|
Знаете, у меня и у большинства моих знакомых, друзей, родных в 90-х здесь ,у нас в Одессе, и в области, тоже было казалось, безвыходное положение и жизнь была совсем не сахар - уехали единицы, оставшиеся - нашли свою нишу, многие начали свою профдеятельность с нуля, самое трудное время пережили вместе с детьми и родителями. В ЗУ - 70% знакомых, их родных, бывших коллег - все выехали за кордон и никто не собирается возвращаться, детей повзрослевших тоже туда перетягивают.
Международное рейтинговое агентство Standard&Poor's (S&P) улучшило прогноз рейтинга Ивано-Франковска со стабильного до позитивного в связи с ростом доходов и стабильной поддержкой госбюджета, подтвердив сам рейтинг на уровне B-.
Как говорится в сообщении агентства сегодня, 12 апреля, оно повысило рейтинг города по национальной шкале с uaBBB- до uaBBB.
Напомним, вчера Standard & Poor's объявило об изменении с негативного на стабильный прогноз долгосрочного кредитного рейтинга города Львов.
------------
Для ісконніків - це як серпом по тестикулах )
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
кто такие исконники? для меня туманен алярмовский жаргон.
Естественно, столько вливаний за последний год, такое впечатление что вся Украина только на ЗУ горбатится. Вот было бы интересно посмотреть расклад финансов за первый квартал - сколько поступлений своих -чисто львовских и ив-франковских, а сколько из Киева дали. Вот тогда можно о рейтингах говорить.
бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла
одні слова ...
пруф.лінк в студію.
=================================
ДОВІДКА
по міжбюджетних трансфертах за січень-квітень
станом на 04.04.2011
тис.грн.
Додаткова дотація на здійснення повноважень, встановлених ЗУ "Про Конституцію АР Крим" 34 100,0
Додаткова дотація на компенсацію втрат доходів внаслідок розміщення ЧФ РФ на території міст Севастополя, Феодосії та смт Гвардійське Сімферопольського району 119 402,8
Субвенція на капітальний ремонт лікарняних споруд та закупівлю високовартісного медичного обладнання для Донецькой обл. 59 000,0
Субвенція на капітальний ремонт управління соціального захисту населення Луганської обл. 8 100,0
Субвенція на соціально-економічний розвиток АР Крим 900 000,0
Субвенція на будівництво автотранспортної магістралі через р.Дніпро у м.Запоріжжі 200 000,0
Субвенція на проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів* 19 000,0
Субвенція на розвиток соціально-економічної сфери м. Севастополя та інших населених пунктів, в яких дислокується ЧФ РФ 49 472,7
хм ... не знайшов слів Львів або Івано-Франківськ
Львівські депутати виступили проти усиновлення українських дітей геями
Львівські депутати просять Президента не підписувати скандальну ювенальну конвенцію – це документ, який дозволяє одностатевим сімейним парам (сексуальним меншинам) всиновлювати дітей.
http://kriminal.tv/news/lvivski-deputati-vistupili-proti-usinovlennja-ukrajinskih-ditej-gejami.html
Кажется львовские депутаты передумали становиться европейцами![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки