шановного автора допису. аплодисменти, сміливіше! розміщувати плакати під "глибокорозумним" написом "немного истории" не страшно, а тут... тиша
ps бл..., знов все пересмикуеш??? де я написав що РОА в складі СС???!!!!!! а? читай уважніше
завуалированный мат. Скептик.
Последний раз редактировалось Скептик; 27.03.2008 в 11:49.
Ехал в Карпатах, видел бильборд с фотографией отряда Галичины и надпись "Ми пам"ятаемо". Как то неприятно стало.
зы. Извините, что не про кино (по теме)...
Ирыся...доказы чего?
Как можно вообще это доказать в марте 2008 года? Я не Ванга...я просто читаю законы и др. норм. акты...которые креативят "умные" люди и делаю выводы.
Но если после марта все будет так...как они планируют, но на ТВ оставят каналы...где нет: а) альтернативных новостей б) альтернативных аналитических программ в) альтернативных взглядов на историю... То значит самые страшные опасения сбылись.
Или я не понял...Вам что доказать надо? Что это входит в их планы или что так будет?
Пощадите меня...у меня с утра болит голова.Ні, не буде...
В тому й справа, що як би тут не намагалися переконати, що активно виступають за російську мову тільки тому що вона рідна і бла-бла-бла, але в реалі виходить все значно банальніше: українську просто не знають на належному рівні. І не хочуть знати...
Мы уже не раз (мы - это те кто не на мове...именно не на мове...а не на русском)...так вот...мы уже много раз доказывали, что вот некоторые из тех, кто пишут на украинском языке им не владеют в той степени...в которой им владеем мы...
Я не буду это доказывать...потому что доказывалось уже...ищите.
И онлайн переводчики не нужны для того, что увидеть на каком языке вы пишите. Это не украинский яхык...уж простите. Это именно онлайн переводчик с ошибками. А часто даже неприятно читать! У меня есть возможность общаться с Львовянами...после их речи...в общем простите...еси что не так.
А еще...я рискну...я намекну Вам еще раз...что этот вопрос кина и тиливизера не просто так обсуждается в политике...вся фишка в попытке нас не только "любить родину мать нашу на родном языке каких-то людей", а оградить нас от дурного влияния соседа сверху.
Последний раз редактировалось Maks.....; 27.03.2008 в 08:17.
Ничего я не хочу менять (с)
ага, а якби там був зображений загін СС "Варяг" то стало б приемніше, так? а от як "галичина" відразу неприемно, і герої в кавичках...
блищуть знаннями що РОА не в СС, а значить в десяток разів краще, благородніше, чистіше за галичан... так можна зрозуміти ваші дописи, VMN і Rogers?
а ви знаете що 15-й кав. казачій корпус був в вкінці війни підпорядкований СС а вже потім ВС КОНР??? що до РОА передано частини 30-ї дивізії СС знаете? так що це непотрібна дрібниця-починати дискусію кому підпорядковувались ВС КОНР. це більше говорить про вашу некомпетентність в питанні.
Ну, вот Вам без "галичины"...
Устроит?
И это помним:
ВОЛОДИМИР СТАХІВ ДО ФЮРЕРА
Берлін-Вільмерсдорф, 23 червня, 1941.
РК 9380 А
Ваша Ексцелєнціє!
Високоповажний Пане Канцлєр Німецького Райху!
Фюрер Організації Українських Націоналістів - ОУН - Степан Бандера доручив мені почотне завдання передати Вашій Ексцелєнції, як Фюрерові Німецької Нації, що побідоносно бореться за новий лад в Европі, меморіял Організації Українських Нацоналістів відносно розв'язки українського питання.
ОУН, яка веде українські маси в їхній революційній боротьбі за творення Української Держави, є проникнена глибокою вірою в це, що сучасний збройний похід проти Москви знищить розкладаючий жидівсько-большевицький вплив на Европу й зламає остаточно російський імперіялізм.
Відновлення незалежної національної Української Держави в сенсі мирового договору в Брест-Литовському закріпить новий лад в Европі й спричиниться до мирного й благого розвитку цього простору.
В переконанні, що Ваша Екселєнція, як речник національного принципу, буде нашу національну боротьбу підтримувати, остаюсь з висловом моєї глибоко відчуваної поваги до Вашої Ексцелєнції.
Найвідданіший Володимир Стахів,
Керівник Ресорту в Політичному Бюрі ОУН
ну і що? в 1941 ОУН та німці ще "дружили"...
а про цей плакатик я вже писав... уважніше читай гілку!!!
памятайте собі наздоровья!
Последний раз редактировалось george23; 27.03.2008 в 09:33.
В 41-ом, говорите?
Копия секретного донесения жандармерии г.Каменка Бугская жандармскому управлению Львова от 5 апреля, 1944 г.
Краткое содержание: Поставка вооружения УПА через предводителя округа.
Основание: телефонное распоряжение жандармского управления Львова от 5 апреля 1944 г.
