Пока реклама, пошла себе бутербродик сделала, под Розитин фейс я б есть не рискнула...
|
Пока реклама, пошла себе бутербродик сделала, под Розитин фейс я б есть не рискнула...
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
Що не кажіть, а Оля досить таки розумна дівка. Те що вона не зрозуміла суддям, дівкам, глядачам не означає, що вона тупа чи порожня. Це означає, що вона не така як інші, вона оригінальна, і це не означає що вона тупа.
Але натовп не приймає того, хто не такий.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Та не те шо не хоче..вона просто трошки тупенька и не взмозі сформулювати фразу так, щоб не спалити на всю країну, що в цьому говношоу (реально вже нудить від нього) все за сценарієм старої діви калинималини (яка теперь сидить і згадує якою була дурою раніше, бо перебирала чоловіками...а зараз локті гризе ))))
Последний раз редактировалось Yul.ua; 04.05.2018 в 23:26.
Ну як може старій жабі щось подобатись в неймовірно красивій дівчині?
Оля просто шикарна. А ті, хто її не розумію хай ідуть, ідуть, і не тільки ідуть, а й ідуть..... до вітру....)))))
А платье у Калины...
Да, стилистов на мыло
Хотілося б її побачити в комфортному для неї середовища. Це може бути досить неочікувано. Я знала таку людину, яку всі вважали дурочкою і я у тому числі. Але потім доля звела і я зрозуміла, що це дуже тонка і вразлива дівчинка. І тепер я таких дівчат бачу за кілометр. Просто прийняти те, що не схоже на тебе важко.
Поддержу. Оля еще покажет, если не опошлится в конец, что что-то рациональное в ней есть. Не поняла фразу Рождена, о том, что девушка не должна стесняться выполнять любую работу.... типа того... Он обалдел???? Я бы такого "кандидата" послала бы сразу... Правильно Яна ушла. Ну,Анетти, понятно, семью во второй раз 100% бы не втянула в проект.
Оленька пластиковая улыбака,на ресепш её... хотя нет там нужна соображалка,в витрину её(кунсткамеры)
Нет настроения-сьешь шоколадку!Не помогает-запей коньяком!
ShaLi
я роблю все можливе, закачую 6 частину і пш, почекай трохи..., подивись поки ПШ )))
Социальные закладки