а что, на форуме мало клоунов, что вы вдруг по этому заскучали?![]()
|
а что, на форуме мало клоунов, что вы вдруг по этому заскучали?![]()
Какой смысл голосовать за партию, которая на ближайших выборах НЕ ПРОЙДЁТ в парламент? Сейчас драка между помаранчевыми и голубыми(ничего личного, никого не хотел обидеть). Проходят из помаранчевых только Ющенко и Юля, а из голубых Янык, комуняки и пару каких-нить шавок, типа Литвина, Витренко(не преведи Господь) и т.д. Голоса всех, кто не проголосовал за прошедшие в парламент партии пи блоки делятся пропорционально между прошедшими. Т.е из трёх человек, проголосовавших за Свободу, которая, увы, не пройдёт, один голос достанется Яныку! Господа, желающие голосовать за Свободу, вы хотите, что б Ваши голоса доставались Яныку? Если нет-- выберите из Юли и Ющенка и голосуйте. А уж на следующих выборах можно будет голосовать и за Свободу, и за ПРП и т.д. А на ЭТИХ выборах баловаться не надо. Простите, что написал длинно. Всем УДАЧИ
Доречі, "Тягнибоківцям" гарний життєвий приклад яка ідеологія та політика потрібна Україні.
Розглянемо кілька моїх останніх висловлювань в цій темі.
З одного боку, я як націоналіст не відмовився жодним чином від своїх переконань і лишився на своїх засадах, а з іншого - маю підтримку тієї частини українських громадян, яких звикли характеризувати як "проросійськи налаштованих". Окрім того, їм можливо стали трохи ближче
мої власні переконання.
Принаймні, від тих, хто вважає мене своїм опонентом я отримав 6 "респектів" - нехай це буде такою собі проекцією на політику.
При цьому звичайно, прихильність так званих "проукраїнськи налаштованих" громадян я теж не втратив.
Що правда Norman, з каментом "бовдур" таки округлив мою репутацію.
Виникає ситуація, коли і "вовки ситі і вівці цілі" - ось якої має бути українська політика.
Не батогом треба примушувати любити Україну як наполягає "Свобода", а "пряником".
Тільки і лише так, можна здобути мир та злагоду.
Последний раз редактировалось YOKO; 12.09.2007 в 08:44.
Тут могла бути ваша реклама
А в чому політична проституці?
Можна по пунктам? Адже ти її побачив.
Оце і все що ти накопав з моєї проституйованості?Сообщение от Norman
Друже, а чим ти від комуністів відрізняєшся, скажи будь ласка?
У вас в "Свободі" бачу "інакомисліє" так же переслідується як КП.
Як у тебе взагалі повертається язик називати толератнтне відношення ДО СВОЇХ ЖЕ СПІВВІДЧИЗНИКІВ проституцією?
По твоєму, НЕ проституція - це коли розпалюєш міжнаціональну ворожнечу, та налаштовуєш одну частину громадян проти іншої?
Я нарешті зрозумів, хто ДИСКРЕДИТУВАВ і продовжує дискридитувати саме поняття націоналізму.
Ви не націоналісти, ви соціалісти націоналістичного толку.
Як ці два слова звучать разом, гадаю ти і сам знаєш.
Ви лише прикриваєтесь націоналізмом, до якого і відношення не маєте.
Ви шкодите Україні не менше ніж бородатий Кауров та Вітренко.
Так, але ж ви якраз цього не робите, а навпаки шкодите.Сообщение от Norman
За красивими лозунгами лише ворожнеча. Хоча навіть лозунги й ті б підправити не завадило б...
Під гучні промови про всеохоплюючу любов до України ви лише їй шкодите.
Я був на мітингу в захист українською мови на Думській.
(це тоді коли Каурова фекаліями облили)
Було багато людей обвязаних стрічками з надписами "Я люблю Україну" та "Я люблю українську мову", у мене таких не було, бо не було в цьому необхідності, моє серце ними оперезане.
Так багато з тих, хто "любить українську мову" розмовляє тим не менше зовсім іншою мовою, а у мене хоч такої стрічки і не було, я розмовляю українською.
То ж можна декларувати одне, а робити інше, а можна обійтися без фетішей, та робити свою добру справу мовчки, без реклами.
Невже ти гадаєш, що якщо ти підвісиш ALKA за ноги, та будеш йому "водні процедури" в якійсь криніці влаштовувати і примушувати співати гімн України, то він від цього більше полюбить кріїну в якій живе?
Та ні ж, через тебе він її просто зненавидить, то ж подумай добре, чи відповідають твої дії твоєму ж постулату про "захист нації".
Доречі, нація - це не національність, вищезгаданий для приклада ALKA ТЕЖ ЇЇ ЧАСТИНА.
Последний раз редактировалось YOKO; 12.09.2007 в 09:37.
Зи. поки писав про АЛКА, він і сам з`явився.![]()
Фух....Ну спасибо ЙОКО.Читтаю начало... ну думаю кирдык...Невже ти гадаєш, що якщо ти підвісиш ALKA за ноги, та будеш йому "водні процедури" в якійсь криніці влаштовувати і примушувати співати гімн України, то він від цього більше полюбить кріїну в якій живе?
Та ні ж, через тебе він її просто зненавидить, то ж подумай добре, чи відповідають твої дії твоєму ж постулату про "захист нації".
Доречі, нація - це не національність, вищезгаданий для приклада ALKA ТЕЖ ЇЇ ЧАСТИНА.![]()
Я тут на "симпатичную" цитатку наткнулась.
"Сладостной, мягкотелой, философской человечности здесь нет места. Следует использовать сей благоприятный исторический момент и очистить (...) землю и нашу нацию от всех бедствий, свалившихся на нас в течение веков. Даже заблудшие или охваченные анархией (представители нашей нации) будут беспощадно уничтожены. Следует быть безжалостными к ним. Беру на себя всякую формальную ответственность. Утверждаю, что нет законов. Таким образом, действовать следует без рамок, в условиях полной свободы"...
Как думаете, кто писал?..
И это пройдет.
Так так...Сообщение от lens
Теж один соціаліст націоналістичного толку. )
Що цікаво - цитатка навіть не з Гітлера, писано куди меншою за масштабами фігурою. За маршала Іона Антонеску був такий собі Міхай Антонеску - невтомний пропагандист ідеї "етнографічної держави", в якій "не кордони визначають силу роду, а расова однорідність і чистота".
Які ж вони всі схожі... У всі часи.
И это пройдет.
Та я вже за власну долю переживати почав, я в якійсь мірі грек, навіть прізвище у мене грецьке, хоча по духу я 100%-й українець, та й генетично я переважно українець.
Ще депортують кудись. ))
Социальные закладки