|
та пирдьож все це про її страх. Вона ж чітко сказала, що хоче романтики, щоб з нею носились як курка з яйцем. Тому вона себе так вела і в гончику і на скейті і бреше, тіпа боїться бо хоче, щоб все було так як вона хоче. На бичка сісти не боялась і каленкой хряснутись об землю, а тут....
Кароче в кінці я зрозуміла, що Наташа зануда, диктаторша, гундосить, егоїстка. Вона мені з самого початку була якась внутрішньо злиденна. Я не думала, що вона дійде до фіналу. Мабуть Рожден її тупо пожалів за її трагічне дитинство.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Точно не закоханий, закоханий не так знайомить з батьками. .
Галька дура, так старалась йому при знайомстві зі своїми батьками угодити, що попускала від того батьків постійно. І рожден такий «ню-ню, Галю, не можна, я тобі покажу як треба вести себе на знайомстві з батьками». От і показав, що попускати, виявляється, таки когось потрібно, просто не батьків, а Галюню
[QUOTE=Fyrchik;70246689]блииииин! точно!!!!!! ну все образ сложился полностью!!!!))))))))))))))))
через 20 лет- Гога чому все так?????[
Не виноватая Я, это всё Т9 😂😂😂
Зося, он даже внешне похож))))) такой же небритый))))) и всегда с ботинками что то не так)))))
нічого він не витирає ноги. Дєвачкі, ви самі придумали, самі і обідились, як всі жінки. Нормально він ставиться до Галі. Він любить коли жінка йому підкоряється - це всі чоловіки люблять, лише не всім вистачає мужності про це заявити....))))
В житті всяке буває і він пробує межі дозволеного....))))
Я не пам"ятаю жодної дівки з того сезону - ні по імені, ні по морді літса....)))) то був не сезон, а фізико-математична школа.
Закладаюсь, що через кілька сезонів ви будете про Рожденчика ще гарні слова говорити. Коли був Фронька то що тільки про нього тут не писали. А зараз, дивись, мужиком навіть назвали....бгггг
Социальные закладки