|
Вообще это бред конечно..в нашем законодательстве в каждой области права свое понятие кто такие члены семьи
По Жилищному-По семейному кодексу -Відповідно до ч. 2 ст. 64 ЖК України членами сім'ї є: подружжя, їх діти та батьки, що спільно проживають із уповноваженою особою; інші громадяни, якщо вони постійно проживають із власником житла і ведуть із ним спільне господарство.Та постанова. на основании которой назначается пособие 1751ст. 3 - 2. Сім'ю складають особи, які спільно проживають, пов'язані
спільним побутом, мають взаємні права та обов'язки.п.22 -До складу сім'ї особи, що звернулася за призначенням допомоги, включаються чоловік (дружина); рідні, усиновлені та підопічні діти зазначених осіб віком до 18 років, а також діти віком до 23 років, які навчаються за денною формою у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах I-IV рівня акредитації і не мають власних сімей, незалежно від місця проживання або реєстрації місця проживання; неодружені повнолітні діти, які визнані інвалідами з дитинства I і II групи або інвалідами I групи і проживають разом з батьками; непрацездатні батьки чоловіка та дружини, які проживають разом з ними і перебувають на їх утриманні у зв'язку з відсутністю власних доходів; жінка та чоловік, які проживають однією сім'єю, не перебувають у шлюбі, але мають спільних дітей. До складу сім'ї баби, діда або іншого родича, що фактично здійснює догляд за дитиною, не є усиновлювачем або опікуном дитини і звертається за призначенням допомоги, не включається дитина, на догляд за якою призначається допомога. До складу сім'ї не включаються особи, які перебувають на повному державному утриманні.
да с выплатами вообще непонятно,три мес не платили(думала,что заплатят за три мес сразу)ага разбежались
,заплатили только за один(гос мне два мес простило
)
ещё обвиняют нас,что нарожали ради пособия(сидеть дома с двумя маленькими детьми и жить троим на 840 которые ещё и не платят)-круто
наболело,просто в совбесе (киевском районе)одна с........... мне не хочет повышать"справка о доходах"
ТРИ БОГАТЫРЯ:
Игорёк 2007
Виталик 2010
Матвей 2013
девушки если доки на повышенное подавала в октябре, а последнюю справку донесла в начале ноября
когда мне денежку ожидать(а то я забыла у инспектора узнать)
можно надеяться на декабрь или уже на январь?
личность в том,что я получаю 840,муж оф не работает,пошла подовать на повышение,а инспектор мне говорит,радуйтесь тому что дают,в др странах и этого не дают.а муж пусть идёт работать оф, а если не может найти работу,тогда разводись ,прям таки настаивала на моём разводе.после такого отношения других слов о ней у меня нету
ТРИ БОГАТЫРЯ:
Игорёк 2007
Виталик 2010
Матвей 2013
ТРИ БОГАТЫРЯ:
Игорёк 2007
Виталик 2010
Матвей 2013
ТРИ БОГАТЫРЯ:
Игорёк 2007
Виталик 2010
Матвей 2013
Не нужно говорить ,что живут в другом месте))Живут вместе,но доход-мужа,жены и детей)))
Девченки а кто-то получил наконец-то пособие в Малиновском р-не???
Добрый вечер!Скажите, пож, я являюсь матерью-одиночкой и получаю обычное пособие, могу ли я подать на повышенное пособие матери-одиночки? Какие документы нужно собрать для подачи повышенного пособия?(повышенные 130 я получаю, нахожусь в декретном отпуске)
ТРИ БОГАТЫРЯ:
Игорёк 2007
Виталик 2010
Матвей 2013
Перерасчёт приходит одной суммой(вместо 130. я получила 500 за новый месяц + 370и 370 за сент и октябрь.(на перерасчёт подала в сентябре))Итого мне пришло 1240 одной суммой))Другая сумма мне приходит-един.разовая помощь при рожд.840 на 2 ребёнка))
Социальные закладки