Сообщение от
Богомолики
А вы где были вчера ???? Капец, шо за претензии ????(( общественное инспектирование произведено после трагедии .. Там множество фотографий .. И полностью перечёркиваете слова мэра .... И снова фб: Друзі.
Я зараз не буду вдаватися в подробиці сьогоднішніх протистоянь біля Міської ради, розмірковувати на предмет того, наскільки сильно перевищували повноваження поліцейські, розбиратися в тому, чому в черговий раз Міськраду, окрім поліції охороняла та протизаконно створена муніципальна охорона.
Також не бачу сенсу говорити і про те, що трагедію, яка сталася вчора, використають і, власне, вже почали використовувати в своїх особистих політично-комерційних цілях окремі діячі та політичні сили.
Я хочу сказати лише одне.
Ми маємо домогтися справедливого покарання для усіх, хто винен в тому, що загинули діти.
Вчора жадібність та повна безвідповідальність на всіх рівнях муніципального управління стали причиною страшної смерті як мінімум двох дітей.
І зараз я хочу звернутися до усіх одеситів, насправді не претендуючи на те, що в цій ситуації ви сприймете мене більш чесним або більш порядним, аніж інших, і т.д.
Я просто хочу попросити вас не залишатися осторонь і не закривати очі на те, як чиновницька жага до наживи на усьому, на чому тільки можна нажитися, призвела до страшної трагедії.
Завтра об 13:30 прийди під стіни ОДА (проспект Шевченко, буд. 4), тільки разом ми зможемо домогтися справделивого покарання для усіх винних, та зупинити будь-які спроби політичного піару на трагедії!!!
Репост вітається.
Социальные закладки