Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 4469 из 4515 ПерваяПервая ... 3469 3969 4369 4419 4459 4467 4468 4469 4470 4471 4479 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 89,361 по 89,380 из 90292
  1. Вверх #89361
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение
    Олег Тягнибок
    Вчора о 1:26 ·

Нинішній Шустер - про коаліційну угоду
    http://youtu.be/xwIyI9qH4s0

Олег Тягнибок. Шустер LIVE. 21.11.2014
    Народний депутат, лідер партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок виступив з різкою критикою підписаної сьогодні коаліційної угоди.

опонентів прошу, перед тим як критикувати Тягнибока, послухайте.
    Пробачте, але він прос..в вибори!
    І не критикувати йому потрібно, а залишити керівне крісло і посипати голову попілом! Так буде чесно. Інакше - він зруйнує партію! Від неї вже і так почали відходити достойні люди...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 24.11.2014 в 09:53.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

2. Вверх #89362
    Частый гость
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Пробачте, але він прос..в вибори!
    І не критикувати йому потрібно, а залишити керівне крісло і посипати голову попілом! Так буде чесно. Інакше - він зруйнує партію! Від нею вже і так почали відходити достойні люди...
    Яке крісло?!! Одне на трьох з Вітренчихою й Симоненком.

3. Вверх #89363
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Віть Посмотреть сообщение
    Яке крісло?!! Одне на трьох з Вітренчихою й Симоненком.
    Це для вас вони тотожні, а для нас - НІ! Що за неповага??
    Не рівняйте член з пальцем, бо порівняти СДПУ(о), КПУ та "Свободу" можна тільки не маючи глузду, або з перепою, що так характерно для "новоросів"...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

4. Вверх #89364
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    Щойно у Верховній Раді створене міжфракційне об'єднання "Свобода". Нас лише семеро, але ми від принципів соціальної та національної справедливості не відступимо)

Ми переможемо цю російську наволоч.

5. Вверх #89365
    Олег Тягнибок
    10 год ·

Юрко Бублик повідомив: місця комуняк в Раді освячено священниками, дідька вигнали!

6. Вверх #89366
    Олег Тягнибок

"Безквотний" уряд сформували за 100-відсотковим квотним принципом ))
    Коли про це говорила "Свобода":
    “Коли нам нав'язують думку, що квотний принцип - це погано, то назвіть мені інший принцип. У світі немає іншого, бо коли якісь політичні сили приходять до влади, то звісно вони розподіляють між собою відповідальність і посади - це є абсолютно логічно".
    http://www.ukrinform.ua/…/tyagnibok_ne_hoche_vidmovlyatisya…
    ...сьогоднішні коаліціянти нас популістськи критикували.
    А ось приклад маніпуляцій суспільною думкою заради набрання передвиборчих балів:

Юрій Луценко, 27.10.2014 (БПП):
    «Необхідно зупинити квотно-партійну анархію». http://tyzhden.ua/Politics/105401
    «Для нас неприпустимо переведення переговорів про коаліцію у площину квот і персоналій. Після Майдану це аморально. Ми маємо спочатку затвердити план дій нової коаліції, а вже потім підібрати для цього плану конкретних і найкращих виконавців». http://solydarnist.org/?p=3822

Юлія Тимошенко, 19.05.2014р. (Батьківщина):
    «Хто б не переміг на президентських виборах, нам потрібно відмовитися від квотного принципу»
    http://ukr.segodnya.ua/…/s-vyborov-prezidenta-nachinaetsya-…

Андрій Садовий, 26.10.2014р. (Самопоміч):
    Мер Львова і лідер партії "Об’єднання "Самопоміч" Андрій Садовий виступає проти квотного принципу розподілу посад у Кабміні. ‘‘Ми проти формування уряду на засадах квотності, тому що це негативно для держави, це злочинно для держави’’.
    http://24tv.ua/home/showSingleNews.do…

Ірина Геращенко, 29.10.2014р. (БПП):
    В ефірі програми "Події" на телеканалі "Україна" уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявила: "Ми категорично проти квотного принципу. У нашій угоді не прописано, що прем'єр чи спікер повинен бути від певної фракції’’
    http://www.unian.ua/…/1002307-geraschenko-bpp-proti-kvotnog…
    «Ми категорично проти квотного принципу. У нашій угоді є план реформ і терміни їхнього запровадження, а не хто прем’єр і від якої фракції, хто спікер, і від кого», – сказала вона.
    http://solydarnist.org/?p=3880

Арсеній Яценюк, 29.10.2014р. (Народний Фронт):
    Арсеній Яценюк запропонував, щоби формування складу Кабінету Міністрів України відбувалося за такими самими принципами, як формування Європейської комісії. Замість квотного принципу поділу посад він пропонує політичної відповідальності кожної політичної сили, яка делегує своїх представників до складу Кабінету Міністрів України.
    http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article…

Микола Томенко, 05.11.2014р. (БПП):
    «Ідея того, що в Україні має нарешті з'явитися професійний уряд, який не буде сформовано за партійно-квотним, регіональним принципом. Або за принципом шкільних знайомств прем'єр-міністра або міністрів, нарешті отримала не лише популярність, але й підтримку».
    «Зараз все виглядає таким чином, що цю ідею, яку представляв "Блок Петра Порошенко", сьогодні підтримують "Народний фронт", "Самопоміч" та інші демократичні сили, які готові приєднатися до парламентської коаліції". http://tomenko.ua/…/zhoden-chlen-nynishnoho-kvotno-zemlyat…/
    http://solydarnist.org/?p=4192
    Далі буде?..

