| ||
Тема: Поезда, поезда.....
Ок, даже, пожалуй, не на паузу, а закроем тему.
Поезд из Равы-Русской до Львова не уйдет раньше, чем прибудет поезд из Варшавы до Равы-Русской.
Сколько ситуацию не меняй, я все равно останусь при своем мнении, что это не реально, чтоб вагоны ходили пустые из-за массового опоздания пассажиров, на места которых не могут продать билеты другим пассажирам, потому что массово опоздавшие свои билеты не сдали. Вот то, что вагоны могут ходить пустыми из-за каких-нибудь коррупционных схем, скупки-перепродажи билетов - вот в это поверю.
тут стільки намутили, це я не так зрозумів.
Якщо пасажир спізнюється на потяг через те що чартер спізнився то зазвичай це проблеми пасажира. Якщо брати до повномасштабного то обов'язки туроператора починались в аеропорту вильоту і там закінчувались. Відповідно до норм чартерів він повинен бути у ту добу котра зазначена у квитку, час ніхто не гарантує.
Якщо брати щось де можна спізнитись на потяг до Одеси з Львова то це мабуть якісь автобусні екскурсії по Європі. Якщо вони починаються у Львові то у Львові й закінчуються. Я ніколи ними не користувався але думаю що там у договорі зазначено що розклад орієнтовний та не гарантується. Але це моє арипущення.
Всім дуже дякую за відповіді, купа корисної інфи.
Питання виникло у зв'язку з тим, що на сайті та у моб застосунку немає потягу 037Л (Ужгород-Одеса), з відправкою зі Львова. Він робить там майже півгодинну зупинку, і теоретично я маю можливість придбати квиток Львів-Одеса саме на цей потяг. Та у списку доступних потягів саме зі Львову його немає.
З наступної станції "Красне, Львівська обл." він доступний. З попередньої станції "Стрий" теж, звичайно наявність на попередній день.
Тому я думаю купити квиток Стрий-Одеса, та сісти на ньому у Львові за цим квитком.
Питання - чи існує ця зупинка і ця можливість сісти на цей потяг у Львові? Чи цю зупинку відмінили? Чи там неможливо сісти? Петро, допоможи, будь ласка.
Загальний номер телефону для з'єднання з оператором - не працює, 6 разів по 15 хвилин послухала цікаву музичку, але воно шо в рельсу. Чат-боти теж мертві. Чухати на вокзал не має можливості.
Як на мене, якщо все ж зупинка є, і можливість сісти на поїзд є, то це виглядає як якісь баг у он-лайн замовленні, підозрюю що можливо тому що потяг з Мукачево відправляється у 20.57, а у Львові він вже наступного дня о 00.53, та через цей короткий перетин доби воно лагає

Львів настільки сурьозне станція та місто, що зупинки є всім транзитним поїздам. На сайті продажу білетів це більше інформація за наявності або відсутності білетів по данній станції, а не за саму зупинку поїзда. Якщо нема білетів, то типа нема зупинки. Але це формально, сама зупинка нікуди не зникає, та є у наявності, як константа у розкладі руху данного поїзда. З білетом зі Стрию можете вільно сідати на своє місце у Львові.
Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 20.07.2025 в 23:16.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Реально УЗ теперь билеты на популярные направления изъяла из касс и продает их только через свое приложение и Дию?ПЧ.Петро Чорномор, это правда?

Напрямую не скажу, не в этом сервисе работаю, но по сообщениям СМИ слышал то же самое, вполне возможно, что это так. На основании этому привели статистику (как горил Борис Николаевич -- понимаешь!) -- что до 90 градусов, в смысле, процентов битлов, билетов, то есть, покупают онлайн. А на счёт популярных направлений, то слышал, что через онлайн сервисы, без наливной, пардон, некогда исправлять, без наличной продажи осуществить (хотя, это тоже не совсем правильно, есть, кто имеет право на льготные билеты на различных основаниях, тут без безналичной системы не обойтись, может, будет исключение только для такой категории).
Ты, Ричард, помнишь, что я консерватор, и с большим трудом признаю различные новшества, перехожу на них только под внешним давлением, когда просто не оставят выбора. В банковском приложении есть онлайн карточка, и просто наличная дебетная пустышка, на неё можно будет с основной карточки переводить незначительные средства, чтобы при оплатах не светить данными основной карточки, дабы избежать мАшИнничества.)))
Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 25.07.2025 в 17:51.
Без вільних місць він дійсно існує на будь-яку дату. Спробуйте пошукати сьогодні на 13 серпня, як раз воно доступне. Зі Львова немає (на 13 серпня), а з попередніх станцій (хай Мукачево) є (звичайно з виїздом 12 серпня).
Та й що можна робити не так на сайті де тільки станції і дату треба ввести
Позаяк, намагатимусь якось обійти цю проблему![]()
Укрзалізниця в тестовому режимі вводить верифікацію через Дія.Підпис також і для низки популярних поїздів
Продовжуємо використовувати всі способи, щоби зменшити кількість можливих зловживань під час придбання залізничних квитків. Відтак з 1 серпня, аби купити чи повернути квитки на певні внутрішні поїзди, пасажири повинні верифікувати особу через Дія.Підпис.
На першому етапі впровадження змін верифікація потрібна на рейси:
№105/106 Одеса — Київ;
№91/92 Львів — Київ;
№29/30 Київ — Ужгород;
№12 Львів — Одеса;
№27/28 Київ — Чоп.
Придбання квитків на ці рейси через каси буде недоступне.
Нові правила не стосуватимуться рейсів зі спецрезервом квитків для військовослужбовців. Захисники і захисниці надалі можуть бронювати та купувати такі квитки через спеціальний сервіс Укрзалізниці та через Армія+.
Укрзалізниця також продовжує роботу над запровадженням авторизації в застосунку через BankID.
...Мы жили тогда на планете другой((((
так, питання теж саме:
чому потяг існує, зупинка існує, квиток зі львова НЕ існує, квиток з мукачеве існує.
Гадаю вже максимально спростила.
Думала, що якісь підводні камені, типу немає зупинки у Львові, тому і питала. Але все ж виглядає як баг у відображенні наявності квитків.
Добре, не парьтеся, це вже неважливо, буду перевіряти досвідом![]()
В мене є припущення що УЗ не може чи не бажає забезпечити перевезення усіх бажаючих потягом Львов-Одеса. Для того щоб потяг Мукачево/Ясіня-Одеса не перетворювати на потяг Львів-Одеса продаж квитків з Львову до Одеси заблокований. Ви можете придбати квиток з Мукачева та сісти у Львові але менеджери у презентаціях будуть малювати який в них пасажиропотік з Мукачево. Ну й заплатите трохи більше.

"А хто вам заважатиме поїхати у Мукачево та там сісти у поїзд?" (Майже цітата).))))
Чому коли читаю таку новину перша думка - щось вже мутять?
Якась маячня - верифікування особи. А паспорт наприклад, чи інший документ - вже відминили? Це більше не верифікація особи?
Гадаю - відмінять, бо виглядає неможливо для реалізаціїю
До того ж читала коментарі юристів - це нав'язування послуги (Дія) щоб скористатися іншою послугою (придбання квитка), що протеріче закону напряму
Увага!!!
УЗ
Продовжуємо курсування додаткових літніх поїздів у серпні.
Поїзд № 708/707 Одеса – Вінниця вирушатиме з Одеси та Вінниці 1 та 3 серпня.
Поїзди № 740/739 Київ – Кривий Ріг та № 753/754 Кривий Ріг – Київ курсуватимуть 31 липня, а також 2, 4, 6, 8, 10 серпня.
Поїзд № 275/276 Київ – Вінниця вирушатиме з Києва та Вінниці 1 та 3 серпня.
☝️На маршрутах будуть задіяні купейні вагони з місцями для сидіння.
Будь ласка, будьте уважні при виборі місць та звертайте увагу на позначку, що білизни у цих поїздах н е б у д е.
...Мы жили тогда на планете другой((((
Социальные закладки