Села и я писать заявление на регистрацию баз данных. Заявления от двух СПД на едином налоге и на общих основаниях (там деятельности нет). На всякий случай хочу зарегистрировать по две базы: "Физические лица - контрагенты" и "Сотрудники" (коих сейчас не имею).
Показать скрытый текст +
База "Контрагенты": Мета обробки персональних данних: Обробка персональних даних бази даних «Фізичні особи – контрагенти»
(ідентифікаційні дані (ім’я, адреса, телефон), паспортні дані; реєстраційний номер облікової
картки платника податків (ідентифікаційний код); у вигляді відомостей в электронної формі та
на паперовому носії.
Обробка персональних даних здійснюється з метою забезпечення відносин у сфері господарювання
та для реалізації податкових відносин та відносин
у сфері бухгалтерського обліку та аудиту, які регулюються
законодавством України(ГКУ, ЦКУ, ПКУ)."
Обробка персональних даних бази даних «Працівники»
Обробка персональних даних здійснюється з метою забезпечення реалізації трудових відносин на
підприємстві, які регулюються законодавством про працю України (ст.4 КЗпП)
та для реалізації податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку та аудиту
Категорії персональних даних, які обробляються:
Паспортні дані
Особисті відомості (вік, стать, родинний стан, склад сім’ї, тощо)
Місце проживання фактичне та за державною реєстрацією
Дані, що стосуються здоров’я в межах, визначених законодавством про працю
Дані, що підтверджують право працівника на пільги, встановлені законодавством про працю
Електронні ідентифікаційні дані (номери телефонів, електронні адреси)
Сойдет?))Отправлять собираюсь заказными письмами с уведомлением.
И возник вопрос: Розділ ІV. Інформація про розпорядників бази персональних даних* Этот разхдел заполнять если владелец и есть розпорядник?? Или оставлять пустым?
Социальные закладки