Тема: Будете ли вы голосовать за ВО Свобода?

Закрытая тема
Страница 40 из 67 ПерваяПервая ... 30 38 39 40 41 42 50 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 781 по 800 из 1334
  1. Вверх #781
    User banned
    Цитата Сообщение от Доктор-77 Посмотреть сообщение
    Скептик, я ж не утверждаю обратногоШансы действительно не велики...но дорогу осилит идущий.
    Хотелось бы не дожить(с)

2. Вверх #782
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Castform Посмотреть сообщение
    Хотелось бы не дожить(с)
    Доживешь и будешь счастлив.

3. Вверх #783
    Живёт на форуме
    Центральная избирательная комиссия зарегистрировала Партию «Всеукраинское объединение »Свобода" на выборы Верховной Рады. За принятие соответствующего проекта постановления проголосовали 13 членов комиссии.

При этом Юрий Донченко воздержался.

Таким образом, комиссия зарегистрировала 257 кандидатов из 407 предложенных.

ЦИК признал исключенными из избирательного списка 34 кандидата и отказал в регистрации 116.
    А за что исключили и отказали?

4. Вверх #784
    User banned
    Ничего, 77, не боись - переживем и психиатров-фюреров, и пеньков с глазками - артистов, и фариончиков. Что же тягныбок не записал в списки милейшего эсэсовца орэста васкула? не захотел рисковать?

5. Вверх #785
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от cape Посмотреть сообщение
    А за что исключили и отказали?
    Неправильное оформление документов. Эту проблему можно решить.

6. Вверх #786
    Постоялец форума
    11 серпня Центральна виборча комісія зареєструвала виборчий список Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Постанову про реєстрацію об'єднання оголосив член ЦВК Андрій Магера, який можливо буде куратором ВО "Свобода" на дочергових виборах 2007 року. ЦВК зареєструвало Програму захисту українців, з якою ВО "Свобода" послідовно йтиме на вибори до парламенту.
    Оголошено список кандидатів у депутати до Верховної Ради України, до першої п'ятірки увійшли: Олег Тягнибок (голова ВО "Свобода"), Ю.Іллєнко (лауреат Шевченківської премії, кінематографіст, режисер, член Політради ВО "Свобода"), І.Фаріон (кандидат філологічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики ЛНУ "Львівська Політехніка", член Політради ВО "Свобода"), Б.Бенюк (народний артист України, заступник голови ВО "Свобода"), О.Сич (заступник голови ВО "Свобода", депутат Івано-Франківської обласної ради). За голосуванням делегатів з'їзду затверджено повний список кандидатів у народні депутати від ВО "Свобода" у складі 407 осіб. 407 номер у депутат ЛМР Яромира Самагальського.

7. Вверх #787
    Постоялец форума
    Українці!

Ми пройшли довгий і тернистий шлях до становлення своєї Незалежної, Самостійної і Соборної Української держави.

Шляхом залякувань, підкупів, репресій, голодоморів, - українців сотнями років намагались знищити, як націю. Та свободу не можливо залякати, свобода українців - не продається. 16 років тому українці заявили про себе цілому світові. У наших серцях було багато гордости за себе, нажаль, значно більше аніж сьогодні. Здавалось, не так багато залишилось зробити для того, аби світова громадськість при згадуванні слова "Україна" думала про розвинену, цивілізовану європейську країну, а не про Чорнобиль чи політичну корупцію. Та до влади прийшла спочатку колишня комуняцька номенклатура, яка перед тим винищила мільйони українців сталінськими режимами та голодоморами. Сьогодні ж, через злочинні дії влади розчарованих мільйони, а завдяки різноманітним маніпулятивним технологіям в українців майже не залишилось своєї влади. В парламенті абсолютна більшість депутатів, - не українці. То чи варто казати, що чекатиме українців ще через 16 років незалежності? Та й чи залишиться на той час ще саме розуміння, хто такий українець?

Брати та сестри, українці, 24 серпня, в День Незалежності України вийдемо на центральні площі усіх українських міст з непохитною гордістю за свій народ і свою націю! Українці - єдина, велична нація!

Впевнений, що кожен з Вас усвідомлює свою важливість у цей невизначений та складний для України час. Історія , - ніколи не закінчується, вона твориться нами щодня. Закликаю всіх українців усвідомити, що кожен Ваш вчинок, кожен жест, подих може змінити майбутнє Української держави. Не будьте байдужими до того, що робиться довкола! З гарячим серцем, холодним розумом та чистою совістю будуйте наше українське майбутнє. Тільки, якщо при владі буде українець, майбутнє нашої держави буде українським.

Бажаю Вам, українцям, гідно відсвяткувати наше спільне свято, проте пам'ятати, що часу на відпочинок нема, занадто багато треба змінити. Справа українських Героїв, - незавершена, а майбутнє України тільки у Ваших руках, в українських руках. Приношу своє щире вітання усім українцям та бажаю щастя, непохитності духу та великих звершень. Пам'ятаймо, що сила кожного українця - запорука сили української нації.

Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Олег Тягнибок

8. Вверх #788
    User banned
    Українці!

Ми пройшли довгий і тернистий шлях до становлення своєї Незалежної, Самостійної і Соборної Української держави.

