|
Тут могла бути ваша реклама
Чому? Кіпіані ж не стверджував, що всі голоси, які було віддано за Ярослава в останні дні - куплені.
Подивіться на відрив Ярослава від Амосова. Там вистачило б і значно меншої кількості голосів, щоб перемогти.
А приплюсуємо туди й ті голоси, які отримали в результаті кампанії: Голосуй за Ярослава, або буде Бандера і матимемо знайомі цифри.
Кіпіані говорив лише про ті голоси, які надходили з одних й тих самих номерів і їх кількість значно перебільшувала, середньостатистичну кількість з одного номера.
Навіть найкращі стають згодом катами
Я чесно кажучи взагалі проти того, щоб з одного й того ж номера можна було декілька раз голосувати. Але телеканалу головне баблоси ясна річ...
Тут могла бути ваша реклама
Навіть найкращі стають згодом катами
В таком случае, если эти голоса ничего не решали, для чего Кипиани поднял волны? Пропиариться лишний раз? Так это зря - я ни до проекта, ни сейчас, не знаю, кто это такой.
Хотя вряд ли.... По его логике, за Ярослава до последнего дня голосовало от 1 до 2 тысяч человек, и только за последние сутки - 490 тыс... Намек на явную фальсификацию, типа 489 тыс - левые звонки...
Ярослава можно с полным правом называть как украинцем так и русским,белорусом,поляком...
Украина узурпировала его для себя![]()
темнее всего под пламенем свечи...
епт!!!... опять "рука москвы"Россия голосовала))![]()
![]()
Если бы Ваш родственник прошел Великую Отечественную до Варшавы, и вернулся живым, здоровым домой, а погиб от бандеровца через год после войны, я бы послушала Вас сейчас.
Мелете чушь тут всякую. Противно видеть и слушать. Все они обыкновенные убийцы и предатели своих сограждан!![]()
Социальные закладки