Сообщение от
Bivaliu
Багато у чому з Вами згодний. Але.., не потрібно плутати партію з окремими особами, навіть якщо вони з керівництва цієї партії. От підтримую я багато що з їх програмних поглядів партії на буття народу, але перестав мені подобатись її лідер і як тактик, і як стратег...
Лідер не може "ляпати" язиком, а тим більш, приймати участь у сумнівних акціях на кшалт тієї, що відбувалась. Якщо він проти якихось положень, потрібно було провести пропагандистську акцію у народі, довести свою позицію, а не зчиняти галас, завчасно знаючи, що він на користь лише ворогу! На тому ж шляху стоїть Ляшко! Але з ним все зрозуміло, бо отримавши фінансову підтримку відомого олігарха він підвищив (і значно) свій рейтинг, але ж "Свобода" не має морального права, виходячи зі своїх програмних засад, співробітничати з будь-яким олігархом. Ви знаєте, я нічого не стверджую (не маю фактів), але занадто вже підозрілим здається цей масовий виступ біля ВР. Розумію, що війна, з будь-яким результатом, потрібна тим самим олігархам і зрозуміло чому. Вони на ній наживаються, а от що з цього має пересічний громадянин?
Добре, підемо за гаслами "Свободи", завоюємо "лугандон", але що тоді будемо робити з тим населенням цього регіону, котре НЕНАВИДИТЬ саму назву УКРАЇНА, не кажучи вже про її плани, цілі та мету подальшого руху. Ви ж подивіться як це падло (ОКРЕМЕ) поводило себе по відношенню до полоненних захистників нашої держави!? Ненависть так і перла з них! І що, ця біомаса зміниться? НІ! Вислати її за межі України? А хїто це зрозуміє? Так може вони нам не потрібні і максимум на що можна піти, це запропонувати визначитись окремим районам з ким вони? І прийняти до свого складу лише тих, хто нам близький культурно та духовно! Навіщо ж брати усю непотріб? Після тих жертв, що там були з обох боків, ця непотріб буде ще десятками років не давати нам спокійно жити. Нехай собі відтворюють "жовтенят", піонерів, комсомольців, моляться на лёніна/сталіна/путлера.., це їх вибір, але це потрібно врахувати і нам...
Так варто закликати людей відвойовувати ті землі, не маючи уявлення, що робити з тим бувшим нашим населенням, декотре гірше ворогів?
Социальные закладки