Шляхом залякувань, підкупів, репресій, голодоморів, - українців сотнями років намагались знищити, як націю. Та свободу не можливо залякати, свобода українців - не продається. 16 років тому українці заявили про себе цілому світові. У наших серцях було багато гордости за себе, нажаль, значно більше аніж сьогодні. Здавалось, не так багато залишилось зробити для того, аби світова громадськість при згадуванні слова "Україна" думала про розвинену, цивілізовану європейську країну, а не про Чорнобиль чи політичну корупцію. Та до влади прийшла спочатку колишня комуняцька номенклатура, яка перед тим винищила мільйони українців сталінськими режимами та голодоморами. Сьогодні ж, через злочинні дії влади розчарованих мільйони, а завдяки різноманітним маніпулятивним технологіям в українців майже не залишилось своєї влади. В парламенті абсолютна більшість депутатів, - не українці. То чи варто казати, що чекатиме українців ще через 16 років незалежності? Та й чи залишиться на той час ще саме розуміння, хто такий українець?

Брати та сестри, українці, 24 серпня, в День Незалежності України вийдемо на центральні площі усіх українських міст з непохитною гордістю за свій народ і свою націю! Українці - єдина, велична нація!

Впевнений, що кожен з Вас усвідомлює свою важливість у цей невизначений та складний для України час. Історія , - ніколи не закінчується, вона твориться нами щодня. Закликаю всіх українців усвідомити, що кожен Ваш вчинок, кожен жест, подих може змінити майбутнє Української держави. Не будьте байдужими до того, що робиться довкола! З гарячим серцем, холодним розумом та чистою совістю будуйте наше українське майбутнє. Тільки, якщо при владі буде українець, майбутнє нашої держави буде українським.

Бажаю Вам, українцям, гідно відсвяткувати наше спільне свято, проте пам'ятати, що часу на відпочинок нема, занадто багато треба змінити. Справа українських Героїв, - незавершена, а майбутнє України тільки у Ваших руках, в українських руках. Приношу своє щире вітання усім українцям та бажаю щастя, непохитності духу та великих звершень. Пам'ятаймо, що сила кожного українця - запорука сили української нації.

Олег Тягнибок
    "Какой типаж, не узнаю в гриме" из к\ф Иван Васильевич...

9. Вверх #789
    Постоялец форума Аватар для kabasss
    Справа українських Героїв, - незавершена, а майбутнє України тільки у Ваших руках, в українських руках.

Олег Тягнибок
    Знаем мы эти "справы" ...наслышаны

Дела по ним еще не закрыты
    Сделаем добро из зла.
    Другого материала нет.

10. Вверх #790
    Принцесса-хулиганка Аватар для Бонни
    Цитата Сообщение от kabasss Посмотреть сообщение

Равно как и "героев"

11. Вверх #791
    Постоялец форума

Речь шла, насколько я понимаю, про УПА, а она признана на государственном уровне.

12. Вверх #792
    User banned
    Речь шла, насколько я понимаю, про УПА, а она признана на государственном уровне.
    это как в анекдоте:"Однажды в редакцию явился типичнейший еврей и объявил,
    что хочет изменить свою фамилию «Петров» на «Иванов». «А
    какая разница?» — был вопрос. — «Очень большая. Сейчас я
    Петров, бывший Рабинович. А стану Иванов, бывший
    Петров».
    УПА -ОУН

13. Вверх #793
    Постоялец форума Аватар для Олег_кв
    Цитата Сообщение от Скептик Посмотреть сообщение
    Vegan Dark, А что, Вы не слышали речей Тягнибока про москалив? Это очень умнО?
    Такі ж настрої і речі є серед народу. Я думаю за "Свободу" могло би проголосувати 10%, але ця частина населення дуже дорожить своїм голосом, тому проголосує "як завжди".

14. Вверх #794
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Олег_кв Посмотреть сообщение
    Такі ж настрої і речі є серед народу. Я думаю за "Свободу" могло би проголосувати 10%, але ця частина населення дуже дорожить своїм голосом, тому проголосує "як завжди".
    Поговорка про грабли - это не про нас. Юля +Ющенко - назавжди!

15. Вверх #795
    Поговорка про грабли - это не про нас. Юля +Ющенко - назавжди!
    Ну я ж в них не розчарувався, Юльку навіть більше став поважати, тому граблі - це не до мене.

16. Вверх #796
    Постоялец форума
    Ну я ж в них не розчарувався, Юльку навіть більше став поважати, тому граблі - це не до мене.
    И я не разочаровался т.к. никогда и небыл очарован. Мне только вспоминаються 2005 год, когда Юля рубилась с Порошенко за власть, а страна медленно тонула и 2006 год, когда Ющенко отдал, после победы на выборах, власть Януковичу.

17. Вверх #797
    И я не разочаровался т.к. никогда и небыл очарован. Мне только вспоминаються 2005 год, когда Юля рубилась с Порошенко за власть, а страна медленно тонула и 2006 год, когда Ющенко отдал, после победы на выборах, власть Януковичу.
    В сім'ї не без уро...в. То через них ми маємо голову попелом посипати?

18. Вверх #798

В тому то й біда, що лише щось чули ...

19. Вверх #799
    User banned

10%? как все запущено вы слишком плохо думаете о гражданах Украины

20. Вверх #800
    Борзописецъ Аватар для Скептик
    А вы можете как-то оправдать все то, что он говорил на этой горе (забыл, как ее)?
    Кто-то мне здесь уже распинался, что это был типичный монтаж. Так вот я смотрел и видеозапись. Как телевизионщик могу сказать, что никакого монтажа не было.
    Кому тут в телевизор?

Закрытая тема
Страница 40 из 67 ПерваяПервая ... 30 38 39 40 41 42 50 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права