Це новина і не тільки для мене!
Ви вже бухгалтерські звіти здали, що вдарились в теорію революціно-партійного руху??
Зараз партії утворюються за зовсім іншими принципами: у когось з'явились зайві гроші (не важливо звідки) і він вирішив посилити своє становище, протиснувшись у ВР (наприклад), але для цього потрібна партія, що його делегує туди, як кандидата, або яка зможе пройти сама. У Вас з цього приводу є сумніви? Проаналізуйте кількість партій, що є в Україні (наприклад: морські, пенсіонерів, ветеранів, КПУ тощо) і їх ідейні засади!! Левова їх частка зформована під конкретного лідера чи предстваника тих чи інших кланів!!
Безумовно Ви ніколи не встановите того, хто фінансує ці партії, але Ви легко зрозумієте на кого вони зорієнтовані, бо ідеологічна партія у нас лише одна, а решта або під конкретну людину, або під лобіювання конкретних вузько кирисних (олігархічних) інтересів і програм, з метою надбати ще більше коштів і впливу у суспільстві та при розподілі державного бюджету...
Решта з Вашого поста немає сенсу коментувати. Істина тільки у пана Бога, а ми лише можемо в тій чи іншій мірі наближатись чи віддалятись від неї в залежності від планів та задумів...
До речі, не користуйтеся не чесними прийомами, я ніде не казав, що "Свободі" гаплик. Так, з неї вийшло декілька значущих і цікавих постатей (наприклад Михальчишин), але, дякуючи своїй ідеологічній спрямованності, вона ще буде жити та жити. Я лише висловив свої погляди на причини її невдачі та безпосередніх винуватців (на мою думку).
Бажаю Вам успішно відзвітувати, бо зараз з цим суворо..
Социальные закладки