Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 4503 из 4515 ПерваяПервая ... 3503 4003 4403 4453 4493 4501 4502 4503 4504 4505 4513 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 90,041 по 90,060 из 90292
  1. Вверх #90041
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение
    Кацапстан просто дуже боїться Свободи. А тому що лише Свобода підіймає національне питання, тобто вони виокремлюють українську національність від російської. Такі думки, вже давно лягли на благодатний грунт і якщо такі думки про те, що українці абсолютно інша нація, ніж росіяни, підтримувати, а саме це постійно робить ця партія, то розрив буде лише поглиблюватись між Р. і У. Тому Кацапстан зробить все, навіть те, що зробив з Чорноволом, аби зупинити Свободу. Я ні секунди не сумніваюсь, що всі ці провокації проти Свободи змонтовані з подачіКацапстану.
    Багато у чому з Вами згодний. Але.., не потрібно плутати партію з окремими особами, навіть якщо вони з керівництва цієї партії. От підтримую я багато що з їх програмних поглядів партії на буття народу, але перестав мені подобатись її лідер і як тактик, і як стратег...
    Лідер не може "ляпати" язиком, а тим більш, приймати участь у сумнівних акціях на кшалт тієї, що відбувалась. Якщо він проти якихось положень, потрібно було провести пропагандистську акцію у народі, довести свою позицію, а не зчиняти галас, завчасно знаючи, що він на користь лише ворогу! На тому ж шляху стоїть Ляшко! Але з ним все зрозуміло, бо отримавши фінансову підтримку відомого олігарха він підвищив (і значно) свій рейтинг, але ж "Свобода" не має морального права, виходячи зі своїх програмних засад, співробітничати з будь-яким олігархом. Ви знаєте, я нічого не стверджую (не маю фактів), але занадто вже підозрілим здається цей масовий виступ біля ВР. Розумію, що війна, з будь-яким результатом, потрібна тим самим олігархам і зрозуміло чому. Вони на ній наживаються, а от що з цього має пересічний громадянин?
    Добре, підемо за гаслами "Свободи", завоюємо "лугандон", але що тоді будемо робити з тим населенням цього регіону, котре НЕНАВИДИТЬ саму назву УКРАЇНА, не кажучи вже про її плани, цілі та мету подальшого руху. Ви ж подивіться як це падло (ОКРЕМЕ) поводило себе по відношенню до полоненних захистників нашої держави!? Ненависть так і перла з них! І що, ця біомаса зміниться? НІ! Вислати її за межі України? А хїто це зрозуміє? Так може вони нам не потрібні і максимум на що можна піти, це запропонувати визначитись окремим районам з ким вони? І прийняти до свого складу лише тих, хто нам близький культурно та духовно! Навіщо ж брати усю непотріб? Після тих жертв, що там були з обох боків, ця непотріб буде ще десятками років не давати нам спокійно жити. Нехай собі відтворюють "жовтенят", піонерів, комсомольців, моляться на лёніна/сталіна/путлера.., це їх вибір, але це потрібно врахувати і нам...
    Так варто закликати людей відвойовувати ті землі, не маючи уявлення, що робити з тим бувшим нашим населенням, декотре гірше ворогів?
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 03.09.2015 в 12:08.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

2. Вверх #90042
    Частый гость
    Кацапстан просто дуже боїться Свободи.
    Увесь світ боїться мавпи з бомбою.
    Через те мавп держать у клітках.
    В Україні, як бачиться, не догледіли...
    Последний раз редактировалось Віть; 03.09.2015 в 16:46.

