Можно ли поступить в гимназию с пятого класса
|
Можно ли поступить в гимназию с пятого класса
Поступить можно, но лучше обратиться в администрацию и вам расскажут. Только тесты необходимо будет сдать. Удачи
а после 9 поступить можно?
в 10й класс
Ещё одна победа...ПереможціПідбито підсумки Всеукраїнського конкурсу-захисту на кращу модель навчального закладу "Школа майбутнього" серед педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів комунальної форми власності.
педагогічного конкурсу
Конкурс передбачав вибір найдоцільніших педагогічних новацій щодо створення освітнього простору, сприяв активізації творчого пошуку керівників і вчителів загальноосвітніх навчальних закладів у розробці моделей шкіл майбутнього, підтримці талановитих педагогів, їх самореалізації.
На конкурс надійшло 86 робіт з Автономної Республіки Крим, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, ІваноФранківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей.
Одним з переможців конкурсу рішенням журі визнано авторський колектив Одеського навчально-виховного комплексу "Гімназія № 7 — спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови" у складі наукового консультанта Миколи Олександровича Федорця, директора Світлани Василівни Мельник, учителя біології Олени Олександрівни Тихевич, учителя географії Тетяни Станіславівни Мацкевич, учителя української мови та літератури Олени Анатоліївни Сордії.
У гімназії створюється нова динамічна модель освітнього закладу інформаційного суспільства з вираженою синергією, здатною подолати існуючі суперечності та проблеми, які є характерними для системи освіти сучасної України, що сприяє інтеграції цієї системи в європейський культурноосвітній простір.
Вступ до Гімназії №7:
Зарахування дітей до 1-й класу спеціалізованої школи І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови проходить на основі конкурсного приймання.
Прийом заяв на конкурсне приймання до вступу в 1-й клас спеціалізованої школи І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови проходить з квітня до травня
Необхідні документи для зарахування до 1-го класу школи І ступеня
1.Заява на ім’я директора.
2.Ксерокопія свідоцтва про народження (за наявності оригінала).
3.Довідка про реєстрацію дитини за місцем проживання.
4.Медична довідка дитини встановленого зразка.
Прийом заяв на конкурсне приймання до вступу в 2-гі - 10-ті класи
ОНВК–гімназії № 7 - спеціалізованої школи І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови проходить з квітня до червня
Необхідні документи для зарахування до 2-10 класів ОНВК – гімназії №7
1.Заява на ім’я директора.
2.Ксерокопія свідоцтва про народження (за наявності оригінала).
3.Довідка про реєстрацію учня за місцем проживання.
4.Медична довідка учня встановленого зразка.
5.Табель успішності (до 10- го класу за профілями навчання: фізико-математичним, економічним, філологічним (англійський) - свідоцтво про базову середню освіту)
Так прошел в гимназии День памяти воинов, павших в Афганской войне.
Часть 1.
Часть 2.
Часть 3.
подскажите,кто поступал в гимназию,реально ли поступить в 1-й класс,если просто сдать тесты,не с кем не договариваясь,очень нужно,спасибо.
Реально. Но надо учитывать такой момент, как потянет ли ребёнок.
Двигаюсь без шума, вижу в темноте, слышу издалека, могу не спать сутками... Я ниндзя? Нет, я - МАМА!!
Мы поступали именно так. Просто прошли тестирование и всё. Так что абсолютно реально.
и мы сдали тесты и поступили ... в середине четверти...
капец... сколько ж можно эту тему мусолить??? вас что насильно тянули в это учебное заведение?? не нравится - не идите. не хотите платить - идите в обычную школу... вот тут многие писали уже, что 7я гимназия от других школ отличается именно этими 300 уе... ну если ваше такое мнение, то зачем вам эта гимназия сдалась?
ну вот скажите, вы, те кто муссирует тут вопрос оплаты и пр, ВАС заставили отдать туда ребенка??? вас вынудили променять НОРМАЛЬНУЮ школу на эту "распиареную" гимназию без знаний с учителями "садистами"??
а ну, напишите пожалуйста , кого заставили? кого вынудили?
вроде у нас демократия... и на пос. Котовского выбор школ такой богатый, что тем же Черемушкам и не снилось.. и школ со статусом гимназии не одна, и "гимназийных" классов достаточно... ну что ж вы свои внутренние проблемы выплескиваете со страницы в страницу подобными репликами???
सदा एव तव हृदयम् अनुगच्छ
Кто-то звонил учителям, подготовишки 12го идут на занятия?
Мне вот интересно, девушка, вы такая противоречивая) как можно в одном посте писать что у нас демократия и тут же возмущаться тем, что я высказал свое мнение. И еще, не понятна причина вашего возмущения, заметьте не моего, т.к. я просто констатировал факт без своего личного по этому поводу мнения, где в цитируемом вами моем сообщении, есть хотя бы одна фраза возмущения недовольства или чего-либо похожего? Человек задал вопрос, если вы конечно следите за темой, как поступить, ему правдиво ответили.
Вы, маленько, темой ошиблись. Не имея отношения к Гимназии №7, ваш "правдивый" ответ - это просто слух на уровне "желтой" прессы.
А вот Щастье, желает вам удачи. Являясь учителем 13 школы, она знает что пишет.
![]()
Девушка, не имею привычки распускать слухи, конкретно я заплатил 300у.е., меня это не возмутило, это факт, и я его сообщил, оставляю за собой право высказывать свое мнение.
П. С. Авторам постов 904, 905 - я все понял, вы последнее слово всегда оставите за собой, привет форумным троллям, больше в дискуссию вступать не буду.
Последний раз редактировалось Виктор77; 12.03.2011 в 10:36.
Здравствуйте, родители ,кто водит деток в эту школу ,расскажите ,плиз ,есть ли возможность оставлять дитя после уроков, ну типа продленки и какая на сегодняшний день оплата ?включая всяческие взносы на ремонты и тд -это в личку ,если можно ,и когда записываются обычно на подготовку -с сентября ?просто пока подойти в школу еще не было возможности ,а хотелось бы обладать какой то инфо ,мы собираемся на подготовительные в следующем учебном году
Социальные закладки