|
А вот это позабавило)))
Прикарпатський політик Василь Гуменюк, більше відомий, як Василь Противсіх, на учорашній панахиді до Дня перемоги стояв під червоними прапорами.
Противсих - тот, который высокий)
![]()
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
Вот оно, прозрение. )
Місцевий мешканець | 09.05.2011 22:30
Сьогодні Свобода опустила свій рейтинг на 93%. Тому що на Західній Україні живе велика кількість інтелегентних, розумних та просто добрих людей. І вони ніколи більше не проголосують за таку ганебну свободу! Не можна піаритися та гарцювати на кістках наших дідів. Мені соромно що я голосував за свободу. На фото вони виглядають як звірі...
vasilisk | 09.05.2011 22:10
Що це за Свобода, яка не пускає людей святкувати державне свято? Це демократія, свобода, ЕВРОПА!? Це таж сама тиранія! Таку СВОБОДУ на смітник!
Dfk'hf | 09.05.2011 21:06
Онуфріїв тоже добра курва...одівся у форму бундесверу з німецьким прапором!!!провокатор сраний!!!1
Валєра | 09.05.2011 21:00
ппц...останні коменти просто жесть !!!! свободівці спражнє бидло.Я себе вважаю націоналістом, але ніколи б не ображав стареньких!!!хай би і в червоне були обмотані до голови!!!існує елементарна повага до старших!!! а ці суки собі дозволяють таке...а марцінківа рожа це жопа просто...Хайль тягнибок!!!
Таку Свободу спинити | 09.05.2011 18:44
А в Івано-Франківську Сич заховався. Виставив свої посипаків, які перешкоджали мешканцям міста пройти своїми вулицями - Лепкого, Коперніка/ Франка. Насильно пропонували чорні траурні стрічки замість георгієвських. Цікаво, що Сич завжди поруч з Вишиванюком, коли губернатор за державні кошти відкриває нові лікарні, клуби, тощо.І не встидається ж перерізати червону стрічку на новобудовах. А тут така кольорова фобія?
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
У меня в связи с событиями во Львове вопрос, а кто финансирует сволоту и иже с ними? А также кому выгоден был этот шабаш? Ведь и Гитлера в свое время финансировали немецкие промышленные магнаты, надеясь что он останется игрушкой в их руках... Увы, у меня есть подозрение, что те же фирташи, коломойские и прочие нувориши и финансируют бандерложьи шайки, чтобы вызывая возмущение их действиями, а чем наглее действия бандерлогов, тем для нуворишей лучше, отвлекать внимание от своих собственных персон, ограбивших эту страну.
Ведь шабаш готовился заранее и центральные власти не могли не знать о вероятном сценарии развития событий..
И то что, Михальчишин и Шухевич похвалили Януковича за неподписание закона об обязательном вывешивании красного знамени Победы глубоко симптоматично....Интересно как воспринимает президент похвальные отзывы подобной публики....
Марков каким боком до событий во Львове? Да и вообще к ЗУ?! Наслюнавь польтчиг и перейди
Версия, которая, по-моему, наиболее близка к реальности.
Будет думать)И то что, Михальчишин и Шухевич похвалили Януковича за неподписание закона об обязательном вывешивании красного знамени Победы глубоко симптоматично....Интересно как воспринимает президент похвальные отзывы подобной публики....
Президент Віктор Янукович прийме рішення про вивішування поряд з державним прапором червоного прапора тільки після надання йому експертних висновків. Про це повідомила радник президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу.
"Верховна Рада України має право приймати закон про використання лише державної символіки України. Червоний прапор – не є державною символікою України. І тому президенту, щоб прийняти тут рішення, потрібні висновки конституціоналістів", - заявила вона.
Герман уточнила, що з висновками спеціалістів президент ознайомиться і "тоді буде приймати рішення, що далі робити з цим документом, який у Верховній Раді схвалений".
"Не все, що ухвалюється депутатами, має продовження, чи не все ветується і не все підписується", - додала радник президента.
"Нам треба набратися терпіння і чекати, щоб все було з дотриманням норм конституційних. Щоб все було підписано, чи не підписано виключно з огляду на національні інтереси України", - зазначила Герман.
Як відомо, 21 квітня Верховна Рада ухвалила закон, який передбачає вивішування 9 травня поряд з державним прапором червоний прапор перемоги.
6 травня адміністрація президента направила закон "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні" (щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги) до Кабінету міністрів та Міністерства юстиції України.
И это пройдет.
Я почитав це все і ... просто дивуюся. "Свобода" набрала максимум, який могла набрати. Праворадикальні партії, загалом, не набирають стільки голосів, у них є свої симпатики - стабільне нечисленно коло. Чому такий високий показник в трьох областях? Це було протестне голосування. Тому що, господа, не треба було "исходить ядом" - "наши деды - победители, а ваши - фашистские холуи". Ви прекрасно знаєте, що там фактично у кожного другого дід був в ОУН чи в УПА. Багато з вас самі застосовували концепцію "Мы победители, а вы - пособники фашистов, сидевшие по схронам, вас надо к стенке". Не треба було ставити міністром освіти Табачника (його пасажі про галичан, гадаю, не варто нагадувати) - тут "слава великой Партии Регионов!". Не треба було писати стільки паскудства про бандеровців, як знають тут деякі писати. Не треба було тягнути своє 15-метрове знам`я і злити дітей в коментах вКонтакті - були такі тут особи, які викладали скріни "вот что мне пишут", а що вони самі писали їм і як провокували дітей 92-94 років народження - ми можем тільки здогадуватись. Найбільш розумно висловився Садовий - коротко і по суті.
Якщо ви ще до цих пір цього не зрозуміли - то мені вас шкода. Переосмисліть те, що відбулося. Зривання георгіївських стрічок - така собі форма бидлопротеста на захист їх героїв, самі спровокували. Я не підтримую дії "Свободи", але й засуджувати їх не буду. Просто принципово. Тому що я сам "внук фашистского холуя" для тих "розумничків", які спровокували цю всю ситуацію.
Слава Україні!
Провокаторів - у в`язницю!
![]()
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Да по-ходу Жжённый прав. Бабло прежде всего. У нашей власти цвет доллара.
Неужели этот тугодум не понимал что очень чревато позволять старикам ездить в бандероляндию к могилам погибших красноармейцев?
А тот предыдущий "гигант мысли" и жестикуляции не поимал что бандера это не общеукраинский герой? Да все они прекрасно всё видят и понимают....
Не родила Украина ещё достойного человека
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
На зло врагам!
Какого перца улицы моей Одессы оскверняют именами типа "шухевич".
Так ясно?
Но если сказать откровенно то я против этих поездок. Не надо выявлять мудаков такими событиями.
Просто в кутузку за пропаганду фашизма ..без шуму и пыли. Был потриот-нет потриота. А где он и с кем пил в какой краивке это уже потом
Давайте подивимся, що буде 14-го. Можливо десь там відшукаються нові талантиГоловне, щоб не було як з певними учасниками Помаранчевої революції. Їм запропонували посади - і все, пропали)
Як там писав Єсенін?
Мне осталась одна забава:
Пальцы в рот - и веселый свист.
Прокатилась дурная слава,
Что похабник я и скандалист.
Ах, какая смешная потеря!
![]()
Последний раз редактировалось Арканум; 10.05.2011 в 23:35.
Если глухого назвали глухим а слепого слепым то они что стали слышать и видеть?
Вам ясно слово коллаборациони́зм?
Социальные закладки