3. Вверх #90043
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Багато у чому з Вами згодний. Але.., не потрібно плутати партію з окремими особами, навіть якщо вони з керівництва цієї партії. От підтримую я багато що з їх програмних поглядів партії на буття народу, але перестав мені подобатись її лідер і як тактик, і як стратег...
    Лідер не може "ляпати" язиком, а тим більш, приймати участь у сумнівних акціях на кшалт тієї, що відбувалась. Якщо він проти якихось положень, потрібно було провести пропагандистську акцію у народі, довести свою позицію, а не зчиняти галас, завчасно знаючи, що він на користь лише ворогу! На тому ж шляху стоїть Ляшко! Але з ним все зрозуміло, бо отримавши фінансову підтримку відомого олігарха він підвищив (і значно) свій рейтинг, але ж "Свобода" не має морального права, виходячи зі своїх програмних засад, співробітничати з будь-яким олігархом. Ви знаєте, я нічого не стверджую (не маю фактів), але занадто вже підозрілим здається цей масовий виступ біля ВР. Розумію, що війна, з будь-яким результатом, потрібна тим самим олігархам і зрозуміло чому. Вони на ній наживаються, а от що з цього має пересічний громадянин?
    Добре, підемо за гаслами "Свободи", завоюємо "лугандон", але що тоді будемо робити з тим населенням цього регіону, котре НЕНАВИДИТЬ саму назву УКРАЇНА, не кажучи вже про її плани, цілі та мету подальшого руху. Ви ж подивіться як це падло (ОКРЕМЕ) поводило себе по відношенню до полоненних захистників нашої держави!? Ненависть так і перла з них! І що, ця біомаса зміниться? НІ! Вислати її за межі України? А хїто це зрозуміє? Так може вони нам не потрібні і максимум на що можна піти, це запропонувати визначитись окремим районам з ким вони? І прийняти до свого складу лише тих, хто нам близький культурно та духовно! Навіщо ж брати усю непотріб? Після тих жертв, що там були з обох боків, ця непотріб буде ще десятками років не давати нам спокійно жити. Нехай собі відтворюють "жовтенят", піонерів, комсомольців, моляться на лёніна/сталіна/путлера.., це їх вибір, але це потрібно врахувати і нам...
    Так варто закликати людей відвойовувати ті землі, не маючи уявлення, що робити з тим бувшим нашим населенням, декотре гірше ворогів?
    Я теж з вами багато в чому погоджуюсь. Я вважаю, що є час радикальних змін, це Майдан і Свобода себе там показала як ніхто. Свобода провела велику роботу, щоб підготувати народ до цієї акції, а є час збирати те каміння і радикальність має відійти в тінь. Я вважаю. що Свобода в тіні дуже логічно, але вона має бути завжди в стані підвищеної готовності.

Відносно сумнівних акцій чи дій.....особисто я однозначно сказати ні про що не можу. тому що не відслідковувала що робили, що говорили. Але ставлюсь до цього поблажливо, тобто вони допустили помилку? Вони мають її виправити. Не зуміють - значить аліс капут. Зуміють - заслужать повагу у ще більшої кількості людей. Важливо не те, що ти не робиш помилкових дій чи рішень, а висновки, які ти робиш.

Відносно самого Тягнибока - стільки в інеті різної інформації.... і швидше за все і та і інша або перебільшені, або бреливі. Ніхто ж відповідальност і не несе за інфу в інеті. Тому я стараюсь не робити ніяких висновків, я не знаю на скільки він правий чи ні. Але програма і прагнення кінцевого результату Свободи я підтримую. особливо в частині української мови - я з ними.
    Ми переможемо цю російську наволоч.

4. Вверх #90044
    Цитата Сообщение от Olivi@ Посмотреть сообщение
    У своих истоков она была Социал-национальной партией Украины.
    і це є прекрасно. Саме це мені подобалось

5. Вверх #90045
    Цитата Сообщение от Vladlen2 Посмотреть сообщение
    Ее истоки проследить трудно, а вот деяния налицо. Все же я склонен думать, что этот проект родили специально для дискредитации украинской национальной идеи как таковой. И фигуранты с отталкивающей харизмой были подобраны и антураж и выходки, которые коробили даже равнодушных. Фокус почти удался, но здоровые силы должны это победить ибо таковы законы развития, импульса кацапству в Украине, это все равно непредало......
    так вони ж і були носіями цієї національної ідеї. Хто підіймав питання національної ідеї крім них?

6. Вверх #90046
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    Весь трагизм произошел под флагами Свободы, теперь она не отмоется ( даже если ее подставили )..увидишь это на скорых выборах)
    під прапорами свободи пройшов Майдан і найбільша кількість в Небесній сотні саме свободівці, не ляшки, не порошенки, а свободівці.

