| ||
Хватит врать.
Тебя никто не дискриминировал. Я тебе написала, что если хочешь мне задавать вопросы, то делай это на том языке, на котором говорю я.
Никто тебя переходить на русский язык требований не предъявлял. Нечего тут строить из себя жертву. Тем более, что в теме про революцию ты вполне свободно общалась на русском языке. О чем в том сообщении я тоже написала.
Я понимаю, что этика общения - не твой конек, но так принято у нормальных людей, обращаться к собеседнику на том языке, на котором он привык общаться.
Я желаю всем счастья!
не бреши.
Нацизм, це політика зверхності однієї нації над іншою, якщо коротко. Де в Україні і хто вказує на зверхність українців над іншими націями?
Іде мова виключно про захист. Можливо тобі не зрозуміло слово "захист"? Навіть тут на форумі я маю захищатися від нападок якоїсь кралі за мовною ознакою!!!!!!!!!!! Як ти це називаєш?????
Ми переможемо цю російську наволоч.
так, спілкувалась, тому що боялась, що ви мене будете ображати за мовною ознакою. І як вияснилось. не помилялась.Тем более, что в теме про революцию ты вполне свободно общалась на русском языке. О чем в том сообщении я тоже написала.
А вот я уже с вами не соглашусь! Вы сильно примитивно нацизм рассматриваете! Мы может быть имеем дело просто с молодой "орлыцэю". Переходжу на рідну мову, теж стаю нациком, якщо тільки мова являється ознакою цьогоДіло в тому, що є деяка вада в вихованості і ми маємо проблему коли нічого сказати злітаемо, ні не з котушок, а на страдальну мову! Людина чудово розуміє, що вона робить дурницю (поки що не будемо вважати, що це провокація) кинувши докір російськомовним людям. Діло в тім що україномовні люди принесли Україні горя не те що не менше, а боюсь що місцями даже більше, але я не ваги щоб визначати де більше , а де менше. Я тільки можу сказати, що місцями зовсім недоречно вистрибувати з мовою. Мова розвивається своєю дорого і якщо держава Україна завоює дійсний авторитет у свого народу, то питання з мовою вирішиться само по собі і без всяких орлиць з курячими мізками. Ваша агресивність, добродійко, зовсім недоречна, і більше того, наносить шкоду......Нерозумно.
А тепер все це саме скажіть Лалалула. Тому що питання мови підняла саме вона. Але ви це якось "делікатно" обходите і від злості переходите тупо на образи мене. А цивілізовано розмовляти не можете, щоб без образ? Чи у деяких російськомвних образити україномовного то то є ознакою високої моралі і культури? Чекаю вибачень.
ПОчитав трішки вище і згадалося:
теревенять дві кумасі, от одна другій і каже:
- такі злі жінки в вашому селі, такі злі!
- та з чого ви таке взяли, кумасю?
- та оце позавчора ішла з ярмарку через ваше село, так вони всі на мене так напали що я ледве відгавкалась!
Социальные закладки