7. Вверх #89367
    User banned
    Щойно у Верховній Раді створене міжфракційне об'єднання "Свобода". Нас лише семеро, але ми від принципів соціальної та національної справедливості не відступимо)

8. Вверх #89368
    ВО "Свобода" | Офіційна сторінка

Типовий свободівець
    вчора об 11:30
    Реальним переможцем виборів став антиукраїнський олігархат – і це є найбільшим виявом зради Революції Гідності, після якої країна фактично отримала контрреволюцію негідників. Олігархи зробили ставку на підконтрольні їм ліберальні та псевдопатріотичні проекти, спекулюючи на залученні "нових облич" – на зміну артистам і футболістам у презентативну частину списків затягнули комбатів і громадських активістів. Деякі різношерсті проекти вже встигли розсваритися ‒ іще навіть не увійшовши до парламенту. Фактично цей парламент – ліберально-олігархічний, не врівноважений націоналістичною політичною силою. Це як організм, в якому бракує життєво важливого органа. Не знаю, як довго протягне, але продуктивно і гармонійно працювати однозначно не буде.

Олег Тягнибок

9. Вверх #89369
    Не покидает форум Аватар для Onewinged

Типовий свободівець
    Реальним переможцем виборів став антиукраїнський олігархат – і це є найбільшим виявом зради Революції Гідності, після якої країна фактично отримала контрреволюцію негідників. Олігархи зробили ставку на підконтрольні їм ліберальні та псевдопатріотичні проекти, спекулюючи на залученні "нових облич" – на зміну артистам і футболістам у презентативну частину списків затягнули комбатів і громадських активістів. Деякі різношерсті проекти вже встигли розсваритися ‒ іще навіть не увійшовши до парламенту. Фактично цей парламент – ліберально-олігархічний, не врівноважений націоналістичною політичною силою. Це як організм, в якому бракує життєво важливого органа. Не знаю, як довго протягне, але продуктивно і гармонійно працювати однозначно не буде.

Олег Тягнибок

Когда он уже ныть перестанет?
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

10. Вверх #89370
    Цитата Сообщение от Onewinged Посмотреть сообщение
    Когда он уже ныть перестанет?
    коли в країні запанує хоч відносна справедлівість і чесність влади і мир.

ВО "Свобода" пропонуватиме, аби Юрій Левченко очолив Регламентний комітет Верховної Ради України

У Верховній Раді України VIII скликання формується така реальність, за якої всі парламентські комітети будуть підконтрольні коаліційній більшості. Одночасно, як нібито альтернативу такому стану речей пропонується розглядати варіянт передачі керівництва кількох комітетів так званому Опозиційному блоку, а насправді – зрадникам України, які мають сидіти не в парламенті, а в місцях позбавлення волі. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" виступає категорично проти такого "розподілу" парламентських комітетів. Упевнені, що це не в інтересах громадян, аби головою Комітету з питань Регламенту та депутатської етики, який звертатиме увагу українців на дії депутатів, несумісні з вимогами суспільства, був представник коаліційної більшости, тим більше – зрадник з "Опозиційного блоку".

У Верховній Раді VII скликання "Свобода" послідовно боролася проти кнопкодавства, порушень Регламенту та ігнорування депутатами своїх безпосередніх обов'язків. Вважаємо, що ми маємо повне моральне право висувати свого представника на голову Регламентного комітету.

Тому ми пропонуємо на цю посаду народного депутата України свободівця Юрія Левченка – людину, якій вдалося побороти несправедливість у 223-му окрузі і яка має відповідний досвід роботи секретарем Регламентної комісії Київської міської ради. Закликаємо наших партнерів по Майдану, які сьогодні є в коаліційній більшості, підтримати нашу пропозицію й показати, що вони справді, відповідно до европейських принципів, готові до прозорості й контролю своїх дій з боку громади.

11. Вверх #89371
    zodchiy

Типовий свободівець

Олег Тягнибок

когда уже тягнык перестанет восьмикласницу из себя изображать...и жахнет правдуматку про хунту?

а то небось финансирование из кремля урезалось после его проигрыша...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

12. Вверх #89372
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    когда уже тягнык перестанет восьмикласницу из себя изображать...и жахнет правдуматку про хунту?

а то небось финансирование из кремля урезалось после его проигрыша...
    Dema, все голословно. Давай якісь докази, а не пространні умозаключення. Просто у тебе якась своя неприязнь до Тягнибока. Таке буває, що людина незрозуміло чого дратує. Мене так Турчинов дратує, але це ж не означає, що в такий час я буду плювати на нього своїм дратуванням без грунтовних доказів.

