Сообщение от
Iрися
Знаєте, в мене за 10-11 клас в школі встигли змінитися 3 вчительки. І у трьох були АБСОЛЮТНО різні підходи до історії. Одні й ті самі події в нас трактувалися як завгодно, але не однаково. З тих пір для мене не існує поняття "викладається в школі". Є викладачі, а вони різні.
В мене була прекрасна вчителька з російської мови та літератури, тому бази, яку вона заклала, вистачило й на філологічний факультет. А от викладачка з української мови та літератури була не дуже, тому все доводилося вчити самій.
ТОму не кажіть мені про програми, кількість годин. Це така фігня...
І, до речі, знаю одну випусницю зі Львова. Навчалася вона в російському класі і хто такий Пушкін знає. Так шо, не пройшло питання?!
Рада за Вашу дочку, але це не пояснює Вашого небажання, щоб Ваша дитина вивчала українську мову та літературу.
Про інші професії зна, але це випадок з мого життя, а мені не доводилося складати фізику чи математику інакше залюбки розповіла щось прикольно.
І про університет Поплавського мені також не треба розказувати. Подрага місяць тому вступила, і знали б Ви як Вони там лютували через російську мову і як їй, харків'янці, додали балів просто за відмінні знання з української мови та культури взагалі.
Це ненаціоналізм, це просто повага до держави.
А як добре Ви знаєте українську літературу, щоб так казати?!
І Ви можете уявити ситуацію, коли б, наприклад, у Франції казали, що їх література - це фігня, а от англійська чи німецька - просто шедеври?! Я не можу, а у нас це цілком реально. І зокрема в тій самій Франції навряд російьску літератур ставитимуть вище за свою. Я в жодному випадку не хочу принизити російську літературу, але смішно читати пости про шедевральність цієї літератури та нікчемність іншої.
Социальные закладки