|
Невже, ніколи не думав, що мене назвуть проплаченим троллем)) Багато грамотного і правдоподібного сказав напевне. На даний момент я в Мілані, дуже гарне місто, от це цивілізація і демократія. Тут держава не жаліє коштів заради добробуту, і добропорядку своїх громадян, тут поліція боїться поліції, народ дуже дотримується законів.
На рахунок цін)), добавлю: 1 кг апельсинів 0,99 евро, ківі 0,83 евро, мандарини 0,89 евро, італійське молоко 1,5л 0,97 евро, сири італйські шматок 300 гр від 2 до 3 евро, і багато чого іншого дешево. А середні зарпати тут 1500 - 2500 евро. Но податки тут конкретні, за квартиру 500 евро в місяць, за автомобіль страховка пів року 700 евро. Світло повинен економити, якщо перевищиш ліміт використання виплачуєш додатковий податок і в всередньому виходить 500-600 евро, за газ так само ліміти, за воду. Тобто держава опікується тим, щоб громадяни економили енергоресурси. Накшталт сміття, тут існують спеціальні урни для різного виду побутових відходів: урна для скла, урна паперу і картону, -пластмаси, -недоїдки, -кераміка, -залізо. Всюду камери стоять, і якщо ти будеш викидати сміття в яку попало урну, то тобі нарахують штраф 880 евро. Нелегалів тут цілий зброд, і держава це знає і нікого не ловить, не департує без причини, головне щоб було спокійно і демократично, вразі якщо ти скоїв злочин тебе будуть судти, і навіть якщо ти з документами іншої держави, і якого ти там би не був світового олігарха син, тебе засадять по їх законах, і ти нічим не відмажешся. Бачите? От сюди треба приїхати і побачити це все. Но наприклад експорту українських товарів в європу, це повна брехня, тут жодного українського товару немає, ніякого пива чернігівського, оболонь, і російського балтика, навіть по дорозі після перетину границі, одна російська горілка є смірноф. Все інше французьке вино, італійське, іспанський і португальський ром, німецьке пиво.
Ще добавлю: не зустрічаю пралні порошки арієль, персіл, тайд і подібне що у нас водиться, тут інші, наприклад діксан ціна його 8 евро на 64 прання, ваніш для прання жидкий 3 літри 4 евро.
Тут багато додаткових продуктів харчування, в нас то бур'яни а тут делікатес, але правда кульбаба, карчохо, та інші рослини декоративні, кріп називається фінокіо, і тут інший кріп корінь цибулина. А морепродукти які якісні відібрані тут!!! Купляй готуй і насолоджуйся...
Подивіться вкінці кінців відео з скрябіним, де він все чітко розповідає про нинішню політику олігархів, за що думаю і поплатився життям:
https://www.youtube.com/watch?v=0C3lrbBheBA
Вважаєте не шкода мені України? Не шкода мені її природніх багацтв? Не шкода патріотизму молоді? Просто це все використовують, в першу чергу на війні, щоб винищити молодь, адже для світової політики це захоплюче видовище, коли слов'яни убивають слов'ян. Невже ви думаєте що нам в світі дарують ці гроші, нам дають кредит, який ми обовязково повинні віддати, да ще й під проценти. Як ви думаєте кому це вигідно?
Последний раз редактировалось Dredd12; 19.02.2015 в 16:50.
Вообще-то гоните вы, если вас это удивляет.
В некоторых заграницах есть такие магазинчики, но это уличные лавки скорее. Я встречал шампанское Одесса, колбасы типа докторской, останкинской, сыры некоторые, пиво Балтика. Но это скорее минимаркеты такие, как сигаретные ларьки, где кроме сигарет ещё продают некоторую еду. Честно говоря, даже не представляю как там их не щемят.
В крупных супермаркетах, ничего подобного вы не найдёте.
Евросоюз опікується чисто екологіним виробництвом, тому багато виробничі продукти харчування не смачні, відповідь на це дає відсутність глутамата натрію( харчового підсилювача смаку) в продуктах харчування, адже це отрута, яка впливає на здоров'я людини, тим самим обманюючи смак людини. А наші продукти, і ті самі солодощі (рошен) вміщують багато заборонених консервантів. Тому одразу ж якщо переходиш з наших фабрикатів на цивілізовану їжу, відчуваєш суттєву різницю, в одинакових продуктах.
Доречі, якщо знаходять в продуктах виробництва заборонені речовини, чи в речах, то тих людей закривають. А в нас китайська продукція, яка виділяє токсичні для здоровя людини речовини ходить повним ходом, і за високу ціну причому!! Як ви думаєте, хто за цим стоїть? Хто так конкретно збагачується?
Последний раз редактировалось Dredd12; 19.02.2015 в 17:43.
Мою куму сегодня вызвали в военкомат (живет и прописана на Черемушках),ее и еще одну сотрудницу
Встретили с хамством и недовольными лицами,предоставила она им свидетельство о рождение своих детей ,у нее их трое,и ждет четвертого,в лицах изменились еще больше,стали наезжать,почему они не в курсе,что будут штрафовать за такие ситуации.,что на 7-е сутки после родов надо явиться к ним и сообщить о рождении ребенка.. Забрали ксероксы и сказали приехать на след.недели....а той второй девочки не повезло больше,у нее один ребенок,а ситуация с неявкой та же..
Теперь вот я сижу и думаю,ехать самой и предоставлять им все документы,т.к не помню как я у них числюсь (меняла ли я у них фамилию после свадьбы),или ждать когда вызовут ..? Нарываться самой конечно не хочется..((
замужем!! не писать и не беспокоить!!
многодетная мама!
Извените, но почему женщин в воекомат? Вы ж не военнообязаны, как женщина, на каких основаниях? Не понимаю!! Женщины рожают мужщин, и воспитывают их.. но не воюют вместо них)) если это цивилизованая страна, то женщин не призывают на обязательную службу, она только по собственному желанию и то на контракт))) Неужели женщина может потянуть эти тяжести: 18 кг бронижилет, подсумок с магазинами, каска, противогаз, автомат, униформа, рундук с ОЗК и запасными вещами и сухпайком, вместе ето 37кг и в это время пробежать 40км, и на пути исполнять военные упражнения по защите обьекта, и реакци при внезапной атаки врага......?
Судя по всему, Dredd12 обуял когнитивный диссонанс - на русский перешел с 7-го поста![]()
...Мы жили тогда на планете другой((((
Я так розумію, що це Ви не дуже грамотно, але про армію і військомат написали?
Чи я помилився??
От тільки но не зрозумів, чому з такими труднощами і українською?
Адже і так всім (кому це цікаво) все, як на долоні!
Давайте про "руській мір"...
Тільки розлогіше, якщо загітуєте та переконаєте народ, тоді не згодяться ні армія, ні військомат.., "усьо будєт руськоє".
Последний раз редактировалось Bivaliu; 20.02.2015 в 17:36.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 21.02.2015 в 18:33.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки