В роуминге "пропадают" деньги со счета. Якобы используется интернет. Хотя всё отключено.
| ||
Тема: Киевстар
В роуминге "пропадают" деньги со счета. Якобы используется интернет. Хотя всё отключено.
Не спорю с глупцами,не хочу опускаться до их уровня,там они задавят опытом.
С какого момента должна считаться оплата за звонок? Знакомая недавно случайно набрала номер в Европу, пока сообразила, пока отключила, пошло пару гудков вызова, но соединения не было. Сняли 20 грн...
та там вообще мрак, щенки заточены на стариков впарить подороже, общался сегодня с одним, втирал тупо 2+2*2 ну калькулятор же умный, надо было видеть как он загорелся увидев бабушку на горизонте
Ахаха очередное покращення
https://usionline.com/2019/05/17/por...uyushhem-godu/
Ось тут обговорювалося і роз'яснювалося. В якій мережі (ЖЖЖ чи ЖЖЖЖ) телефон?
Это бред. А гигабит это где то в лаборатории.Связь 5G гораздо быстрей и без того скоростного 4G. Она способна обеспечивать скорость на уровне в среднем 1 Гб/c с минимальной задержкой до 1 мс.
яка вартість хвилини дзвінка на той номер? Якщо не було з'єднання то й не повинні були гроші зниматись, але там може бути щось, що підіймаю слухавку та потім грає гудки. Тоді з'єднання було, телефон повинен його показати, якщо це смартфон, втни зазвичай показують тривалість дзвінка.
Без понятия. Но судя по списанной сумме, похоже, что 20 грн/мин.. На телефон после этого пришло сообщение от киевстара, что дали за 20грн 20 минут до конца суток в страны группы 1.
Не понял о чем речь... Не было слышно явно никакого автоответчика, ни перенаправления, обычные гудки.може бути щось, що підіймаю слухавку та потім грає гудки.
Не смартфон. В журнале звонков вызова вообще нет.якщо це смартфон, втни зазвичай показують тривалість дзвінка.
Ну ось це й відповідь, а не 20 грн/хв.
з сайту київстара - Плата за пакет нетарифікованих хвилин знімається в першу секунду вихідного дзвінка. Вартість першої секунди кожної хвилини розмови дорівнює зазначеної вартості хвилини. Вартість всіх наступних секунд зазначеної хвилини в межах розмови включена до вартості такої першої секунди розмови. Якщо з'єднання не було, зняти не повинні. Тобто чи Київстар просто так знявгроші чи з'єднання було. Я тобі скинув номер моєї перукарні, можеш подзвонити та подивитись як слухавку знімається на першій секунді, а потім йдуть гудки.
Ще раз. Тягне не телефон. Тягне стандарт зв'язку 4G. Бо там нема звичного радіоканалу. А лише інтернет-канал.
Як тобі ще це пояснити???
Інакше, простою мовою - якщо в тебе лише мережі 2-3G активовані - то жодних проблем. Якщо 4G та сімкартки, які ці ЖЖЖЖ підтримують - то треба мати пакетний інтернет. Інакше будеш "попадати на гроші".
Є такий собі профільний форум з мобільного зв'язку. Там все розжовано.
ЗИ. Посилання не даю, бо тут його чогось не люблять.
Еще раз. Для тебя.
Два абсолютно одинаковых телефона, с одинаковыми настройками. От и до.
И там и там 4G не отключалось. Никогда. И никогда со счета не "пропадали" деньги.
А тут нежданчик, на одном таинственным образом исчезают деньги, на другом нет. И кстати, после звонка оператору сие безобразие прекратилось)
Последний раз редактировалось Tymoty; 20.05.2019 в 12:50.
Tymoty, я сказав свою думку. Для цього і форум і існує - для обміну думками.
І ще, коли з'ясуєш, що я був правий, не забудь вибачитися.
Социальные закладки