Свобода має свій військовий добровольчий підрозділ і утримує ПіскИ на фронті.

7. Вверх #90047
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    під прапорами свободи пройшов Майдан і найбільша кількість в Небесній сотні саме свободівці, не ляшки, не порошенки, а свободівці.

Майдан начался под флагами Украины и ЕС. Свобода со своими флагами приклеилась позже, как и остальные политсилы.
    На тему "небесной сотни" и "фронта", я уже задавал вопрос раньше соплитодиомидонегоцианту - там люди погибали по личным убеждениям или по партийному указанию?
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

8. Вверх #90048
    zodchiy

брехня...суцилна....хотя от путинских агентов не удивительна
    свободовцев гнали с Майдана сцаными тряпками
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

9. Вверх #90049
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    брехня...суцилна....хотя от путинских агентов не удивительна
    свободовцев гнали с Майдана сцаными тряпками
    1) Олександр Капінос - член партії Свобода
    2) Микола Дзявульський - член партії Свобода
    3) Сергій Бондарчук - член партії Свобода
    4) Олег Ушневич - збирався стати членом партії Свобода, не встиг
    5) Василь Мойсей - член партії Свобода
    6) Юрій Паращук - член партії Свобода
    7) Сергій Дідич - член партії свобода
    8) Едуард Гриневич - член партії Свобода
    9) Ігор Дмитрів - мав стати членом партії Свобода як і його троюрідний брат
    10) Геогргій Артунян - він не був членом партії але тісно співпрацював

11) Ігор Сердюк - стояв під прапорами Свободи на Майдані
    12) Владислав Зубенко - активіст ВО Свобода
    І це ще не повний список.

Свободівц,. що загинули на фронті на Донбасі:
    Олексій Коновалов,
    Володимир Зюзь,
    Віктор Голий,
    Антон Цедік,
    Віталій Коломієць,
    Микола Томак,
    Віктор Лавренчук,
    Володимир Степанок,
    Анатолій Чупилка,
    Олександр "Піонер" Чирцов,
    Ігор Каплуненко,
    Віктор Цимбал,
    Дмитро "Брат" Коряк,
    Василь Миханюк,
    Олександр "Генерал" Єрмаков,
    Ігор "Риба" Канаков,
    Леонід "Лаврінович" Москотін,
    Данило "Телефон" Касьяненко,
    Олег "Характерник" Костюк.

Мені здається, що цього вже достатньо, щоб не придумувати різні байки про раїсю і агента..... Скільки людей загинуло від Ляжка, від Яроша,від Батьківщини?

10. Вверх #90050
    Цитата Сообщение от Onewinged Посмотреть сообщение
    Майдан начался под флагами Украины и ЕС. Свобода со своими флагами приклеилась позже, как и остальные политсилы.
    На тему "небесной сотни" и "фронта", я уже задавал вопрос раньше соплитодиомидонегоцианту - там люди погибали по личным убеждениям или по партийному указанию?
    свобода стояла у джерел майдану, вона готувала майдан ще за кілька років до його початку. Відповідь Тягнибока на пропозицію можливої співпраці. Відповідь коротка і лаконічна, але вона багато про що говорить. Коли ТОДІ я її прочитала, так під серцем занило в передчутті. І так воно сталось.

[IMG][/IMG]

Тобі може не подобатись їхній лідер, ти можеш вважати його агентом, як тут деякі, можеш просто не погоджуватись з його позицією. Але говорити те. що ти говориш - це як мінімум просто порожні слова.

11. Вверх #90051

12. Вверх #90052

13. Вверх #90053

14. Вверх #90054

15. Вверх #90055

16. Вверх #90056

17. Вверх #90057

18. Вверх #90058
    Олег Тягнибок привітав "Карпатську Січ" з річницею

19. Вверх #90059

20. Вверх #90060
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    А к чему этот свадебный альбом Тягныбока здесь? Приехал, попозировал и ускакал.
    Повторю вопрос - на фронте/майдане свободовцы погибали по личным убеждениям или по партийному указанию?
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

Ответить в теме
Страница 4503 из 4515 ПерваяПервая ... 3503 4003 4403 4453 4493 4501 4502 4503 4504 4505 4513 ... ПоследняяПоследняя