якась страшилка розбавила тусу дiвчат,
дуже неприэмна дiвка
|
якась страшилка розбавила тусу дiвчат,
дуже неприэмна дiвка
Я натурально начинаю понимать, почему от него сбежала девушка... Хотя, это еще вопрос, была ли она вообще.
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
Рожден - ти долбооп. Крапка. Такого ще самовдоволеного дурня не було. Поверніть Костика.
Ми переможемо цю російську наволоч.
девочки,ну подождите,может он на свидании с Галей преобразится и станет вам милей?) она разбудит в нем мужчину,который пока спит)))
Анастасия Яковлева
https://www.instagram.com/y.nanna/
![]()
Чого сьогодні Галя не плаче???)))
Схоже, що вона переможе, так як всі інші порозбігаються)))
Верните Кобздика, и Димона верните, может, второй первого зацелует, я хоть поржу...
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
Надо было его перед проектом медосмотр отправить пройти, он же загнется, бедолага, до конца сезона
Какой печальный сезон в этом году...
Всё как-то по-бедному снято.. это Фрагалино за 3 рубля, рестораны вечно как залы для поминок, этот "концерт" из двух песен для трёх калек...
Раньше СТБ такие крутые шоу снимали, а сейчас просто печалька...(
В мені він загинув назавжди... я в шоці... я такого не очікувала. Він не розвинена людина. Співає неважненько, як кожлив в плоті, поваги до дівчат не має. Я такого не розумію.
Наче б то шоу передбачає, що всі стосунки з бувшими до проекту з"ясовані. До чого тут ця пережоввана жуйка Ганеті? А ця новенька білявка тут до чого? У сценариста мабуть була дуже висока температура, коли писав цей сценарій.
Я вже не дивлюсь, а лише слухаю приглушено.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Социальные закладки