13. Вверх #89373
    zodchiy
    Dema, все голословно. Давай якісь докази, а не пространні умозаключення. Просто у тебе якась своя неприязнь до Тягнибока. Таке буває, що людина незрозуміло чого дратує. Мене так Турчинов дратує, але це ж не означає, що в такий час я буду плювати на нього своїм дратуванням без грунтовних доказів.
    да я уже несколько лет аргументировано показываю, что практически вся деятельность (их телодвижения в политике) выгодны исключительно путину и януковичам...
    Ты разве недавно на форуме?

14. Вверх #89374
    Философ форума

В украинском языке нет слова "умозаключення". В теме про революцию она пишет по русски, тут на ломаном украинском, это партия требует так мучиться?
    Я желаю всем счастья!

15. Вверх #89375
    да я уже несколько лет аргументировано показываю, что практически вся деятельность (их телодвижения в политике) выгодны исключительно путину и януковичам...
    Ты разве недавно на форуме?
    Ну якщо так розглядати, то під цю статю можна і нас з тобою підвести. Це не є аргументами, це ти так бачиш. Я з тобою не погоджуюсь, я не бачу зв"язків між Путіним і Тягнибоком. Більше того, я знаю, що за організацією Майдану стояла Свобода. Тоді можна зробити висновок, що Майдан то є теж провокація Росії?

Пробач. я тебе поважаю, але лише твого бачення для мене малувато, щоб погодитись. Це як твоє слово проти мого.
    Мені потрібні докази.

16. Вверх #89376
    zodchiy
    Ну якщо так розглядати, то під цю статю можна і нас з тобою підвести. Це не є аргументами, це ти так бачиш. Я з тобою не погоджуюсь, я не бачу зв"язків між Путіним і Тягнибоком. Більше того, я знаю, що за організацією Майдану стояла Свобода. Тоді можна зробити висновок, що Майдан то є теж провокація Росії?

Пробач. я тебе поважаю, але лише твого бачення для мене малувато, щоб погодитись. Це як твоє слово проти мого.
    Мені потрібні докази.
    ты про избиение студентов 30 ноября? вполне допускаю, что и от свободы там провокаторы были...

17. Вверх #89377
    Цитата Сообщение от lalalyla Посмотреть сообщение
    В украинском языке нет слова "умозаключення". В теме про революцию она пишет по русски, тут на ломаном украинском, это партия требует так мучиться?
    Ти знов починаєш? Ну воно тобі тра? Ну от що тобі так свербить як я розмовляю? Так ненавидиш українську чи так я тебе дратую?

Це я таке слово для себе придумала, заборони мені. Так, я розмовляю з великою кількістю русизмів, тому що все моє життя мене ломали і примушували розмовляти російською і думати російською. Скільки з мене сміялися за мій український акцент і кострубаті слова. Це не пройшло безслідно.

Лала, будь толерантною, припини ці безглузді суперечки про мову.

18. Вверх #89378
    ты про избиение студентов 30 ноября? вполне допускаю, что и от свободы там провокаторы были...
    Не приписуй мені того, чого я не говорила. Де у мене є хоч слово "студенти" і хоч якась дата?

А в твоєму пості ключове словов - "допускаю". Це лише твоє припущення. На чому воно базується не зрозуміло. Твої заперечення не є конструктивними.

19. Вверх #89379
    zodchiy
    Не приписуй мені того, чого я не говорила. Де у мене є хоч слово "студенти" і хоч якась дата?

А в твоєму пості ключове словов - "допускаю". Це лише твоє припущення. На чому воно базується не зрозуміло. Твої заперечення не є конструктивними.
    так а тогда каким боком свобода к организации Майдана-то? (особенно если вспомнить как свободовцев пинками гнали со сцен Майданов...)

20. Вверх #89380
    так а тогда каким боком свобода к организации Майдана-то? (особенно если вспомнить как свободовцев пинками гнали со сцен Майданов...)
    Ну ти ж не думаєш, що така кількість людей раптом само по собі піднялась. Люди психологічно були до цього готові, але завжди має бути або якийсь поштовх, або організатор, лідер, який поведе за собою.

У мене як і у тебе нема доказів того, що саме Свобода організувала. Я суджу по тому, що Путін найбільше виступав проти саме Свободи. При перших же їхніх виступах ще задовго до Майдану, їх вже обзивали в Росії фашистами і нас примушували ходити на мітинги проти Свободи.

Також не бачу логіки для чого Путіну націоналістична пропоганда в Україні, коли він прагне зробити все з точніст до навпаки, а саме - русифікувати населення до такого ступеню, щоб можна було сказати. що ми і є росіяни, що ввін і говорив. Тобто виходить, судячи з твоєї логіки, що Путін сам собі протирічив, причому що Свобода як партія народилась у 1993 році, коли про Путіна ніхто ще нічого і не чув.

Ответить в теме
Страница 4469 из 4515 ПерваяПервая ... 3469 3969 4369 4419 4459 4467 4468 4469 4470 4471 4479 ... ПоследняяПоследняя