Тема: Ремонт в квартире.

Ответить в теме
Страница 4081 из 4081 ПерваяПервая ... 3081 3581 3981 4031 4071 4079 4080 4081
Показано с 81,601 по 81,615 из 81615
  1. Вверх #81601
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от АВ55 Посмотреть сообщение
    факт что ремонт под ключ выходит не менее 9000грн до 19000 грнза метр и то какой материал,вид работ и т.д.а цены на жилье наооборот расти начали))))особенно на дома и участки...вот так то
    Я працюю у будівельної компанії БудХаус....будинок 130 метрів продають за 130 тонн...якщо замовляють ремонт то ще +50 тонн..і розкуповують як гарячий пиріжків))) Якість виконання ?.ну все по рівню +/- 2..3 мм)) якисть матеріалів ну десь середній сегмент у сторону недорого)) будують швидко, внутрянкк роблять також швидко)) я укладаю плитку на підлогу, ще не уклав всю , а кухонщікі вже меблі збирають)) але всі задоволені всім добре)) і хто толковий ,особливо на малярці рубають і під 100 штук)) і роботи тьма...на рокі вперед..Я не оформлявся, бо завжди повинен бути варіант пійти і не люблю прив,язуватись до графіків)) але пока працюю.. якось так..Так що як не дивно роботи багато..будівельників не вистачає.
    Ви живете так, як обирали вчора...

2. Вверх #81602
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от олег79 Посмотреть сообщение
    да сказки она просто рассказывает

ждать нормального сантехника пару месяцев - факт
    искать строителей даже в Ильичевске и ставать в очередь - факт (объем неделя стоимость 120к)
    уже молчу про мебель
    шкаф 1,5 месяца - факт
    как и прочее все - долго и очень дорого...
    Та я її ппм,ятаю по розділу Політика...Вата ще та)) тепер ждуніха)) це дійсно так..Сегмент толкових виконавців дуже знизився, це є...Ну і дійсно багато хто боїться щоб не запакували...Хоча у нас ось запакували хлопця, а наступний день він з повісткою вже знову будує)) фасадник)) повістку сам бачив)) сказали прийти через тиждень)) звичайно що він не піде)).. а тцк у нас перед будовою їздять кожен день!!!)) я по расписанію)) але поводяться нормально...нікого насильно не пакують...там вся вулиця будується, чоловік 30-50 працює, то вони когось зупиняють, когось таки забирають, комусь просто повісті дають..Так що хлопці хоч і бояться а жити за щось потрібно)) так що цей дефіцит робочої сили ще не скоро закінчиться

3. Вверх #81603
    Вас здесь не стояло
    Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    але всі задоволені всім добре))
    зато люди не забивают себе голову тысячей ненужных вопросов как мы в ремонте и получат результат гораздо раньше
    поживут себе потом продадут с рассказами "делали для себя из дорогих качественных материалов"))
    ну как все сказочники у нас в городе
    Не ищите счастье
    Оно уже у меня

4. Вверх #81604
    Плиточник у шоколаді
    зато люди не забивают себе голову тысячей ненужных вопросов как мы в ремонте и получат результат гораздо раньше
    поживут себе потом продадут с рассказами "делали для себя из дорогих качественных материалов"))
    ну как все сказочники у нас в городе
    Я взагалі не можу звикнути до наших реалій)) працював у Бельгії у компанії яка ремонтує ванні кімнати)) Щоб ви розуміли це ремонти не 5-10 і навіть не 15 тисяч євро)) самий дешевий був 16800...самий дорогий 46 тисяч ...і це у будинках від 400 тисяч євро)) на ремонт ванної дається 10 максимум 12 днів!!)) це демонтаж всього і штукатурні..нові комунікації, новий піддон душовий та плитка ну і шкаПчик)) мені давалось 5 днів)) один день стяжка і 4 облицювання..Ніяких 45 градусів, якихось кнопок, полочек з плиткі ...максимум це нішу у душові 30 на 30 з алюмінієвим профілем) або купували зализну коашену нішу і її туди впихнути потрібно)) все!! Ніхто ніяких рівні не витримує!.. я приходжу і клею плитку по факту площини)) у кутах силікон..Я початку не між звикнути, багато часу витрачав на внутрішні кути)) ну як жеж, все повинно бути 2 мм як у нас)) з інструмента тільки болгарка ,діск і плиткоріз)) навіть у спец магазинів для плиточників немає ніяких черепах , та вибору того що у нас)) Потім мені почали робити зауваження, мов СаЩя це все добре і робиш ти добре ,кліетура довільна але не потрібно підганяти ті кути )) давай братан мов прискорься) і я перестав заморпсиватись та підганяти ті кути )) Я за те що люди задоволені тим що вони тебе чекали до одного року і ти щось робиш к них..Головне що новеньке, чистеньке, а мелочи ,кути 45 то дурня)) зараз мене повернули у реальність у нас)) знову у мене торба лісків черепах , болгарок..)) і там зарплатня мінімум 2500 до 3100, залежить скільки днів робочих та км до об,єкта, бо до 100 Ем їздити на роботу у один бік це у них нормально)) У людей головне функціональність, а естетика то дурня на яки не варто гроші витрачати))

5. Вверх #81605
    Хамелеонка
    Я взагалі не можу звикнути до наших реалій)) працював у Бельгії у компанії яка ремонтує ванні кімнати)) Щоб ви розуміли це ремонти не 5-10 і навіть не 15 тисяч євро)) самий дешевий був 16800...самий дорогий 46 тисяч ...і це у будинках від 400 тисяч євро)) на ремонт ванної дається 10 максимум 12 днів!!)) це демонтаж всього і штукатурні..нові комунікації, новий піддон душовий та плитка ну і шкаПчик)) мені давалось 5 днів)) один день стяжка і 4 облицювання..Ніяких 45 градусів, якихось кнопок, полочек з плиткі ...максимум це нішу у душові 30 на 30 з алюмінієвим профілем) або купували зализну коашену нішу і її туди впихнути потрібно)) все!! Ніхто ніяких рівні не витримує!.. я приходжу і клею плитку по факту площини)) у кутах силікон..Я початку не між звикнути, багато часу витрачав на внутрішні кути)) ну як жеж, все повинно бути 2 мм як у нас)) з інструмента тільки болгарка ,діск і плиткоріз)) навіть у спец магазинів для плиточників немає ніяких черепах , та вибору того що у нас)) Потім мені почали робити зауваження, мов СаЩя це все добре і робиш ти добре ,кліетура довільна але не потрібно підганяти ті кути )) давай братан мов прискорься) і я перестав заморпсиватись та підганяти ті кути )) Я за те що люди задоволені тим що вони тебе чекали до одного року і ти щось робиш к них..Головне що новеньке, чистеньке, а мелочи ,кути 45 то дурня)) зараз мене повернули у реальність у нас)) знову у мене торба лісків черепах , болгарок..)) і там зарплатня мінімум 2500 до 3100, залежить скільки днів робочих та км до об,єкта, бо до 100 Ем їздити на роботу у один бік це у них нормально)) У людей головне функціональність, а естетика то дурня на яки не варто гроші витрачати))
    Необоснованно дорого + левой ногой и на тяп-ляп сделано + ждать криворукого "мастера" год, - нет, у нас так НЕ прокатит! ))
    Привыкай к нашим реалиям !)
    Я отомщу миру любовью!

6. Вверх #81606
    Не покидает форум Аватар для rakywok
    Вы слова про - недорого, почему то воспринимаете как - бесплатно. Только вы же сами и ответили, вы в Бельгии получали 2.5-3к евро, как раз таки при средней зарплате в Бельгии 3к евро. И хотите получать в Украине до 2к баксов, при средней зарплате в 400 баксов или сколько она у нас там сейчас. Я молчу про то, что в Бельгии средняя и в Украине, это совсем разные вещи.
    все, что нужно для торжества зла, это чтобы хорошие люди ничего не делали.

7. Вверх #81607
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от rakywok Посмотреть сообщение
    Вы слова про - недорого, почему то воспринимаете как - бесплатно. Только вы же сами и ответили, вы в Бельгии получали 2.5-3к евро, как раз таки при средней зарплате в Бельгии 3к евро. И хотите получать в Украине до 2к баксов, при средней зарплате в 400 баксов или сколько она у нас там сейчас. Я молчу про то, что в Бельгии средняя и в Украине, это совсем разные вещи.
    Гггг) як жеж ви любите маніпулювати ))) В Україні потрібно платити взагалі 5 тисяч враховуючи що у нас цінник росте кожного дня)) і да...я хочу щоб було як у них)) відпускні 4 тисячи...13 зарплатня 3200..бонус за вихідні дні десь 900) ..це окрім зарплатні)) ну звичайно профспілка)) а профспілка там це круто)) Трахне любого капризного замовника типу Бели 17))) і роботодавця також за порушення моїх прав у вигляді " ой а мнЬе не нравится , я не буду платЬить" там така хуйня не пройде)) подадуть позов у суд, юристи так вздрючать що заплатиш і ще й за послуги юристів сплатиш)) і саме головне що мені можуть і не сказати бо мені просто прийде зарплатня на картку і все )).. І саме цікаве що якщо я проробив більш пів року, роботодавець не може мене звільнити просто так)) верніше може, але тоді сплачує мені пособіє у вигляді мінімалкі 1800 поки я не знайду роботу)) 3 місяці наче..Так що радійте що ви живете у країні де можете розказувати що вам там щось не подобається ))))

8. Вверх #81608
    Не покидает форум Аватар для rakywok
    Гггг) як жеж ви любите маніпулювати ))) В Україні потрібно платити взагалі 5 тисяч враховуючи що у нас цінник росте кожного дня)) і да...я хочу щоб було як у них)) відпускні 4 тисячи...13 зарплатня 3200..бонус за вихідні дні десь 900) ..це окрім зарплатні)) ну звичайно профспілка)) а профспілка там це круто)) Трахне любого капризного замовника типу Бели 17))) і роботодавця також за порушення моїх прав у вигляді " ой а мнЬе не нравится , я не буду платЬить" там така хуйня не пройде)) подадуть позов у суд, юристи так вздрючать що заплатиш і ще й за послуги юристів сплатиш)) і саме головне що мені можуть і не сказати бо мені просто прийде зарплатня на картку і все )).. І саме цікаве що якщо я проробив більш пів року, роботодавець не може мене звільнити просто так)) верніше може, але тоді сплачує мені пособіє у вигляді мінімалкі 1800 поки я не знайду роботу)) 3 місяці наче..Так що радійте що ви живете у країні де можете розказувати що вам там щось не подобається ))))
    Не пробовали работать официально, заключать договора, где ваш юрист потом вздрючит в суде? Но разговор ни о чем, не вижу смысла его продолжать.
    все, что нужно для торжества зла, это чтобы хорошие люди ничего не делали.

9. Вверх #81609
    Не покидает форум Аватар для Лесси
    Цитата Сообщение от rakywok Посмотреть сообщение
    Не пробовали работать официально, заключать договора, где ваш юрист потом вздрючит в суде? Но разговор ни о чем, не вижу смысла его продолжать.
    Особенно учитывая,что вопрос задали о бюджетных вариантах
    Там пани и фрау в очередях толпились,неужто всех обслужил?!
    ...Мы жили тогда на планете другой((((

10. Вверх #81610
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Лесси Посмотреть сообщение
    Особенно учитывая,что вопрос задали о бюджетных вариантах
    Там пани и фрау в очередях толпились,неужто всех обслужил?!
    Бюджетний варіант виглядає десь так....вмикаєте тік ток або ютюб...одягаєте робу підключаєте інтелект, освіту вашу і намагаєтесь ліпити те що вам подобається..

11. Вверх #81611
    Ягода Маринка

Бюджетний варіант виглядає десь так....вмикаєте тік ток або ютюб...одягаєте робу підключаєте інтелект, освіту вашу і намагаєтесь ліпити те що вам подобається..
    Ну а другой вапиант тупой хозяин, кот. ничего не понимает, и ты ему трёшь всё что хочешь и он всё хавает,.да?

12. Вверх #81612
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от pupsa Посмотреть сообщение
    Ну а другой вапиант тупой хозяин, кот. ничего не понимает, и ты ему трёшь всё что хочешь и он всё хавает,.да?
    О привіт ))) цікаво а як жеж виглядае о то загадкове " ты ему треш"..це типу дайте мені 50 штук баксів бо ця робота так коштує?)) що можна натерти замовнику такого що зараз немає у інтернеті?))))..Марина, навчи як можна натерти ХазяИну?)))

13. Вверх #81613
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от pupsa Посмотреть сообщение
    І якщо чесно, я щось тупих не зустрічав))) у нас навіть швеї мотористкі зараз розуміються на ремонтах краще ніж самі майстри ...естети))Чому мені сподобалась класична Европа )) бо там є картинка 3 д і навіть якщо я відступив від проекта, жодна людина мені не сказала якесь незадоволення)) А змінити щось, наприклад у одного клієнта потрібно було розетку додати)) ну так він захотів) а у проекті того немає)) менеджер проекта сказав йому +1200 євро)) це просто тупо додати 1,5 метра кабеля!!!!)) ну звичайно що я як порядна людина взяв з нього 150євро за 10 хвилин важкої праці))..таке ось звіряче обличчя капіталізму...і воно мені подобалось)) але вдома є вдома...Скучив за тцк, ждунами,ватою)) повернувся

14. Вверх #81614
    Вас здесь не стояло
    О привіт ))) цікаво а як жеж виглядае о то загадкове " ты ему треш"..це типу дайте мені 50 штук баксів бо ця робота так коштує?)) що можна натерти замовнику такого що зараз немає у інтернеті?))))..Марина, навчи як можна натерти ХазяИну?)))
    приходится тратить уйму времени что бы разобраться во всех деталях от материалов до выполнения работ
    иначе работает такая схема - работник делает как ему удобно и он привык, а не так как нужно заказчику
    но для этого заказчик для начала должен понять вообще как ему нужно
    иначе будут переделки как в нашем случае
    заказчик должен четко знать что ему нужно и все проговаривать сразу

П.С.
    сразу не мог понять зачем платить за проект
    но после неоднократных переделок понимаешь за что
    хотя думаю что с проектом тоже люди переносят что то
    вообще как мне сказал прораб - "это нормально - я тоже переделывал"
    Не ищите счастье
    Оно уже у меня

15. Вверх #81615
    Плиточник у шоколаді
    приходится тратить уйму времени что бы разобраться во всех деталях от материалов до выполнения работ
    иначе работает такая схема - работник делает как ему удобно и он привык, а не так как нужно заказчику
    но для этого заказчик для начала должен понять вообще как ему нужно
    иначе будут переделки как в нашем случае
    заказчик должен четко знать что ему нужно и все проговаривать сразу

П.С.
    сразу не мог понять зачем платить за проект
    но после неоднократных переделок понимаешь за что
    хотя думаю что с проектом тоже люди переносят что то
    вообще как мне сказал прораб - "это нормально - я тоже переделывал"
    Скільки пам,ятаю цю тему, а я тут був років з 10 активним будівельником))) вічна тема де знайти дешевого та гарного будівельника)))) з гарантією на 10-100 років)).. сучасні матеріали як сучасні авто, не розраховані на таке...заводи будівельних матеріалів також зрозуміли що вічне робити то не заробиш нічого))) так що враховуйте це)) гарного дня)

Ответить в теме
Страница 4081 из 4081 ПерваяПервая ... 3081 3581 3981 4031 4071 4079 4080 4081

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права