|
Стало известно, как будет расти пенсия в Украине
http://hvylya.net/news/digest/stalo-izvestno-kak-budet-rasti-pensiya-v-ukraine.html
Но инфляцию ее, все равно, не догнать...бегун с нее даже среди черепах на последнем месте
Как говорят американцы, сначала покажи свои деньги, а потом говори. Если ты программист и в одесской компании тебе платят три тысячи долларов- я ставлю пиво на Дерибасовской и ты рассказываешь, как дошел до жизни такой. Если нет- иди свисти в ближайший лесочек за нефтебазой. Или убейся об стену. Сколько, когда и за что я держал- тебя не касается никаким боком.
По ходу, ты вообще не в курсе, что творится на этом рынке, и какие там зп. От слова "совсем". Я не знаю, может, твои выпускники и не могут найти работу больше, чем на штуку, но это только от недостаточного объема знаний.
У меня знакомых программеров с десяток, если не больше. Ни у кого нет зп, меньше двушки, и работают все в конторах.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Надо сказать, что программирование это одна из немногих областей, где реально молодой человек, естественно при наличии знаний, умений, английского может заработать реально неплохие деньги. Беда в том, что таких областей в Украине мало.
Но таки Бозон видать не в курсе ЗП и прочих плюшек. Плюс сейчас никто из работодателей не хочет оутсорс, все в большей части сидят в конторах. Другой вопрос, что по истечении какого то времени человек столкнется с проблемой возраста, когда более молодое поколение будет наседать на пятки и придется что то искать в оутсорсе. Это другой вопрос.
Последний раз редактировалось denizz; 10.10.2018 в 10:05.
Уляна Супрун
14 год ·
Уляна Супрун Надіслали фото як виглядають приміщення, де навчаються студенти:Коли керівник університету — особа, яка роками наживається на зловживаннях, заклад руйнуватиметься. Адже в пріоритеті керівника завжди буде власне збагачення, а не навчання студентів.
Підтвердження цьому — ситуація в Одеському медуніверситеті за керівництва Валерія Запорожана. Вже колишнього ректора, адже його звільнено.
Перевірка показала, що більшу частину закупівельного бюджету університету було витрачено на обладнання для кафедри Запорожана (Акушерства та гінекології № 1), на якому надавалися приватні послуги.
Це — 220 мільйонів гривень з 334,6, які були передбачені на закупівлі для потреб університету. За них дійсно закупили обладнання, яке знаходилося в університеті, проте з його допомогою ніхто не навчався. Натомість його застосовували для надання платних медичних послуг у Гінекологічному відділенні Багатопрофільного медичного центру.
Це лише один яскравий факт, який дозволяє зрозуміти опір змінам у медичній освіті. До речі, контракт з колишнім ректором було розірвано, коли він відмовився допускати перевірку Міністерство охорони здоров'я України в університет.
Ми не дозволимо зірвати навчальний процес у закладі і будемо надалі здійснювати заходи з метою притягнення до відповідальності усіх причетних до чисельних виявлених порушень.
Про інші порушення докладніше на сайті МОЗ України: https://goo.gl/4WiAF7
https://www.facebook.com/100002038480165/posts/1855394127871852/
Писал,но повторюсь..Известный врач преподавал в Медине.Но ушёл,заявив,что ему стыдно,что студенты,занимаясь за большие деньги-сидят на тех же стульях,на которых сидел он в своё время...Есть приличные люди,которые не могут видеть это откровенное воровство..Кстати,в Политехе-ситуация аналогичная.....Поэтому практически все ректоры встали на защиту запорожана...А тут-не политика,тут откровенное воровство...
Україна планує підписати угоду з МВФ про програму Stand-by в кінці жовтня
https://agropolit.com/news/10000-ukr...kintsi-jovtnyaДо кінця жовтня Київ планує підписати угоду з МВФ про програму фінансування Stand-by. Про це пишуть Українські новини.