Рапорт подал капитан жандармерии Дальман из жандармского взвода г.Каменка Бугская командиру жандармерии Галиции через жандармское управление во Львове.
Как видно из приложенной копии радиограммы, посланной окружным предводителем в г. Каменка Бугская господину губернатору, он передал командиру УПА оружие и боеприпасы. Речь шла об оружии, которое он получил из Шумского перехватного стана из фонда жандармерии, а также о здешнем трофейном оружии, которое не было отдано в распоряжение окружного предводителя. После того как командир УПА побывал у окружного предводителя, 2.04.44 полковник Мейлер и окружной предводитель имели разговор у губернатора по данному вопросу. Командир УПА получил от полковника Эйлера определенное поручение о деятельности в боевой зоне. Возобновление переговоров назначено на 7 апреля в 10.00 в квартире окружного предводителя. В них примет участие представитель начальника полиции безопасности во Львове.
Подпись: Дальман, Львов, 6 апреля 1944 г.
Ну тоді й не треба так безапеляційно писати.
Якщо вже мова зайшла про плани, то можете мені навести докази щодо цих "планів". тільки офійних (закони, постанови Нацради тощо)
Ви на елементарному прикладі довели, що не знаєте українську мову настільки добре, щоб зрозуміти правильно банальну фразу. І тепер хочете сказати, що я погано володію українською? Це смішно. Якщо маєте сміливість назвати мою мову "онлайн-перекладач з помилками", то будьте такі ласкаві це довести. А то я вже натішилася роздумами про якість українського дубляжу та озвучки від тих, хто і приблизно мови не знає.
Навіть найкращі стають згодом катами
ойойой!!! Ви думаете втерли мені носа? ага...
квітень 1944-німців викидали вже з України. такі договори були, але вони не практично не були впроваджені в життя, крім небагатьох одиничних випадків. німцю потрібна війна в тилу ворога, упа-зброя і боеприпаси. то чому ж не взяти потрібне у ворога, що програє війну і не є небезпечним? існував договір з угорцями, які давали упа зброю в обмін на мир.
не все так просто було, як здаеться.
але скажіть мені будь ласка, дайте відповідь на питання яке я вже задавав на форумі і яке обійшли увагою-певно як незручне.
ЯКЩО НІМЦІ+УПА=ДРУЗІ, ТО ЯКОГО... УПА СИДІЛИ В ЛІСІ В ГОРАХ, А???
чим ще порадуєте, шанговний Ви наш???
Переведите мне вот это на русский:
"українську просто не знають на належному рівні. І не хочуть знати... "
Постанова НАц рады от 27.02.08. Вы почитайте...а потом поговорим про безапеляционность. Вам это и будет доказом. Или мне справку принести какую-то?
Ирыся...вы честно все читаете...или кусками? потому такие странные вопросы задаете...мне даже не удобно по 3 раза на одно и то же отвечать.
Последний раз редактировалось Maks.....; 27.03.2008 в 10:16.
Ничего я не хочу менять (с)
тупо. це не пояснення, а бред між двомя приемами таблеток
А с чего это вы взяли, что они в те времена сидели в горах? Т.е. конечно сидели, ясно, потому что как иначе контролировать территорию, которая вся сама по себе - леса и горы? Но вот то, что они там скрывались - сильно вряд ли...ЯКЩО НІМЦІ+УПА=ДРУЗІ, ТО ЯКОГО... УПА СИДІЛИ В ЛІСІ В ГОРАХ, А???
Да и потом. Вполне может быть, что на определенном этапе немцам упашники действительно стали неудобны. Более того, архивные документы это подтверждают. Скорее всего, просто немцы потеряли над ними контроль, и неорганизованные, вооруженные банды резунов в тылу немцам самим стали не очень удобны.
"Украинский (язык) просто не знают на подобающем уровне. И не хотят знать." Ще питання?
Читала я ту постанову. Вас напрягає ось це: "Керівнику апарату Національної ради С. Крушановському забезпечити з 01.03.2008 припинення прийому документів на ліцензування провайдерів програмної послуги, які суперечать вимогам Положення про порядок ліцензування мовлення (кабельного) та здійснення ретрансляції телерадіопрограм та передач."?
Я задаю питання тому, що не впевнена, що Ви справді знаєте те, про що стверджуєте.
Навіть найкращі стають згодом катами
Потому шо на фронт идти - кишка была тонка...ждали, когда фюрер преподнесет им "незалэжнисть" на блюдечке...ЯКЩО НІМЦІ+УПА=ДРУЗІ, ТО ЯКОГО... УПА СИДІЛИ В ЛІСІ В ГОРАХ, А???
Кто был похрабрее - шли в "СС Галичину"...
СС Галичина, кстати, за всю войну участвовала в одном единственном сражении с регулярными войсками. Там ее разбили наголову часа за два, половина, впервые попав под артобстрел, тупо разбежались, их потом несколько недель свои же ловили по лесам, а потом перебросили на "знакомое им дело" - ловить партизан в Чехословакии...
Социальные закладки