Скільки квадратних кілометрів плитки поклали і скільки будинків звели професор?
| ||
Тема: Ремонт в квартире.
Скільки квадратних кілометрів плитки поклали і скільки будинків звели професор?
Всем привет.
Какие сейчас расценки на ремонт ( работа+материалы) за м2, в новострое? Бюджетный вариант и средний уровень.
Отвечай на добро-добром, а на зло-по справедливости.
Це коли? У срср чи що?)) так а що там щось залежало від виконроба?)) що давали з того і ліпили) А те що сучасне типу кадора, стіконв, будови , то нормальна будова...нічого там поганого немає , окрім шум ізоляції)))але то девайс дорогий і забудовник вважає що кожен хай сам собі ізолює шум))
Ви живете так, як обирали вчора...
При совці - і скільки вкрали, і як усе було криво зроблено. Причому тут що давали, якщо щілини між плитами були замазані шпаклівкою зсередини. Нафіга той виконроб, якщо він не контролює своїх працівників. Заселення до нової квартири починалося з ремонту.
Зараз, може, і краще, але і паркінги підтоплює, і під теплоізоляцією вода може текти, і шумоізоляція ніяка. Може це і локальні випадки.
Тоді робили массовой щоб розселити населення з комуналок)) Люди яки роками жили з загальною кухнею і туалетом, радили і були щасливі що є своє)) хоч і не зовсім своє)) Та й матеріалів для оздоблення майже не було)) А зараз що?)) А зараз шукають дешевше майстрів щоб зробити максимально дорого ))))Я вже писав тут що попрацювавши майже 3 рокі у Європі, і побачивши як вони роблять ремонти і у яких вони живуть ремонтах, мене постійно мучить питання))) чому вони живуть у будинках по пів мілліонам, а ремонти роблять просто і практично)) і це я не у даного клієнта працював)) парадокс)) потім зрозумів чому так)) чим меньш захищений робітник, тим більш складний дизайнерській ремонт)))
Ну коммуналка это ещё пол беды ,люди жили в бараках,в подвалах а в начале 60- в Киеве ещё жили в землянках
Поэтому и было развернуто массовое строительство и по тем критериям качества довольно таки не плохое,во всяком случае если сравнивать с современным строительством ,в микрорайоне была предусмотрена школа,лет.садик,спортивная площадка в величину футбольного поля....
Любая власть для черни ненавистна
Nickolay
откуда я знаю при чем?А при чем здесь плиточник
поэтому и спрашиваю
всегда думал что итоговый результат = материалы + работа
поэтому на грязные работы материалы покупали рабочие
что бы не было потом - "это вы купили плохой бетонно контакт или гипс или еще там шото"
потом переделывали...
за последние 4 года общее качество работ тоже, за последние лет десять качество материалов резко ,,просела,, ,
я не специалистчто же касается усадки дома я думаю ,что это причина сильно привеуличенна....
но чисто физика вопроса мне кажется логичной
Последний раз редактировалось олег79; 08.09.2025 в 08:05.
Не ищите счастье
Оно уже у меня
Та особливо нічого не змінилось. Робота подорожчала і це зрозуміло...ну і матеріали саме собою...А ви що гадали що у темі у яку не довгий час не заходять , сидять прям одні сметчикі яки вам намалюють ціну за ремонт ?)) робота буде зараз 150-200 баксів за метр підлоги ,якщо це новобудова...ну матеріали десь так само..ось і вийде ваші 400...але гадаю що зараз це буде біля 500...це хороший класичний ремонт з иаячкою та рівними стінами...Ну а вже все інше ,мебли,кухні та вікна ,двері то вже на яки гроші ви розраховуєте...Точно до сотні долларів вам ніхто не порахує ...якось так
Ремонт однушкм за м2 выйдет дороже чем в трешке. Все как правило выпендриваются санузлами и кухнями. Потому и разница.
По поводу качества при совке не скажу, но в 2003 делал себе ремонт в квартире от Черноморгидростроя. Из одного межплиточного шва на потолке достали тряпку, из другого кусок черенка от лопаты.
Социальные закладки