Читайте до теми: МВФ погіршив прогноз щодо зростання ВВП України
Так, за інформацією джерела, таке політичне рішення прийняла влада після практично безрезультатної роботи місії МВФ в Україні, яка проводилася протягом вересня. Зараз Україна намагається вирішити ключові питання для підписання програми і формування умов для її реалізації в 2019 році. Основні теми: ціна газу, держбюджет і боротьба з корупцією.
Підписання нової програми Stend-by, за інформацією джерела, має відбутися до кінця жовтня. "Програму планується підписати в жовтні - є таке політичне рішення. Ідеально було б до 18 жовтня, але навряд чи вже встигнемо", - заявило джерело близьке до переговорів.
Швидше за все, уряду доведеться продовжити своє рішення ще раз - до 1 листопада. Але, загалом, питання підвищення ціни на газ вже повністю узгоджений. Після підвищення на 23% в поточному році, а це потрібно зробити до надання нової програми фінансування, наступне підвищення до рівня 80% імпортного паритету потрібно ввести вже з 1 травня 2019 року, а на 1 січня 2020 року ціна повинна зрівнятися з імпортною. За інформацією агентства, в цьому випадку суми для виплат субсидій можуть вирости з запланованих в проекті держбюджету на 2019 рік з 55 млрд грн - до 58 млрд грн.
если вы не верховный судья, то и справедливости в судах не ищите, от это защита, круг замкнулся
Верховний Суд відмовив у забезпеченні права на справедливий суд
МВФ погіршив прогноз щодо зростання ВВП України
https://agropolit.com/news/9998-mvf-pogirshiv-prognoz-schodo-zrostannya-vvp-ukrayiniМіжнародний валютний фонд погіршив прогноз щодо зростання валового внутрішнього продукту України у 2019 році з 3,3% до 2,7%. Такі дані приведені в оновленому огляді щодо зростання світової економіки від МВФ за жовтень.
Нагадаємо, відсутність ринку землі та низка популістичних кроків уряду погіршили економічні показники України.
Згідно з оновленим прогнозом МВФ, економіка України у 2018 році зростатиме на рівні 3,5%, що вище, ніж у попередньому прогнозі за квітень, коли МВФ прогнозував зростання на рівні 3,2%.
При цьому, за прогнозом фонду, зростання економіки України у 2019-му очікується на рівні 2,7%, а в 2023 році - на рівні 3,4%, що гірше прогнозованого у квітні (4%).
При цьому у прогнозі вказано, що середньорічна споживча інфляція в Україні у 2018 році утримається на рівні 10,9% (у попередньому прогнозі - 11%), а в 2019-му - на рівні 7,3% (у попередньому прогнозі - 8%), у 2023-му - на рівні 5,2% (у попередньому прогнозі - 5%).
При цьому на кінець 2018 року в Україні МВФ зберіг прогноз щодо інфляції - на рівні 9%, а от на кінець 2019 року - 6,2%, тоді як у квітні цього року вона прогнозувалася на рівні 6,5%.
Валера Ананьев з Сергієм Стерненком.
1 год ·
Мій тур по Україні закінчився. Місяць колесив з презентаціями, спілкувався з людьми, порівнював регіони. Я знав, що Україна різна, але навіть не думав, що настільки. Є міста, в яких хочеться підійти до людей, взяти за плечі і запитати з надривом: «Ну що, що у Вас сталося, що Ви такі нещасні?». На противагу є регіони, де люди просто сяють посмішками.
Але Одеса, це особливе місто. За два дні там, мені стало страшно. Те, що Одесу до сих пір контролює українська влада - це чудо. Чудо, яке стало можливим завдяки одеським активістам. Там велика кількість розумних, активних людей. але настільки численної проросійської частини населення, я не бачив ще ніде, навіть у східних містах. Причому це подається як така собі особливість «адєсскава народа». Нічого особливого я не побачив. Звичайні люди з симптомами передозування «ватанізму».
За останній, ще неповний рік, вже відбулося більше 50 нападів на проукраїнських активістів. Жодного замовника не знайдено. Та Одеса продовжує триматися зусиллями таких людей, як Сергій Стерненко.
Последний раз редактировалось An-na; 10.10.2018 в 12:01.
Социальные закладки