зу наконец показала своё нутро. ненависти в стране прибавилось. я теперь даже представить не могу, как с ними спокойно жить дальше в одном государстве.
|
зу наконец показала своё нутро. ненависти в стране прибавилось. я теперь даже представить не могу, как с ними спокойно жить дальше в одном государстве.
Без комментарий
Біда в тому що нормальні люди можуть проявити себе лише на виборах і то якщо є адекватна альтернатива політична сила за яку можна проголосувати. Якщо ви очікуєте що нормальні люди вийдуть на вулиці протестуючи проти свободівців то цього не буде, а) тому що не має поміркованої політичної сили яка б враховуючи регіональну специфіку могла б протистояти радикальним націоналістам, яка б могла висловлювати позиціюцих людей і влада не зацікавлена в появі цієї політичної сили б) нормальні люди є менш політично активними від радикальних.
Приклад: У Львові на виборах переміг Садовий (не будем про його особисті якості, в даному моменті важливо що він не радикальний націоналіст) а не Михальчишин. Чому? Тому що була альтернатива.
Давайте не будем говорить о плохом, а лучше сделаем... В.Ф. Янукович
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Дикий народ. Єто разве можно сравнить с потасовкой с участием Маркова, которою уже лет пять обсмакивают.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки