|
Последний раз редактировалось Кац; 04.02.2020 в 12:47.
Гляну. Меня тогда больше озадачило что говорить, если поставят за поворот налево.
Ещё о стрелках. Они разрешают поворот направо только из первого ряда? А выезд с 1ст ЛД на Малиновского? Там вообще нет поворота, скорее, изгиб. С левого ряда можно? Так же и у Ивановского моста в сторону 7го.
если нет знака движение по полосам, то только с правого.
с Ивановского на седьмой (если ехать с житомирской) одна полоса.
Votum separatum
Есть подозрение, что стрелка с Привокзальной налево на Пантелеймоновскую начала включатся одновременно с основным зелёным. Если водитель решит, что перегорела лампочка, у планетария его разочаруют! Ноу-хау?![]()
скажите, пожалуйста, в Украине предусмотрено какое-то наказание за преднамеренный наезд на животное?
В ПДД говорится, что при появлении животного на дороге нужно сбросить скорость, остановиться, бла-бла-бла. А если человек, увидев собаку, набирает скорость и сбивает ее?
Я думаю, что я думаю, следовательно я думаю, что существую.
вот такое:
Стаття 89. Жорстоке поводження з тваринами
Жорстоке поводження з тваринами, їх мордування або вчинення
інших дій, що призвели до їх мучення, каліцтва чи загибелі, -
тягнуть за собою накладення штрафу від дев'яти до двадцяти
одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян.
но как по мне лучше кирпич в лобовое
Так, чтобы именно по ПДД, то нет, но
УК, Стаття 299. Жорстоке поводження з тваринами
1. Знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів, а також нацькування зазначених тварин одна на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, -
караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.
+ http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=3447-15, но это вроде немного другое.
У дураков две беды - дороги и Россия.
ну вы тут и насоветуете
какое еще обращение с животными у водителя авто
На что можно наскрести, так это на ДТП и то если докажешь что собака это твое имущество и тебе в следствие гибели причинен материальный ущерб.
дорожньо-транспортна пригода - подія, що сталася під час руху транспортного засобу, внаслідок якої загинули або поранені люди чи завдані матеріальні збитки;илиСтаття 122-4. Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди
Залишення водіями транспортних засобів, іншими учасниками дорожнього руху на порушення встановлених правил місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні, -
тягне за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.
но кто ж за это возьмется доказывать, тем более то как описано, что якобы умышленно увеличил скорость?!Стаття 124. Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна
Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, -
тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
Можно с левой, можно.
Кстати, если светофор горизонтальный - то по ПДД - это проезд на красный.Стрілка зеленого кольору на табличці, встановленій на рівні червоного сигналу світлофора з вертикальним розташуванням сигналів, дозволяє рух у зазначеному напрямку при увімкненому червоному сигналі світлофора з крайньої правої (лівої) смуги руху за умови надання переваги в русі іншим його учасникам...
Тот водитель сбил животное на встречной полосе. И там однозначно не было безвыходной ситуации. Просто взял ни с того, ни с сего выперся на встречную, когда там пугливо стояла собачка.
Я думаю, что я думаю, следовательно я думаю, что существую.
Социальные закладки