|
Присяга бойцов дивизии СС «Галиция» как и у других добровольческих подразделений СС несколько отличалась от «оригинальной» присяги войск СС"
« Я присягаю перед Богом этой святой клятвой, что в борьбе против большевизма буду беспрекословно подчиняться высшему руководителю немецких войск, Адольфу Гитлеру, и хочу как отважный солдат посвятить свою жизнь выполнению этой клятвы » Эта присяга народу Украины? Однако...
Жизнь карантин у входа в Рай.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Инфекции сильно застарела и последние 20 лет не лечили - думаю в той или иной мере заражены почти все . Будет ли лечение неизвестно .
Ой вы такие добрые что просто деваться некуда - как бы на переговорах о цене за газ россияне не приписали к десятки за это нолик - типа вы нас оскорбили мы вас - не нравится не ешьте .
...«З іншої сторони, мені здається, що значною мірою на цьому зіграли два екстремістські угрупування: праве і ліве. Ліве, безсумнівно, це КПУ і націоналістичні російські партії – партія «Родіна» і «Рускоє єдінство», а праве, безсумнівно, ВО «Свобода», яке начебто протистояла цьому. Насправді всі ці гравці були зацікавлені в тому, щоб це відбулося власне так, як воно відбулося. У результаті кожен отримав шквал підтримки своїх фан-груп: одні в Одесі, Севастополі, інші – у Львові чи Тернополі. Але в результаті програла Україна», – наголосив Тарас Возняк.
На питання, чим ще це могло бути вигідно «Свободі», Возняк відповів: «По суті, «Свобода» хоче показати себе домінантною політичною силою в нашому регіоні. Всі демократично-ліберальні партії і угруповання, практично, відсутні. Вони навіть коментарів, коли минула вже доба після усіх цих скандалів, не дають. Я не кажу вже про дії. А дії повинні були б бути. Бо висновки з такого скандалу потрібно було б зробити і політикам Львова чи Галичини, і самим виборцям», – наголошує Возняк.
Адже, за його словами, ситуація, яка склалася, значною мірою зменшує шанси, принаймні Львова, і в туристичному, і в бізнесовому аспекті. «І чисто по-людськи ми відкотилися далі, ще до радянських стереотипів, коли Львів, як це у нас часто пишуть на стінах «великі патріоти» – Бандерштадт, перетворюється у велике страшидло України, а, можливо, і не тільки України», – каже Возняк. І не відомо, вважає політолог, як це вплине у подальшому на туристичні потоки до Львова, як буде виглядати «Євро-2012» у Львові. Це, за його словами, матиме не лише сильні бізнесові наслідки для Львова, але і чисто моральні. «Це розкол, який внесли в український народ організатори цієї провокації. А те, що це чітко усвідомлювана провокація, яку організувала не одна, а навіть декілька сил і кожна з них виграла на цьому – це абсолютний факт», – заявив Возняк. (с)
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
Комментарий с франковского сайта по поводу вчерашних провокаций франковских сволотовцев:
Є гарне визначення свободівців - вар'яти. P.S.Вар'ят (варія́т; від пол. wariat) — слово галицького діалекту української мови і львівської ґвари[1], що означає «ненормальний, несамовитий, божевільний».
Говорю же, хворые люди...
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Верно. Болезнь нужно предупреждать, а не лечить...пока "зараза" не распространилась везде, нужно перекрывать ей пути возможного вторжения.
Пусть бандеровское быдло живет само по себе, наверняка удавится от злобы рано или поздно, чему, наверняка будут рады здоровые украинские граждане.
Поймите, друзья-одесситы...бандеровцы, неонацисты и другие, разделяющие гитлеровские настроения - это больные люди, и имея опыт общения с ними, говорю, что неизлечимые.
to Liubertas
Касаемо всех твоих сообщений по этой теме...Прогибаться и толерантничать с бандеровской заразой здоровый человек, тем более одессит не будет. Такой плевок как во Львове Ветераны-Победители не получали нигде. За такое - судить. Судить жестко. И я бы, уж простите, судил по справедливости, а не по закону.
Слава Благов - Только живой звук!
И о чем вообще можно говорить, когда я лично вижу, как бандеровец выкладывает в соц.сеть такой демотиватор и отписывает: "сам зробив!"
У здорового человека не может быть героя, который носит фашистский крест.
Слава Благов - Только живой звук!
Голова Івано-Франківської обласної ради Олександ Сич прокоментував дії «свободівців» та їх прихильників, які зривали георгіївські стрічки з грудей ветеранів і кидали їх до ніг.
За словами Олександра Сича, так як люди мають право демонструвати чужу символіку (георгіївські стрічки – авт.), так само люди мають право виявляти свій протест. Тож нічого протиправного Олександр Сич в цьому не бачить. Він вкотре зауважив, скільки біди і смертей принесла Червона армія в наш край.
«Зривання стрічок – це позиція окремих громадян» - додав голова облради.
И ответ ему от простых граждан:
Петро | 10.05.2011 17:40
Сича до Збруча!!!
Фелікс | 10.05.2011 14:30
А якщо мені не подобається сьогоднішня криклива краватка на Сичі - я маю право протестувати і зірвати її з нього? Або мені не подобається значок на лацкані його піджака?
Здивований | 10.05.2011 14:28
Це повний провал політика Сича. Краще б він просто "сидів у кабінеті і моніторив рішення ради"
Сич | 10.05.2011 21:45
Люди, шановні краяни! Очевидно, я повинен внести ясність в питання мого перебування 9 травня в тому чи іншому місці. Насправді мною було прийнято дуже виважене і правильне для націоналіста рішення. Я взяв відрядження. Здається я виїжджав за межі області для проведення наукових досліджень. І якщо я зовсім не помиляють то виїжджав аж у Стразбург там в архівах Європрламенту відшукали цікаві документи про Ленкавського.
Націоналіст але не свободі | 10.05.2011 16:58
Що то за монітор в нього в кабінеті, який дозволяв моніторити виконання рішення сесії. Та сказав би правду - включив ТБ, переглядав новини в інтернеті, рахував кількість згадок про рідну партію і чекав ... Чекав поб"є чи не поб"є рідна міліція рідних однопартійців. А потім прийшли керівники мітингу від Свободи, розказали в ролях про сам мітинг. Сич узагальнив всю інформацію і урочисто доповів Тягнибоку про Івано-Франківські досягнення в боротьбі з 75-85-літніми старими
навіть не Сичу | 10.05.2011 13:27
Свободівці - от бачите, як лідери маніпулюють партіями - з кабінетів. Дурні ви, що повелись на це все, дурні бо певно молоді.
Последний раз редактировалось Фрези Грант; 10.05.2011 в 22:32.
А ведь за этого Сыча кто-то голосовал.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Социальные закладки